Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

micha7

no uz som tu,robila som veceru mannovi., trosku som si zacvicila na zemi v obyvacke. Ano ten diabetes mozem dostat aj ja v druhom tehu,to aj mne vraveli,ze je tam riziko,ked som mala tu preeklampsiu,toho sa moc nebojim,len aby ten tlak nevyskocil a nebola bielkovina v moci,lebo to uz signalizuje,ze je zle ;-( ja budem mat v decem.31r., chcela by som aj ja babo,ale sa bojim,strach je silnejsi ako ja,dufam,ze s odvazim... ;-/ aj ,keby som mala SM tak aj tak by som sa pokusila, ved treba zit a aj s SM mozes zit stastne.

soravia123

mam 31r. a chcem dalsie baby..lekvari ma strasili ze ked som mala gest. diabetes pri prvej tak pri druhom to bude na 120 percent..
tehotenstvo bolo ok...vsetko bolo ok.až na to že som mala vysoký cukor a strasili ma:))
teraz ked zijem s pocitom SM:)) tak a citam kadeco..ale ja to baby chcem a velmi...
ale to by musel chciet muž so mnou spavať:))))

micha7

no ved,clovek nikdy nevie co ho caka,pritom tehotenstvo prebiehalo ok, je to zialbohu tak naliala som sa vodou po celom tele,vysoky tlak ,atd... proste strasne ...

soravia123

viem co to je..ja som mala gestačný diabetes...merala som si cukor..držala dietu..rodit som sla asi tak 50 kilová:))
mmhmh takže ty si jasna a vieš čo ti spôsobuje takú trampotu...
aj moju malu operovali ked mala mesiac- mala som to ťažke tiež..ale prežili sme..mala anšťastie ôlen" pruh ale nervy zato boli na struna:)

micha7

nie nemam,mala som,ale sa mi narodil v 7 mesiaci dostala som preeklampsiu,ked vies co to je... noo prezili sme si svoje a prisli sme o synceka takze asi tak... Bolo to pred 2 rok. Neprajem nikomu prezit ,to bolo stasne ,-(

soravia123

Bože micha ty si ako ja...aj ja už myslim na vozík:))))
prežívam podobne veci.. mas dieta?? ja hej...a o to mam vacsiu depku že nebudem schopna sa o nu postarat

soravia123

OOO, nuž lebo som blba..hram sa pred nim na pani dokonalu...:))) neviem .
nechcel by to pocuvat..hned by ma posielal po DR..a povedal nech som ticho...on je tak silný a ja tak slabá, uzkostlivá a zranitelna:)
inak baby...my sme sa nasli:)))
možno skoncime aj v jednje klietke v blazninci:)) ale aspon bude sranda...
budeme kecať o zavratoch, o trpnutí a mravcení a o odpadavani:)))))
už sa teším:)

micha7

ano ,jasne...moj muz mi dnes v aute vravi,ze vsetko si nahovaram,ze mi zablokuje stranky co sa tyka chorob atd... :-)) som sa ho pytala,ze co bude robit,ked budem na voziku,ci sa bude hanbit za mna...proste take otazky mu davam ako trafena to mi az potom dojde zo zadku do hlavy :-)

micha7

nedavno sme prisli z nakupu,nejak ti mi trpne lava noha od klba sem -tam dole a mravenci mi na prstoch dole na nohe,päta tiez,ale to nie stale. Normalne,ked si tu citam prispevky tak sa smejem,hoci mi moc do smiechu neni
;-O Toto,ked tu cita nejaky doktor , tak urcite by nas vsetky poslal na psychiatriu do klietky ;-)) Noo zdravi clovek to nepochopi,co nam moze byt ;-/
Stres to je ten naj dovod.