Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
to myis som bola ja.. veronika:-D.. som sa pomýlila
mam ti napisat o tej druhej chorobe:-D?? jezis.. ver mi ze ju nemas.. tetaniu ma kazda 4ta zena.. nie.. mna svaly nebolievaju.. z sm mozes mat tak akurat krce.. ale podla toho ako funguje ta choroba usudzujem ze by to bolo stale na jednom mieste.. ten krc... a vazne si vyhod z hlavy tu sm... alebo poradim ti este nieco.. kukni sa do kartoteky ake mas igg... a napis mi..
To ti poviem Veronika, si ma riadne vystrasila!! Bolievaju ta aj svaly? Pretoze mna bolievaju svaly, akokeby som cvicila, lenze pritom som pomaly nic neurobila. Nic sa mi nechce robit a som uplne bez nalady cely cas. Plus, este ma postrasili tie oci, to videnie. Ja neviem, musim zajst k neurologovi, aby som sa ukludnila.. Cikat casto nechodim a chut na sex mam, lenze to tiez nic neznamena
juuj..to som ti dala chrobaka do hlavy,myis.. vykasli sa na to.. aj tak ti doktori nakoniec mozno povedia nejaku diagnozu na ktoru si ani nepomyslela.. neviem ci to ma zmysel..ale napisem ti to este raz.. prvotne priznaky.. caste cikanie,strata chuti do sexu a pod.. tocenie hlavy je skor vynimka.. ked poviem par sklerotikom ze sa mi toci hlava a som dezorientovana tak mi povedia ze to nie je sm... su to skor take ojedinele priznaky sm a tvoria sa v pozdejich stadiach,ale su ludia co to maju aj na zaciatku..tak ze sa uz neboj tolko... cak aj ja som si minule citala o chorobe..dost strasnej.. do 5 rokov si mrtva.. zacnu ti odchadzat svaly a nakoniec aj pluca.. tie priznaky sedeli ceklom na mna ale aj tak si nemyslim ze by som to bola ja... na svete je hruza strasnych veci a keby si si mala vsetko stahovat na seba tak sa vazne scvokens.. moj sused mal nejaku hrudku v podpazusi a bol z toho calý paf ze ma rakovinu.. uz aj jeho mamka vravela ze ja na tom psychicky zle a nakoniec to bol len nejaký podkozný tuk...
Myis, ospravedlnujem sa vcera som tahal do desiatej vecer v robote, a doma som zaspal nad vecerou. Dnes ti to urcite poslem,pojdem domov pred osmou nasho casu(3 rqno na Slovensku, takze zajtra rano to mas na maili.
A este ako!. Naviac kedze sa spomaluje spalovanie, nici sa imunita regeneracia,nabera sa vaha a podobne "dobroty".
Preto tak nadsene spominam doplnanie stopovych prvkov, v tomto pripade jodu, ktory podla viacerych odbornikov vyskumnikov je dnes v nasej vnutrozemskej stave primalo zastupeny a naviac aj oficialne odporucene denne davky su podla nich uplne nedostatocne.
Na tuto temu som pisal viackrat, ak chces poslem ti cez E-mail lekarske spravy tychto vyskumnikov.
Zialbohu su vsetky v anglictine.