Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

Mne velmi pomaha Aloe Vera, ktore kupujem v BioNatura obchode a takisto cisty vytazok z Granatoveho jablka. Aj mi to chuti, tak to je dolezite.. Ta Bionatura je super obchod, vyskusala som take veci ako amaranth, quinoa, goji berry a vela inych veci, o ktorych som nemala ani ponatia, ze existuju. Zsjtra tam musim zas zajst a doplnit zasoby

RNG

Ja sa pri vybere doplnkov vyhybam takym co mozu obsahovat zname alergeny:soja, lepka,mliecne vyrobky, vcelie vyrobky ,orechy-specialne burske.
Tym sa podstatne znizi pocet alergii na doplnky.

RNG

Myis, ak je to Mega Vita Gel firmy Puritan's pride, tak tam nie su ziadne neziaduce ucinky okrem moznej reakcie na sojovem produkty a vcelie.A ze deti to nemozu jest ako cukriky.
Vseobecne potravinove doplnky-ak je to schvalene ako potravinovy doplnok, by nemali mat ziadne skodlive ucinky, ked brane ako je odporucene.
Reakcie a alergie mozu byt na cokolvek.
Preto sa odporuca neznamu potravinu alebo doplnok najskor vyskusat s malou davkou a postupne to zvysit, ked sa neobjavia ziadne alergie.
To iste plati aj na lieky!

myis

a co aminokyseliny? Je pravda, ze si to mozes kombinovat sam, ja som to tiez robila, ale ten Astenolit ma vzdy tak nalial energiou. Predtym som si kupila Mega Vita Gel a nejak mi bolo po nom divne. Tak som strhla tu spanielsku nalepku a tam bol anglicky original, kde boli neziaduce ucinky. A tych tam bolo! Niekedy ti aj vitaminy mozu ublizit...

RNG

Stale neviem obsah toho Astenolitu.
Ale iste nebude mat viac vitaminu B ako stress-B komples alebo mineralov ako zmes na kosti Bone reinforcer..
Takze si to mozes skombinovat sama a lacnejsie.

myis

OOO, ja mam diagnostikovanu tazku depresiu. Hlavne minuly rok som bola dost v prdeli. Ale tie antidepresiva mi velmi pomohli. Ja neviem, ci mam tetaniu, mam len vysledky z kalcia, ktore v norme. Ale na takom teste som este nebola, musim ist. Dnes som bola na panendoskopii, mam niekedy kyselinu.. Uvidime, velmi slabu gastritis, ci take nieco. Bola som pod anesteziou ked mi to hovoril tak mi to vypadlo. Musim sa na ten papier kuknut. Ja ten Astenolit kupujem tu v Anglicku, lebo ked som prekonala zltacku tam mi to odporucil doktor. Neviem kolko stoji, asi okolo 13 eur. Musim ho ist kupit...