Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

moca82

myis..ako si sa dnes mala? treba si odpocinut a uvolnit trosku ruky a nohy...snad ti to pomôze..alebo sprcha. heh :)

moca82

soravia to mam aj ja :) ked si lahnem tak hotovo. uz sa len ukludnujem a zaroven nervacim, ze si nemôzem najst polohu na spanie.

myis

Caute holky, mna dnes hlava neboli ani sa netoci (zatial) ale zato ma bolia ruky a nohy.. Zrela do truhly, tak. Kde sa vytratila Veronika? Dufam, ze je ok

moca82

golda 1 ..daj si vyhladavanie v temach. tam si napises presny nazov co si hladas. ale ak by si chcela vediet ake ma priznaky: www.schering.sk

soravia123

ahpjte, ja sa mam tak-tak... trpne mi brada:)))a stucha v nohe..a tika v malicku..a obcas nepravidelne bucha srdce...hlava sa mi netoci..praveze ja ked si lahnem tak pocitujem to vsetko- celý ten stres....tocim sa na posletli..pocas dna tie tocaky rozchodim..aj cukania..ale vecer ked som v klude tak to pride:))

golda 1

ja si vtedy lahnem a skusam sa upokojit a potom to prejde ale tazko dnes pohoda az na tie krce v nohach a unavu a vy aky ste mali den ????

zdenka

Ahojte,želám vám pohodový podvečer. Aký máte dnes deň? Dnes som bola u mojej obvodnej lekárky a ta sa na mňa začala ešte rozčuľovať, že ako je to možné , že som zo zápalu priedušiek- na ten som zostala 13.9. PN, prešla na inú diagnózu, ako keby som si chorobu vymyslela a pri tom videla správy z pohotovosti, aké som mala problémy. Úplne sa prekonala a objednala ma na zajtra na vyšetrenie krvi a napísala odporučenie na sono nôh.Povedala mi, že tetania nič nie je. Dopriala by som jej ju, nech vidí, ako si pri nej " užívam". Je mi otrasne a keď mi ešte aj lekárka toto povie, na psyche to nepridá.Mne najlepšie pomôže, keď si ľahnem. Keď ležím , nemám žiadne problémy, ale keď sa postavím, tak sa mi otrasne točí hlava. Ani vy nemáte problémy, keď ležíte?