Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Myis,hlasim sa ako prvy dobrovolnik do tvojej ordinacie.
Vzdy si traba hovorit"bude lepsie",pretoze ak sa tomu uplne poddate,stiahne vas to dole.Viem,co som si prezila ja.To,ze teraz to aspon trosku zvladam je pre mna neskutocne velky pokrok a naplna ma to radostou a pozitivnym myslenim.Jasne,ze sa to neda uplne nevsimat si to ,hlavne ked vas chyti ten extrem,ale treba sa skusit na nieco zamerat.Mne ked byvalo uplne najhorsie aj mesiac v kuse,tak som sa vzdy ledva dotrepala k umyvadlu a namocila do studenej vody uterak,ktory som mala na zatylku.Potom pustila ventilator a snazila sa dychat vzduch.Nie vzdy to pomahalo,ale vdaka tomu som prezivala ten stav.Viem,ze z toho nie som vonku ale ja sa nemienim zblaznit a stale dufam,ze budem na tom lepsie.Musim,mam dieta!Uz sa po roku aj nieco preto tesim k tej terapeutke,velmi mi vtedy pomohla.Myis,ty nase chuda o takomto case este pracujes,uz by si mala oddychovat,aj male uz ma toho dost,bude z neho vorkoholik.Videla si ho uz na monitore?
Sm= skleroza multiplex. A este k tej klinike, o pacientov nebudem mat nudzu¨:)
Vlamonka, ja som takto behala po pohotovostiach, vzdy ked mi prisli stavy, tak som utekala na pohotovost. A co mi povedali? Ze mam oddychovat a dali mi vitaminy.. Niekedy si zelam, aby bola nejaka specializovana klinika pre nas, kde by nas len neodbili ako nejakych hypochondrov, ale venovali sa nam.. Asi taku zalozim, sakra!
moca82 ..Ahoj vies co mi pomaha, Hned sa pustim do nejakej prace , aby som zabudla nato co mi je , a ked uz fakt som poriadne rozklepana ..tak si lahnem , viem , ze potom bude horsie , ale to je ked uz som fakt na dne...Mam ch ut zavolat zachranku , dnes aspon stokrat , ale viem , ze mi nepomozu , tak naco....Monika
caute babky, ja este sedim v robote do desiatej a dnes ma hlava az tak neboli, co je ok, ale zato sa toci a toci.. Ako zijete