Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

RNG

Mineraly a vitaminy su potravinove doplnky. Pokial ti lekar z nejakeho dovodu nezakazal brat nejake potraviny a doplnky vyzivy, mozes ich brat.
Nepoznam ziadnu kontraindikaciu(moznost reakcie) ale ja nie som tvoj lekar.

myis

OOO, JA BY SOM TI HO AJ DONIESLA, LENZE TO ZALEZI ODKIAL SI. JA SOM Z MARTINA. PRIDEM V DECEMBRI. Mne zas zvysili davku Eutiroxu, nejak ta stitka neposlucha

ooo

RNG tak povedz už naisto, môžem to brať s AD či nie? Tak veľa nestojí ten Astenolit, len ako sa k nemu dostanem...

RNG

Znizena funkcia stitnej zlazy ovplyvni vsetky procesy v tele, aj regeneracny proces. To sa tyka kazdeho organu, teda aj zraku.

myis

Tak som si precitala, ze aj znizena funkcia stitnej zlazy moze prispiet k zhorseniu zraku. Vies o tom nieco, RNG? OOO dnes som pozerala ten Astenolit, stoji len 6,25 eur.

ooo

RNG ja som si to chcela skombinovať sama a lacnejšie, ale ty si hovoril, že sa to nemá jesť spolu s antidepresívami, tak som od toho upustila a teraz hľadám niečo iné, čo by som mohla brať aj s nimi... o to mi ide

myis

Ja robim quinou s brokolicou, tak a kupujem k tomu taku specialnu paradajkovu omacku z bioochodu - rattatouille ci tak nejak

RNG

Burske oriesky specialne po vyorani sa nakladaju na velke auta a vezu dlhe hodiny na miesta spracovania. Tv tych velkych kopach sa vlhke zaparia a jemne zacnu plesniviet. Plesne, ktore sa ich chytaju(tak ako niektore ovocia) obsahuju jedovate aflatoxiny.
Mam velmi rad quinou, zena ju vari v masovom vyvare s cibulou a roznymi koreninami. Definitivne chutnejsie aj ovela zdravsie ako ryza. A vhodne aj pre celiac-ov
Ale to nie je jediny dovod pre alergie s burskych orieskov.

myis

Burske oriesky su velmi zle - vraj obsahuju nejaku plesen ci take nieco (nie vsetky pravdaze ) ale su napadane nejakou plesnou a ten je nebezpecny pre cloveka.