Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

moca82

mariaa SM-skleroza multiplex
je tu aj spravena miestnost, alebo si skus najst nieco o tom..ake to ma priznaky...hned ma upozornili aby som sa nezacala bat(strachovat)

moca82

zufala ked si niekto precita tvoje prispevky, tak sa citi lepsie. :o) ste tu vsetci fajn ludia, ktory sa boja a neveria si. musite si viac verit...s tym sm sa tu naozaj len strasite.

golda 1

no sak si davame viac toho nez mame musime myslit pozitivne aj ked to je tazke boze baby ja som tak rada ze som na toto neni sama a ze su ludia ktori tieto stavy pochopia lebo to prezivaju dnes som bola v obchode bola som dost nervozna a na to vsetko mi aj trpli nohy ale to asi stych nervou snazim sa kazdy den chodit sama do mesta aby som sa to naucila je mi to uplne trapne

zufala

Ja som sa sem prihlasila o pomoc kvoli tetanii a ani neviem kedy a kto tu zacal o tej sm.Ale odvtedy sa to tu prebera a kocky sa zbytocne strasia.

tania

uz som to nasla:o( sm?
ked tak citam vase prispevky tak som trochu mimo,tie vase stavy.U mna to nieje az v takom rozsahu.Najviac ma trapi ten pocit ked mi ostane zle bojim sa ze odpadnem,jednu dobu som sa bala ze s toho umrem.Dalsie priznaky,trasenie celeho tela,zimnica,casto chodim na zachod,tlak na ramena,mam problemi s chrbticou.Hlava ma bolela iba raz odkedy to asi mam,citim unavu na ociach,som bez duse.