Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

ooo

maria ahoj, ja som ti poslala mail zo svojej schránky, si mi sľúbila, že mi niečo pošleš a niiiič mi neprišlo :-)

zufala

Baby,aj mne ked nic nezistili a este som nemala ani pojem o tetanii,tak dali diagnozu,ze panicka porucha-vraj uzkost.Mozno vsetko citlivejsie prezivam ale panicka porucha,z coho pokial mi nic nebolo predtym?Ja mam dovod na strach/paniku/ iba vtedy,ked mi je na umretie/ten najhorsi stav/.Kde sa da pozriet to o tej kvapke krvi?

mariaa

ano je to rok 2006,tak to bude rok co mi to zistili,lebo ja som pis.ze 2roky.Takze v 7.mes.2006 mi zistili tu diag.Tet.a na KAPKU krvy som bola v maji 2007,teraz na druhy tyzden idem na kontr.na tu krv.Ale,citim sa dost bobre.Jasne,ze su vykyvy,ale mam aj ine zdr.problemy.Dnes ma napr.boleli nenormalne nohy,a svaly na zadku.Tak som sa snazila to rozchidit.

soravia123

Cau OOO, ale učila som...nuda, stresy..potom som bola doma..kukala do bedne...sledovala svoje príznaky, googlila.vsade mi vysla SM:))))
už to SEREM...nech aj zajtra ma odvezu do blazninca..ale drbnu na inavalid. vozík...
tahalo mi kožu na tvari a ked som isla domov tak som mala pocit že mi niekto strká srobovak cez nosne diervy az medzi oči..a ten tlaaaaaaaaak do hlavy...
cistý debil je zo mna..
a ty?? ako moja?? ale inak dnes mi neprislo naodpadnutie..a to som sa rano tak bála..
Iba mi povedz ako dlho straký žil?? ok???

ooo

Soravia ja ti nič o tom nepoviem, lebo si hneď všetko vsugeruješ. Nič, jasné? :-)Čo si dnes podnikala mi radšej povedz?

soravia123

hmmh, na vys. sa chystam ale mam panicku poruchu..
inak som to nasla. na lesk.sk das do vyhladavaca tetánia a tam je cosi:)) je to z .r. 2006..

mariaa

Soravie123,Tebe uz urcili diagnozu?Ja som o TETANII,citala prave v ten mesiac jak mi robili TET.testy.Ale nemozem najst ten casopis.Bolo to v 7.mesiacir.2006.A bud to bolo v BAJECNEJ ZENE,alebo NOVY CAS PRE ZENU.NEmozem najst ten casopis.Tam je presne o TETANII popisano,ja sa prejavuje atd.Ja sa pokusim ho este najst.

soravia123

hmhm, diky mariaa..aha takze aj to trpnutie dasien, tvare, brady, nosa je príznak tetánie...
idem si prečitat o tej Kvapke krvi:) diky