Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Myis a ty máš tetániu? Ja beriem Cipralex a teraz skúšame Velafax, ale asi ho vyhodím. Tak odporúčaš mi teda skúsiť ten Astenolit? A je to drahé?
Ehm, čiže tie doplnky môžem brať až keď sa mi podarí zbaviť antidepresív, čiže v blízkej dobe to nebude... nuž čo už...
To nie je moj stress-B(podobne formulacie sa vyrabaju na tucty) a osobne mam rad, ked sa potravinove doplnky nekombinuju s syntetickymi antidepresivami.
Totiz lekari zvyknu vsetky skodlive reakcie syntetickych antidepresiv automaticky hodit na potravinove doplnky...
Ten Astenolit sa dá kúpiť v lekárni? A môže sa brať s antidepresívami? Lebo RNG kdesi spomínal, že ten jeho StressB sa s nimi brať nesmie, teda ja som to tak pochopila...
Zúfalá ahoj, chcem ti len povedať, že na ten Lexaurin pozor, on určite pomáha, ale je návykový, ja takéto svinstvá nikdy neberiem, bojím sa toho ako čert.
Vdaka . Cobre je po spanielsku med(Cu).
Ten fluor je tam zly. Dnes mame prebytok aj chloru aj fluoru.
Oba su spojene s vyssim vyskytom rakovin.
Dufam, ze ich je tam minimalne.
Ved aj vo vode a zubnej paste pridavaju flour a chlor, a to vo velkych a skodlivych mnozstvach.
Netrpezlivo cakam na obsah.
Naozaj, nie je nikde na nete....
Nechapem, pre co.