Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

zufala

Mariaa,zeleny caj mam velmi rada,aj si ho zvyknem kupit ale skusim aj tie ostatne,dakujem.Soravia,ja si sice nehovorim,ze kto to je v zrkadle,ale odkedy sa s tymto trapim,tak som na sebe casom spozorovala,ze som sa zmenila.Skoda,ze nie k lepsiemu.Som nervozna casto,zvyknem vybuchnut,moj zmysel pre humor bol vzdy moja najsilnejsia zbran.Vedela som sa pomocou neho s kazdym rychlo skamaratit.Teraz ho sice este mam ale nie je to ako predtym.Ci to je len chorobou alebo aj tym,ze clovek dospeje a zvaznie ked ma dieta,neviem,neverim si ako kedysi.Cely zivot seba samu vnimam ako obycajnu babu,nicim vynimocne peknu,skor mi vzdy vadilo vsetko na mne,nizke sebavedomie mam.Som stale unavena ale snazim sa aspon s malym vyjasit,tomu sa to paci a smeje sa.Potom pride okamzik,ze si myslim,ze su ludia na tom horsie a som kludna,a tak sa to strieda.Nepotrpim si pozerat sa na seba do zrkadla,mam niekedy pocit ako ty pises,ze je tam nikto iny.

soravia123

baby citite aj vy ze toto nie som ja, nie je to realita ale len nejaký film..moje telo je cudzie a ruky a nohy tiež...a tá v zrkadle je kto??ja??
taká troska?? ved mna každý poznal ako veselu kopu a teraz som seda mys a tie SMUTNE oci co na mna kukaju..taka neskutocne unavene a smutne..

mariaa

Ja sompila zeleny caj,potom harmancekovi,metovi.Ale,oni by mali poradit aj v lekarni.Vela dobrych rad je prave v tych casopisoch jak som pisala.Novy cas pre zenu a Bajecna zena.Ja kym som nemala zdr.problem.Take veci ma nezaujimali,bola som v pohode.Ale,jak to zacalo som ako keby iny clovek,TROSKA.maj sa krasne,dufam,ze to najdem.Ak to najdem tak ti to mozem aj opisat rovno na tuto stranku,aspon si to precitaju aj iny,len dufam,ze nie je ten clanok zavadzajuci.Lebo tam pise odbornik.AK budem mat cas a k dispozicii PC,lebo nie som na neho sama.Tak prijemny den vsetkym.

golda 1

ahoj te baby no ja som si precitala ten pribeh o tom chalanovi no chudacik takto ho nechali vyrtapit no hrozne nieco fakt

mariaa

Ahojte,no nechcem zakriknu,ale mne je celkom ok,len otazka do kedy.Zufala,ja sa pokusim najst ten casopis,ale nic neslubujem.Viem,ze som si ho odkladala,ale nie a nie ho najst.OOO,ja uz viem,co som slubila,ale mi sme sa nerozumeli.Ja som to pochopila tak,ze mi das adresu domov a ja Ti poslem prospekty z kapky krvy.Inak ja som zaciatocnik na PC,takze prepac.Na tu stranku som prisla zase len pomocou deti a casopisu,kde bola webova adresa.ja si tiez myslim,ze aj tak je to dobre,na rozdiel od tych co maju smrt.chorobu.Ja mam aj ine zdr.probl.A tiez nie je miesta co by ma nebolelo.A som hakliva aj ked ma niekto tukne aj ked nechtiac.Robia sa mi aj bolave modriny.A bolia niekedy fest.Bola som na hemat.a nic nezistili.Len mi dali vitaminy na cievi.To ludske telo je tak zlozite,ja by som osobne nechcela byt lekarka.To musia byt len chytre hlavicky,aj,tak niekedy to nepomaha.Lebo to by sa musel dr.vcitit do kazdeho pacienta,aby mu vedel pomoct.Kazdy to preziva inak.Proste je to zlozite.Tak vam prajem prijemny den,bez bolesti,hoci je to nemozne,vsetkym,aj tym co nam neveria.

zufala

Ahoj soravia,precitala som si ten pribeh toho chlapca,ktory si odporucila a az na par zmien ,som si presla niecim podobnym za tych sedem rokov.Stitnu zlazu mam o.k.,aj akupunkturu mi davali do usi a nic sa neprejavilo,EKG a EEG,ked mi viac razy robili,vsetko dobre.Tiez som absolvovala autogenny trening ale ziadna zmena.Pobehala som tolko lekarov,ze to clovek nepochodi niekedy ani za cely zivot.Vyskusala plno liekov a tiez ziadna vyhra.Hrozne sa tesim k tej terapeutke 23.10.,som zvedava,co mi na to povie,ze mi nakoniec dali dg tetania.Neviem uz asi pomaly o ziadnom mieste na tele,ktore by mi nevysetrovali/jedine,co som neabsolvovala je kolonoskopia,po tom netuzim/.Keby som mala tolko priestoru ako ten mladik,tiez by toho bolo na par stran,a ani by si neverila,co vsetko somnou robili.Ako pokusny kralik.Odkial si ty vlastne?Ak by si bola z BA a chcela by si to skusit s psychologickou,mozem ti dat kontakt na tu moju.Je naozaj zlata a nehambim sa s nou o nicom hovorit.Radsej nech mame take problemy,ktore sa daju liecit,ako nieco telesne.

zdenka

Ahojte, zelam vam pohodovy den. Bola som na nakup, zatial sa mam celkom OK, len ma trochu boli prava ruka, tak ju idem pri praci rozhybat. Nech sa vam dari a nic vas netrapi.