Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

Vlamonka

Ahojte Baby...dnes je den na pi...nechcem hresit...Tak mi strpla tvar , ze nemozem rozpravat a toci sa mi hlava...zajtra idem k neurologovi na kontrolu ..a uz teraz sa bojim ci mi bude cestou dobre....

ooo

no dnes bol celkom divý deň, ráno hneď porucha videnia, potom bolesť hlavy celý deň, potom nákupy, potom som bola na cvičení a jediná som nevládala ako ostatní, išlo mi ruky utrhnúť, keĎ som ich mala dlho zdvihnuté, aj nohy a doteraz sa trasiem ako srnka a ostatní vysmiati akože ťažká pohoda... a teraz sa balím a idem spať, lebo zajtra idem na služobku na dva dni... a ty Micha ako?

moca82

ooo zabudla som napisat, ze ti nesibe...to nie je vôbec pravda a stym stretnutim...to by ste sa mohli stretnut :) dobry napad

ooo

hm, tak ja som prišla a vy idete preč... inak o tých vozíčkaroch si to myslím aj ja vždy, že majú SM, aj každý, kto má barlu alebo čudne chodí... alebo mňa to drží už hrozne veľa rokov, lebo ju mal starý otec, tak ja to všade vidím... inak ja vidím zle aj nablízko, ale nosím okuliare na čítanie asi 10 rokov, tak neviem... šibe mi a šibe :-)

golda 1

mna teraz boli hlava ako slak dala som si liek jaaaj tolko lieky asi ma to hodi ozem tak vam prajem dobru noc a sladke snicky

moca82

ked si vsetko citam, tak ma napada, ze som stale v strese. kedysi som bola strasny flegmatik a teraz nonstop stres. cudujem sa ze nemam strach zenedpadnem ale to len vdaka tomu, ze si poviem flegmaticky ale v strachu no co, tak odpadnem heh :)este som neskusala dychat cez sacik..ale pomaha mi ked utecem niekam von a nadycham sa cerstveho vzduchu. dnes som mala mensi strach a nechcelo mi prestat busit srdce ,bolela ma hlava a tocila sa mi.vtedy sa mi moc neda sediet, neusedimlebo mam stazene dychanie a zacinalo mi mravencenie v rukach ,vtedy sa mi zacnu potit ruky...strasne.

Najčítanejšie články