Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
10 rokov, hm... a teraz mávaš aké stavy? A aké liečby si už absolvovala? A máš tetániu potvrdenú?
Lenka ty ma vôbec nepočúvaš! Nemáš na to spanie myslieť! Jasné ?:)))) Aj ja som na tú Myis zvedavá, došlaka...
Ahojte babulky,je mi stale dost na nic,konecne prisiel otec,maly nechce spat.Dufam,ze sa mi po okupani podari zaspat.Mariaa pozdravuje ta Rolinko ml.a spolu somnou ti praje dobru noc.Vidim,ze mame novu kocku do partie,tak vitaj Zuzanka.Sem tam ak sa bude dat,tak pozriem co mate nove a ci napise myis a vsetkym prajem dobru noc.
Bála som sa šoférovať .A ked som bola u psychologičky tak ma musela odprevadiť domov lebo som sa sama bála ísť že sa mi dačo dačo stane.Úplný horor!
Asi 10 rokov .A nejaké sa aj pridružili búšenie srdca a strašná panika a strach.
tak presne toto mám aj ja, neboj nič... koľko je to rokov čo ti začali tie problémy?
aha.. a ako to pokračovalo?
MNe sa tak točila hlava,že som sa bála aj sama ísť do obchodu alebo niekam von.Teraz sa mi točí dalej ale už si to tak neberiem v podstate som si už na všeličo zvykla.
Neviem či to bolo z tetánie ale tak sa to začalo.
bože tí chlapi... neuveriteľné... v tomto mám fakt šťastie...