Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Ahojte, pridávam sa k tým, čo im je dnes nanic , mne sa opäť otrasne točí hlava.
Ahojte,juj dnes mi je paradne na nic,snad to prejde cim skor.Ako je vam?Je tym pocasim asi blby tlak,som ako v nejakej komore bez vzduchu,svetla,oci mam slabe a unavene. A ten moj drobcek je plny energie a chce sa vkuse jasit.Neviem ako si dobijem energiu,budem rada,ked bude 11:00h.a pojde hajat,asi si lahnem k nemu.A to som mala v plane tolko veci robit.
Ahojte,konecne som sa dostala k PC.U kamosky bolo super,ale ked som sa vratila domov,zacala na mna doliehat strasna unava.Maly zaspal o 21:00 hod. a aj ja som si chcela ist lahnut, ale nejako mi prislo na nic.Teraz mam tocky ja,aj zaludok mam nejaky nekludny,trasie ma zima.No proste uzivam si tetaniu.V takom stave si neviem lahnut,pretoze by som to vnimala.Tak pozeram pestunku a odkukavam rady do buducnosti.Zase mam pocit,ze sa vsetko okolo mna vlni,ci odraza cez matne sklo.Ja ucitelka nie som,ale zapadam do nasej kategorii.Obdivujem to povolanie,ked vidim chovanie dnesnych deti.Ja by som asi v kuse bola v riaditelni,lebo by som ich asi prizabila.Ha,ha.Jesen je vraj najdepresivnejsim obdobim roka,tak snad sa nam vyhnu tie najhorsie pocity.
Ja by som ucka nemohla byt, lebo ja by som nedokazala davat gule, ha ha. Keby sa niekto predomnou rozplakal tak by som plakala aj ja.. A zralo by ma to celu noc..
ked raz budem ucitelkou budem davat same jednotky, lalala
baby ja keď chodím na tie školy, tak som hrozne rada, že nie som učiteľka, lebo by som už skončila niekde... byť učiteľkou je dnes stres na stres
ooo, teraz to vidite baby..učky su na tom s nervami asi najhorsie:))
sme živý príklad
baby a to čo tu máme, stretávku rezortu školstva??? :-))))))))