Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

cau siska, ty nespis?? (ha ha).. Ja tiez pucujem, balim, stahujeme sa do Viedne, tak som zbalila az 3 velke krabice, idem sa stretnut s kamoskou a ideme nakupovaaat, uz sa tesim

soravia123

caute babenky:)
taaak myis vidis, vsjo ok..
Lenka- ty sa drz moja...vela spi a oddychuj snad si psychicky vycerpana a tie lieky ta polozili.
Ja momentalne pucujem celý byt, varila som a hram sa s malou..

zufala

Nie nesla som,zatial este skusam prezivat,neviem dokedy.Uvidim v pondelok po injekcii ako mi bude a co povie ta lekarka.Snad to nejako vydrzim.Myslim aj na vas.Pa.

myis

Ach Lenka, keby som ti tak mohla strazit maleho, sakra, hned by som to urobila!!! Moj nazor je, ze ty potrebujes do tej nemocnice, aby ta tam mali pod dozorom 24 hodin a aby ti urobili vysetrenia, potrebujes oddych a vitaminy a mineraly.. A mozno si len zoslabnuta a tvoje telo melie z posledneho, nemusi to byt vobec vazna choroba. Ako som hovorila predtym, mne to vobec neznie ako pp, lebo moja kamoska to mala a to su take narazove veci, co netrva cely den a pritom fungovala normalne ostatok casu (ked nemala zachvat). Drzim prstoky moja a boztek aj malemu aj tebe. Daj mi vediet

[zruseny12]

Prajem pekny den,u nas je pekne,svieti slnko.Lenka,Tebe by ta nemocnica prospela.A krsnej by si nemohla dat maleho?Ked nemas pp,tak potom mozes mat tetanicky zachvat,ale kym si nedas zistit co za vitam.a miner.Ti chybaju a vystr.stitn.zlazy,tak si myslim,ze Ti to neprejde.Hoci ja by som Ti to zo srdca priala.Malemu posielam pusu.Poriadne si oddychni,ale kym telu nedas co mu chyba bude stale stavkovat,v noci som nemohla spat,dcera zase zvracala a myslela som aj na Teba,jak asi Ti je.Maj sa krasne.Pa.Prajem aj vsetkym krasny den.

zufala

Ahoj myis,tesim sa s tebou.Aspon budes kludnejsia,drz sa.Ja som sa od rana 2x postavila z postele,ze ti aspon napisem.Neviem,ci budeme volat pohotovost alebo ci ma aj nehospitalizuju.Ja sa strasne snazim pretrpiet to ale som so silami v koncoch.Nevladzem nic zjest,ledva pijem,mam strasne zavrate,tazko dycham a plno inych veci.Neviem vobec co sa to deje,teraz za tych 7 rokov citim,ze mam strach.Ved mi tato 2 psych. naznacila,ze javobec nemusim mat pp.Tak co mi je?Snad prezijem vikend a nebudem musiet ist do nemocnice hlavne kvoli malemu.Cez mobil pozriem ako sa vsetky mate.Drzim palce aby ste sa mali 100x lepsie ako ja.Mariaa maly posiela pusu.A myis pohladkaj za nas brusko.Idem si lahnut,pa.

myis

Takze vsetko v poriadku, uz mi to aj kamos doktor potvrdil.. Inak, tie vysledky su strasidelne, take mozgy a ocne bulvy, ha ha.. Vyzera to ako z toho filmu Mars utoci.. A vraj mi to spravili uplne do podrobna, mi povedal, ze to je to najlepsie vysetrenie, tam najdu vraj vsetko. Ach babiky, hned som kludnejsia, uz si dam spravit len ten test, co radi RNG (chlamydie, boreliozy, atd) a potom uvidim

[zruseny12]

...........Lenka,dakujem za pusu aj ja mu posielam,velku pusu,ako dvere autobusu.............urcite uz spinka.Uz je zase mudrejsi,ze?Dufam Lenka,ze sa s toho cim skor dostanes.Ja sa mam ok,ale uz vies,ako to je.Raz tak,a za chvilu tak.Prajem kludnu noc,vsetkym.A prijemny vikend.Paaaaaaaa