Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Muž my nikdy neveril,že my dačo je.Tak som sa naučila a už mu nič nehovorím aj tak neuverí.
a to je z tetánie či ako?
Keď som mala 2 dieťa tak som tak schudla ane chutilo my jesť že som musela brať lieky aby som pribrala a nič.Stále som chodila na chirurgiu že ma niečo bolí .Raz žlčník potom slepé črevo a nakonie helicobakter atď.....
Lenka ja som mávala také, že som bola hrozne hladná, ale už len pri pomyslení na jedlo sa mi zdvíhal žalúdok... no choré
Zuzinka tak vitaj v klube, tu si na správnej adrese :))) My sme tu tiež všetci takí domotaní a roztrasení, ale aspoň je vzrúšo, nie? Ale nie, niekedy je to fakt o nervy, ale čo narobíme, len vydržať a bojovať. Pravdaže, každý máme niečo za sebou, čo nás poznačilo, ja toho tiež nemám málo...
Keď čítam toto všetko čo píšete dievčatá ako keby som videla samu seba pred rokmi.Mama so mnou chodila po doktoroch,predpisovali my všelijaké lieky od ktorých my bolo zle a nič sa nezlepšovalo!Už asi 10 rokov sa trápim s tetániou!Brala som aj lieky na tlak ale som ich vysadila lebo to bolo na figu!Ked ma niečo rozruší už my třpne ruka alebo tvár alebo pery alebo noha.Celá sa trasiem ako keby som mala v sebe elektriku.Nemala som bohvieaké detstvo/otec alkoholik,bitky a krik bol na dennom poriadku/tak z toho to asi všetko vzniklo.
Prajem pekny vecer,tak ako Lenka uz je to lepsie?hlavne sa snaz jest,ked nemozes vela tak len po trochu.lebo si tak pokazis aj zaludok aj creva.Maj sa krasne,malemu posielam pusu,a vsetkym prajem pekny vecer.Pa
No cez tyzden buden chodit na tie specialne injekcie a teraz cez viken si mam dat jednu rano a jednu vecer.Mozno si dam aj cez den.Strasna ma berie spat,aj migrenu som mala asi 4 hodiny.Nerozumiem,ze som hladna ale nemam na nic chut a ani nevladzem.Asi je to tymi liekmi,vsetko mi pokaslali.Snad sa to upravi.Za posledne dni som schudla 4 kila,co sice este nie je vidiet ale ja to citim.Nasilu pijem a aspon pecivo s maslom a polievku zeleninovu do seba davam.Ja viem,ze ked sa budem snazit zaspat,mozno to nepojde lahko.Urobim to asi tak,ze nastavim cas na vypnutie TV a nech hraje,to ma mozno unavi.Brat dnes isiel ku kamosovi spat a povedal,ze si mozem s malym lahnut u neho v izbe.Hura,z gauca som uz cela ubolena.Len nech sa z toho uz konecne dostanem a uz sme vo svojom byte.
Koľko toho Magne si máš dávať? Ja si každý deň dám tak 3-4. Nemysli vôbec na to, že sa už musíš vyspať, lebo nezaspíš. Úplne normálne v kľude si choď ľahnúť a nemysli na to...
Ahoj ooo,tiez stale pozeram cez mobil alebo na PC,ci uz dala myis vediet.Mozno je v robote a kedze odtial nemoze pisat,dozvieme sa to az ked bude doma.Verim,ze to dopadlo dobre a bude kludnejsia.Ja sa neviem dockat hodiny ked pojde drobec spat a dufam,ze po 4 dnoch sa vyspim aj ja.Je mi stale na nic,uz aby bol otec doma.Cez vikend si mam dat rano a vecer magne B6/namiesto injekcie/ a od pondelka uz normalne na injekcie kazdy den pojdem.Snad to nejako prezijem.