Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

zufala

Idem von s malym aspon na hodinku,soravia,ty mas pocit,ze sa musis za nieco hambit?Ved si mlada zena,to,ze nam je na prt,za to nemozeme.Zatial pa.Po kanaloch a sokuliarmi nech chodia ti,ktori robia zle druhym a nevazia si ludi okolo seba.

mariaa

AHOJTE,nie je to cernobilje to stres.Zo stresu 80%clovek je chory.Je dnesna DOBA UPONAHLANA.KAZDY MA NEJAKE STAROSTI,A TIE SA UKAZU NA ZDRAVI.MAM TO VYSKUSANE.ZELAM VELA STASTIA NIELEN TETANIKOM,ALE VSETKYM CHORYM.

moca82

ahojte! SM? nemate SM...urcite, ak vam to nediagnostikovali, tak to nemate :o) vazne...dnes mam priserný den. presne ako opisujete. dnes som cely den prestresovala a som rada, ze som doma a uz von nejdem heh :) soravia ked pôjdes von a budes si mysliet, ze sa na teba ludia pozeraju, tak si povedz..som sympaticka a klude aj s dcerou môzes vykracovat :)

soravia123

ahoj zufalka:)
hmhm, inak aj ja som sa musela premahať..celý čas som mala mp3 a slnecne brýle..vtedy mam pocit inkognito a lepsie sa mi ide:)) fuuuuj ale nebolo mi dobre...ved vies o com hovorím....taký vnutorný blok a uzkosť a pocit že ta každý sledujea pozoruje tvoje pohyby, teba samu...
tak som prefrcala mestom a potom som bola doma.....
na kavu by som nezvladla ist..ani pokecat s niekým...
mne inak robilo problem ist po malu do skôlky:)))
zas tie brýlky a idem...:)))))
inak si predstavujem že idem kanalom a nik ma nevidi a je mi lepsie..alebo že je cezo mna taka tyč a niekto ma hore drží a tak idem a nespadnem

zufala

Ahoj soravia,aj ked s problemami zdravotnymi ale aspon si si urobila trosku radost a kupila si nieco na seba.Ja sa absolutne necitim este v takej polohe,ist niekam mimo sidliska.Takze to,ze som podla mna momentalne v klude je len vecou mysle,ale zdravotne to este nezvladam.Teraz na mna prisla hrozna unava,skusim si trochu posediet a mala by som ist maleho trosku prevetrat,no neviem ako mi bude.Ked tak budem iba pri dome.

soravia123

caute pipulky, no vidim že tomu dávate..
aj mne je dnes na prd.. celý den som behala po obchodoch, kupila som si nove čižmy, sveter, v kabínkach som pila vodu, vlažila si tvár:))
ako debil:)) z banky som musela vybehnut lebo som mala pocit že tam umrem...pot, teplo.. ked som prisla domov citila som strasnu uzkost, vnutorne nieco co ma ubíja a ťaží...a srdco bilo a bilo a bilo:)))
inak o Sm necitajte aj ja citam a potom kombinujem a mam ju:))))
ako už myis pisala najviac hypochondrov si mysli žema SM alebo raka:))
OOO- neboj , zlý zrak značí depresie, nemusi to byt vôbec SM

zufala

No baby,teraz som sa dostala od sporaku od dvanastej.Zase ste zacali s tou SM?Prestante si ublizovat psychycky,ked to potvrdia vysetrenia,potom nad tym uvazujte.Ale naozaj velmi vela ludi normalne funguje aj s nou,tak ziadnu paniku.A bacha,aby vam naozaj ten pocitac muzi nezakazali,kde by ste sa vyrozpravali,ha,ha.Ja mam okrem mozno 2 bodov vsetky priznaky,ale na znekludnenie to nie je.Jasne,ze sa lekari mozu pomilit,ale,ze by aj stroje?Drzte sa.

micha7

slak by to trafil,vselijake pliagy sadaju na cloveka! Neviem ci je to s toho Cernobilu co vybuchol na Ukrajine ci co!!??teraz v poslednej dobe hlavne vedie cipok krcka maternice-HPV-virus , mam dve kamosky co uz v 25 mali cytologiu 3 tak vidis to nielen SM strasi,ale aj ine veci... hlavne,ze ty si sa s toho dostala

ooo

:-) ja som si pred pár rokmi tiež nahmatala zdurenú uzlinu a potom ešte jednu. Akurát že tá jedna zmizla po operácií a druhá až po chemoterapii :-)

Najčítanejšie články