Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

micha7

ooo- tak to klobuk dole,tiez si si prezila... kazdy mame nieco! niet cloveka,ktory by bol celkom ok... ja som sa ti pred par rokmi zlakla ako pes,ked som si nahmatala hrcku na krku na kyvaci hlavy myslela som ,ze ma trafi,len som plakala. Nakoniec to bola zdurena uzlina,mavam chronicke anginy tak s toho. Potom mi po par tyzdnoch zmizla chvalabohu!!!

ooo

veď ja som bola ukľudnená už dlho, ale teraz skrz tie poruchy videnia zas chaosím, lebo však to nemôže byť len tak z ničoho nič, že zrazu nevidíš dobre, no ale počkáme do pondelka čo povie môj doktorko

ooo

micha som sa zasmiala. Veľmi pekne si to napísala, len nad tou rakovinou som sa pobavila zo srdca... som ju mala pred pár rokmi už totiž... A ver mi, tá nebola taká zlá ako predstava SM, ale už o tej sproste chorobe prestaňme točiť. Robme to tak ako si napísala...

micha7

OOO - jooj smejem sa ;-))) mne vcera manzel tiez povedal,ze ho trafi slak, ze zase s SM - zacinam!!! vraj vypne internet a hotovo!!! :-)))

ooo

myis no ja som na nej bola dvakrát, ale pred dvoma rokmi bola druhá, vtedy mi povedali, že ak dve po sebe boli neagatívne, tak nie je o čom polemizovať, no ale ja stále polemizujem...

micha7

myis- ano mas pravdu CT- nieje take dobre ako MGR , citala som aj to,ze poniektor.ani magneticka neukazala az ten likor z miechy .Ak stavy pretrvavaju je stale podozrenie tak sa niekedy robi MGR aj 2,3 krat a potom sa ukaze...

micha7

Ahojte- nystagmus je to, ked mas pocit akoby ti oci chodili hore,dole,alebo aj skulenie. Ja som si uz tiez vcera prezerala stranky s SM a mala som dost! ALE ooo - nehadz flintu do zita, clovek nikdy nevie v zivote co sa mu prihodi,ci o 5-10,alebo 20 rokov dostanes rakovinu atd....alebo nedajboze nejaka havaria. Proste zivot je taky,treba sa tesit. Vsade co som vcera citala o SM a aj na nemeckych strankach,nevidia ziadne riziko ani problem v tehotenstve vsetko sa da! Pisali tam aj zenske co maju SM a mlade,jedna 27r., minuly rok porodila chlapceka ,vraj je najstastnejsia na svete.Boli tam aj babenky co maju po 2,3 deti vraj niektore predty ani nevedeli,ze maju SM ,ale uz tam nejake tie priznaky boli... dalej som citala,pisali tam dve starsie co uz ziju s SM 26,30 rokov a su normalne mobilne nemaju vozik!!! SM nemusi VZDY znamenat invalid.vozik! Treba zmenit sposob zivota,sportovat,vitaminy, liecbu co ti lekari odporucia atd...! Masaze tela ,relax.... ale toto neznamena len pre SM ,ale aj v normalnom zivote,ze takto by mal clovek k sebe samemu pristupovat. Tiez som bola obcas dost na nervy pri citani,ale niektore prispevky ma aj povzdbudili. Ak nic nemate potvrdene,netreba sa strachovat.

myis

ooo ja ked si citam o sm, tiez ma chyti panika.. Tak tam uz radsej nechodim. A na CT sa vraj sm neukaze, nema to take rozlisenie, musi sa ist len na magneticku