Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Ty robis v skolstve ooo alebo o akych pubertakoch pises?No baby,nevidim inu moznost,len,ze si otvorime lunapark.Tolko kolotocov nemaju na celo svete,kolko ich mame my,ha,ha.
Ou, večer tu bola dlhá diskusia ako vidím :-) parádne, aj Soravia sa objavila, som rada. Dnes som sa práve vrátila od 30-tich puberťákov, išli mi už na nervy, hlava sa mi z nich točila, dnes boli otrasní. A furt sa mi točí už neviemkoľký deň, ale kašlať na to, dám si kafčo a trochu oddychu a idem zas do práce. A všimla som si, že zasa niekto nový prišiel, tak víííítame :-)
Ahoooj soravia,som rada,ze si o.k.,velmi ma potesilo,ze si dala o sebe vediet.Takze pises,ze si sa za tie 4 dni aspon trosku mala dobre?Velmi dobre poznam aj ja to vyhladavanie vody,aby som sa mohla rychlo ovlazit,hlavne vzadu na krku a aj tvar.A gulat pri tom ocami aby som lapala po vzduchu.Von nejdem bez malinovky,musim mat vzdy pri sebe pit.Nie raz ma ratovali aj v obchode,sedela som ne schodiku a maly bol v kociku pri mne.Pustili ma k umyvadlu,boli zlate.Najhorsie je,ze sa clovek zlakne a vola najblizsim pribuznym,aby po neho prisli.Je jasne,ze tym netrpim len ja ale aj oni,ked mi nevedia pomoct.Ja nemavam studene koncatiny,ja ich mavam ladove,pripada mi to,ako keby mi zmrzlo telo,je mi zima,ako mrtvola.Musim sa hned zacat hybat,rozprudit krv.A casto vobec nemam chut.Som chudokrvna,takze mne je zima casto,dokonca musim spat v ponozkach a nikedy aj vo svetry,kym nezacnu poriadne kurit.Ja sice nepijem ale myslim si,ze nie je nic zle na tom,ked si na vecer das vinko,ktore te uvolni.Casto mavam pocit slabosti v nohach a ked niektory den skoro cely prechodim,vecer som k.o.,aj krize ma bolia,mam pocit,ze mam min 80 rokov.Ja dnes idem ku mojej spoluziacke zo strednej velmi sa tesim,ma 2,5 rocnu dcerku.Takze by som mala mat kludny den.V noci som si s malym uzila,od 02:30 do 04:15 hod. bol hore a stale si sadal,mrncal.Potom som mu urobila pit a nastastie zaspal.Muz ma zobudil o pol siedmej,ked prisiel z nocnej.Takze som ako "rybycka".Jeden mail pisem aj 10 min.,pretoze musim stale byt v strehu,co kde najde ten moj zazrak.
Ozaj baby, mavate aj vy studene ruky a nohy?? ja hej? co to môže znamenať?
Inak baby, dnes rano som citila strasnu uzkosť...taký debilný pocit...
ja neviem..poznate to?? ja sa chcem citit uvolnene..nie napato..nie žiť so strachom čo bude..či ma niekde ne...bne:)))
acho jo:))
chapete to???
zo vsadial utekam na WC...spliecham na seba vodu..aby som neodpadla.mam strach ist aj teraz von..co ak???
po vínku mi je super....citim sa super nic ma netrapi nic sa mi entočí a netrpne...ale zas fest chlastat?? to nieeeeeeeeeeeeeee....
heeeeeeeeeeeeeelp
caute, jaj baby citam si vašu diskusiu...nieeeeeeeeeeeeee. som ok enzrutila somsa.. len som bola na 4 dni mimo mesta s manželom..už som naspať:)))
mala som sa "besne":)
ale predýchala som to..respektive som sa uvolnovala" vinkom na veceri" mne to pomaha:))
Zufalka, cau, nuž mna koža svrbieva...aj tie chodidlá:))))
hmhm. znak tetánie? možno...
ale nech ťa upokojí fakt že nie si v tom sama..
je nas viac..ja som už šiši uplne:)
paaaaaaaaaaaaaaaaň padam idem..ešte dnes prídem
Moca,dobru noc aj tebe a aj ostatnym,lezim s malym,tak si hudbu nepustim,i ked by som mohla na discmene.Dam si 1 ci 2 hry na mobile,to ma zvykne unavit.Tak zajtra.