Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

[zruseny12]

.......ooo,pekne rano,ja sa netrapim,ale je mi jej luto,lebo viem co to je, ja som mala take stavy tiez.Trpela som 8-9rokov,to som pisala.Nemozem Lenku pochopit,preco sa tomu brani.Ja som bola aj na hematologii,lebo sa mi robia modriny,bolave.Tam mi povedali,ze mam dobru krv,a dobru zrazanlivost ,a ked som bola teraz nedavno na kvapke,tak sme museli dost dlho cakat kym sa mi krv zastavi.Takze,nemam az taku dobru zrazanlivost.A to,ze oni maju svoju lekaren ta kapka krvi,to neznamena,ze je zle,oni nikoho nenutia kupovat vyrobky vsetky u nich,a ked cloveku ponuknu clenstvo v CALIVITE,nie je to zle,je to skor vyhoda.Ja som ani nevedela,ze maju webove stranky,az jak som tebe pisala ooo,ked sa pamatas na to.Ked mi ta kapka pomohla tak,ju budem stale chvalit,lebo neviem kde by som bola dnes,asi ako Lenka by som lezala nevladna na postali.A planujem,ze budem jej verna az do smrti.A ked budem mat nejaky problem,pojdem stale tam,neodsudzujem ani chemiu,lebo niekedy je nevyhnutna.Napr.pri takej rakovine,ale preco by som ju mala pouzivat,ked ju nepotrebujem/zatial/.

ooo

Dobré ránko všetkým, Mária netráp sa, každý je zodpovedný sám za seba a za svoje rozhodnutia, ja sa na tú Kvapku tiež neviem dostať, každý deň myslím na to, že tam zavolám a vždy je v robote taký blázninec, že si na to spomeniem až večer a tak to ide odkedy si mi o tom povedala :-)) Ale ešte tento rok sa tam chystám dovaliť :)

[zruseny12]

.......nechapem Myis,Lenku,lebo tak by sa chcela dostat z toho najhorsieho,ale je proti niektorym veciam.Stale,sa da na nejaku liecbu/injekcie/bez toho aby jej zistili,co jej vlastne chyba,ja som len laik nie ziaden lekar,ale logika hovori,ze najprv treba zistit,co telu chyba a tak mu to dat,nie cpat do cloveka hoci co.Ja som bola taka stastna,ked uz chcela ist na tu kapku krvi,lebo fakt by jej tam pomohli,ale neviem,preco to nakoniec vzdala.Uz to ani nespominam,lebo mne to pripada ako keby si myslela,ze som nejaka dilerka,VOBEC NIE,som tiez jedna z vas TETANICKA,ale ta kapka krvi mi pomohla a budem jej vdacna do konca zivota.A tam nie su ziadny samani,ale normalny lekary,ktory mozno nepouzivaju chemiu,ale prirodne latky,doobedu ordinuju,su to gastroent.neurol.a poobede kto sa objedna na kapku,tak sa venuju tomu.Ja som stastna,ze som toto nasla,lebo mozno dodnes by som sa trapila tak ako Lenka.Len nechapem,preco ona sa tak brani tomu,aby si dala vysetrit krv,ved to budu robit aj pred nou,nie je to ziaden podfuk.Aspon mne to tak robili.Radsej sa necha takto trapit.Neviem,co by som k tomu dodala.Mne tiez brali vela krat krv,a stale mi hovorili,ze je v poriadku,ze som zdrava ako ryba atd.Ale zujimave,ze TETANICKY test mi ukazal TETANIU,a tetania je prave o tom,ze ked cloveku chyba VAPNIK,HORCIK,stitn.zlaza/to ma na svedomi/a este nejake veci......a odkedy som zacala brat tie miner. a vitam.co mi predpisali na kapke uplne sa mi stav zlepsil.A na neurol.mi predpisali len NEUROTOP,a magnumB6 a i to bez toho aby mi zistili,co chyba presne telu.No nemam chut o tom pisat.Uz som to raz pisala.Neviem,nechapem Lenku preco sa tak tomu brani,ved ona teraz musela aj vela zivin potratit,lebo nic neje.A necham toho,mam svojich starosti dost,chcela som len pomoct,aby sa netrapila,lebo ja som bola taka presne bezradna ako ona.

[zruseny12]

Len chcem vsetkym popriat krasnu nedelu,a Tebe Lenka aby si sa cim skor zotavila.Myis,ja tiez cakam kedy sa ozve Lenka,lebo som zvedava ako je z nou,lebo je mi jej luto.Paaaaa

myis

Caute kocky, nedavno som dosla z nakupov, absolutne nic sa mi nepacilo, som velmi sklamana.. Ale co uz, aspon som usetrila.. Lenka tu ani nepise, dufam, ze je ok, lebo ani na mail mi neodpovedala. Ooo, je to nanic ked tu pises a nikde nikto, ja to poznam :-)) Dufam, ze sa tu skoro zideme, peknu nocku vam prajem babiky

moca82

458 tetania je porucha nervoveho systemu(svalstva). prajem Vám všetkým pekný vikend s dobrou naladou a bez tych hroznych stavov.

ooo

No dobre dievčatá, už ma nebaví sem nakúkať a furt nič a nič, tak idem vypnúť PC, dobrú noc všetkým a peknú nedeľu

ooo

458 skús si prečítať staršie príspevky, píše sa tu o tom asi dosť, ja ti presne ani neviem povedať, čo to vlastne je... ja to volám, že novodobá depresia :)Sa ti dejú také všelijaké divné veci v tele a si z toho hotová a nahováraš si všetko možné... tak nejak.

ooo

teda Myis to bola riadna krava tá tvoja doktorka... My sme si medzitým odbehli na nákupy, ale však ten obchod, kvôli ktorému sme vyrazili nám zavreli pred nosom... ach, ach. Myis ako zvládaš zmenu bydliska?