Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
ano mas pravdu.....citim sa nemilovana..ale on tvrdí opak...nuž čo..
žijeme ako brat a sestra...
som fakt z toho dosť zle...neviem čo...mam robiť...pripadám si pri nom ako jeho záťaž, niečo čo ho len ťaží, a otravuje..niečo čo musí nejako prežiť presne ako jeho kríž...
nepripadam si ako plnohodnotný partner..medzi nami je niečo nevypovedané, nevyjasnené..
neviem ako to skončí a čo z toho bude..
ja si myslim že aj kvôli tomu pocitu že ma nema rad že som len " nejaka tá"
tak aj preto trpím...chcem byt voci nemu otvorená ale mam blok:))
Ja viem soravia,je to naozaj tazke,ale zase to prejde a bude lepsie,uvidis.Neviem,ci sa niekedy budeme citit dobre na 100%,ale musime verit,ze aspon tak,aby sme boli schopne existencie a plnohodnotneho zivota.Nechcem sa ta dotknut soravia,ale to naozaj sa nenajde nikto,kto by ta podporil,co rodicia,priatelia?Ten tvoj manzel sa moze hambit,k comu ho potom mas,ked ti neda pocitit,ze ta lubi?Ma to vobec vyznam moja,mozno prave to ta ubija.Viem,ze nie je jednoduche,ale podla toho,co si pisala som si urobila mienku,ze to ma na haku.Ziadna vztah nie je dokonaly,ale jeho postoj k tebe je smutny.
Idem aj ja jesť...inak aj mna to drží s menšími prestávkami asi 7 r.. točáky, a odpadnutia...a smad ....potom som si povedala KONEC:: zaccala som byt sebavedomejsia..aj som povedala co si myslim do oci..teraz som zas tam kde som bola...strach komunikovat..stale si myslim že ten cloveka ma sleduje a mysli si o mne nieco...
Ja len stale nerozumiem tomu,preco ma to chyta hocikedy a hocikde.Aj vtedy ked som kludna,nicim si to nevyvolavam.Prave som uspala Rolinka,tak sa mozem v klude najest a popritom varit a prat.
OOO, hehe mas pravdu...cvicenie a možno aj zmena štýlu života...láska, porozumenie...príjemne slovo a objatie cloveka ..
ale ja z toho nič nemám..a tak si vypýtam aspon tie lieky na uvolnenie...
chlastat nechcem.-zas som uvedomela a viem co chlast sposobuje..
baby a kt. lieky tak prijemne cloveka uvolnia????
zufalka, ja poznam tvoje pocity...
aj ja vzdy voda po ruke..v lete som cakala na pokladnu v rade s malou...prisla tá svina na mna...len som strpla, zatmelo sa mi..triaska, srdce...rýchlo som zaplatila. tahala dceru svindkým krokom za sebou a popijala mineralku:)))a uteeeeeeeeeeeeekalaaaaa do bezpecia...
kde ma nik nevidííííí.. keby ma niekto nahraval tak amen tma:))))ako drbnuta.. rýchlo prec...
caute babske, ano som oík... nebojte sa.. žijem...alebo živorím??
neviem..
inak paradox je že ked sa točievala hlava a doma som si dala s mužom pohár vinka...točák prešiel...bola som uplne v poho:)) to je sila..že po vinku som ok..asi to bude tým že alkohol uvolnuje...:)
a ked som uvolnena tak necitim strach, uzkost nic......
a tak pime:)))))
no hej Lenka, robím v školstve, konkrétne v poradenstve so stredoškolákmi všetkých škôl, ktoré máme v kraji :-(
baby s tým alkoholom to je o tom, že alkohol uvoľňuje a zlepšuje náladu, tak to je jasný signál toho, že vaše problémy vyplývajú zo psychiky a z toho, že ste strnulé a napäté a v kŕčí... to je dobre, že o tom viete a musíte s tým niečo robiť, preboha len nie prepíjať to. napríklad aj cvičenie má podobný efekt ako alkohol. Ja chodím na Pilates, vždy som potom zmorená, ale hrozne dobré to je. Nehovorím, že mi nič nie je potom, ale sa lepšie cítim vnútorne...
Co z toho vyplyva?Pime a nepotrebujeme lieky,bude nam vsetko jedno.Keby to bolo take jednoduche,ze?Ja som abstinent,v zivote som nepila,tak si kupim aspon rumove pralinky,to je nic.To bude kombinacia kolotocarky a pitie.
Ahojte BABY..heh smejem sa nad vinom , co ste spominali...Ja som si minule dala poharik vodky a to nepijem , len som bola na navsteve , baby ja som lietala mne nic nebolo..Tlak na hrudi co som mala cely tyzden zrazu pominul..heh vecer ked som si lahla do postele bola som zdravy clovek ..ani Xanax som nepotrebovala..akokeby mi alkohol utlmil nervy....