Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

ja neviem, naozaj? Na blizko vidim fajn, ale do dialky. Baby, idem to vyspat, je mi z toho vsetkeho nanic, dnes mam taku naladu, ze az! Uplne nahovno! Stale mi je do placu

micha7

boze ved mne sa to stalo v pondelok.Boli sme v baumaxe ,depky som mala aby mi neprislo v obchode zle,stale tu SM v hlave a zrazu zo zadu prefrcal jeden mlady chalan na voziku okolo nas,este mu aj manzel stal v ceste ,lebo ho nevidel tak sa mu ospravedlnil. Noo ja si myslim boze, tak vozickara mam uz pred sebou akoby narokom ;-))) Ach jaaj my sme ale strasne,ale my zato nemozeme to je ten strach v nas s toho,ze budeme tazko chore ja to chapem. Tak idem uz off, zatial sa majte do zajtra :-)

soravia123

neboj Myis...mas zlý zrak- v tom je tá prča..keby si mala Sm tak vidis aj na blizo zle..neboj sa klidek...
aj ja prežívam to čo ty....dnes som citila slabost v nohách som sa bala ist dole schodami:))ale prežila som

myis

Ja tiez ked vidim niekoho o barli alebo na voziku tak si myslim, ze ma sklerozu.. Baby, mne je do placu, ja mam strach, ze to mam.. Ked si citam, napriklad o tom zraku, tak aj ja vidim rozmazane, sice iba do dialky, ale vidim... Nabuduci tyzden idem k neurologovi, ale ja si aj tak myslim, ze to mam..

soravia123

ja ked vidim niekoho o barli, alebo na vozíku tak ma naapdne uff, asi ma SM:)))
inak, ja dam krk na to že tí ludia su možno šťastnejsi a vyrovnanejsi než ja:))) neboja sa ze odpadnu, ze im pride zle...ja mam pocitze každý je šťastnejsi než ja:))

soravia123

babenky, tie ktore mate podobne pocity. nehanbite sa, pridajte sa..sme s vami, citime spolu..
vieme aka je hrôza ist na ulicu, byt s ludmi..a ten strach že strpnem a odpadnem:)))
takže odpadujuce podte sem:)))

myis

Baby, mi mame v robote hajzel pre vozickarov a ja chodim na druhy, co je na opacnom konci officu, lebo ho nemozem vidiet, chapete to?

soravia123

mhmh, jasne baby...by sme sa navzajom podporovali..dýchali do sáčku:)) oblievavali vodou, suchali si ruky pri trpnuýtí, masirovali si krky:)))
jaaaaj to by bola prča...
s vami by som sa nebála chodiť po obchodoch..a keby som odpadavala tak by ste " vedeli what is going on""

golda 1

baby a akomu to diagnostikovali SM NETRABA SA UZ STRESOVAT TAK BY SOM SA CHCELA ASVAMI STRETNUT A POKECAT STALE BY SME KECALI LEN O CHOROBE HHAAA ALE BOLO BY TO SUPER LEBO KED SA STRETNEM S KAMOSKAMI TAK ONI SU ZDRAVE A POHODE A KED MI PRIDE ZLE TAK SA HANBIM A RADSEJ IDEM DOMOU ALE MI BY SME SA CHAPALI HAAAA NO CO UZ

Najčítanejšie články