Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Ok teta, idem na nakupecky, nejake svetre pokupit a kabaty, lebo tu je sice 23 stupnov a s mojou garderobou, co mam na zimu, to mi veru vo Viedni stacit nebude.. Idem sa aj stretnut s naj kamoskou.. Vecer budes? pokecame a Soravia ta sa asi povysavala, dufam, ze nezaspala, ked umyvala okno :-)))
to teda hej, vsak je cloveku z toho az nanic, ze vobec nedokazu pomoct.. Iba pchaju do nej vselijake svinstvo, vsak ja nie som ani doktorka a ked vidim, ake lieky jej dali naraz, to by aj kona odstavilo.. Ja som mala raz Seroxat s Xanaxom a ako som uz pisala, priatel ma nemohol 3 dni zobudit, som bola uplne v prdeli... A vies co mi na to ta psychiatricka povedala?!! Ze vsak ste sa aspon dobre vyspali.. S takym uskrnom na tvari.. Som jej na to povedala, ze hej, ale ja chcem zit a nie spat, to budem po smrti robit.. Odvtedy som tam ani neprisla..
pravdaže zlato, normálne, ale ja mám dobrú intuíciu a bolo mi jasné, že ty toto ee :-) presne tak, tlačme vitamíny a bude to. tá Lenka aj mňa znepokojuje, hlavne ma ale sere ako ju toľko rokov nechajú sa v tom takto "plácať"
ooo, s sm uz hypochondrit nebudem, uz nas to aj tak vsetky nejak preslo, akurat Lenka ma trapi, ze sa tak zle citi, ja pcham do seba vitaminy a citim sa celkom fajn (musim zaklopat).. Akurat ma trosku boli chrbat.. Inak, je to normalne, ze mas strach z vysledkov, nee?? :-0
ja len dúfam, že už prestaneš hypochondriť a pekne sa tu všetky upokojíme a bude nám tým pádom lepšie a lepšie.. teda aspoň ja to navrhujem...
xixi, ty si blondína? Tak aspoň niečo už o tebe viem... ja som brunetka a včera som si šlahla červenú farbu, ale povedali mi dnes kamaráti, že to je všetko, len nie červené, ale sranda to je :)
ooo, nema, dokonca mi ocino povedal, ze by som mala ist do cirkusu, vraj blondyna s mozgom :-))))
A Soravii je už iste lepšie, keď tak vo veľkom maká :-)teším
Myis toto je na internete super, že kdekoľvek si, furt si môžme takto písať a byť spolu...
ahojky babule, už sme doma z výletu... trochu sme zmokli, ale nevadííí... Myis ja som to vedela od začiatku, ty si úplne v pohode dievčatko a bábätko tiež, nemá mamu kripla :-)