Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
inak zle som sa vyjadrila..nie nuda ale streotyp..stale to iste ziadne vzruso a stresy mam sama od seba...proste ja som cela taka..malo sebavedoma, neverim si...a to potom sa utapas v neistote a v bolesti..stale si myslim že som cierna ovca...
OOO, takže na Sm sa asi neumiera? ja som citala ze Sm nie je smrtelna ty len umres na dosledky Sm.ako napr. nevies sa vycikat zapalia sa ti obličky, mas horúcky, zlyhá ti vsetko čo sa dá:((((
OOO, a vy ostatne babenky mam pocit že ste ako moje sestry kt. som nemala..velmi mi pomahate a myslim na vas pocas dna..ked mi je na chuja:)) sorry za výraz, pomyslim si ze možno v tejto chvili je zle aj OOO, záfalke, myis, zdenke, marii, micha7, golde a iným:)))))
POkusim sa ten casopis najst.TO bolo niekde v zadu.Tam bol aj pribeh jednej zeny,a potom pisali o TETANII.
V BA:02/55568280,KE:055/6232640,Zilina 041/5624960 To su cisla kde tie odbery robia.A potom tu je www.calivita.sk to asi nieco o vit.a mineral.z ich lekarne.Ale ja som kupovala aj z normalnej lekarne.
babulky pekný večer, nech vám nie je zle, ani zajtra.. ja idem spať, ráno skoro vstávam. večer príííídem :-)Inak ja normálne na vás cez deň myslím, že ako sa asi máte...
000,ja som este len asi 4den,na internete,tak neviem jak sa stym zaobchadza,a co som ti mala poslad?Lebo viem,ze adresy si chcela na tu kvapku krvy.
hm, ja ten článok o tetánii tiež neviem nájsť nikde maria...
mne žiadne svaly nenapína ani kŕče nemávam, baby však ja hádam žiadnu tetániu ani nemám, iba tú panickú poruchu... :-)
aj mna niekedy napina svaly,dostavam krce.S toho vysetrenia nemusis mat strach.To ti len daju na prsty nejake stipce,budes dychat atd.neni to nic hrozne,TETANICKY TEST,cim skor ti na to pridu tym skor sa ti ulavy,uvidis.
Soravia nuda a stresy? zaujímavá kombinácia... xi. Inak zlato ja som mala veľmi veľa toho, čo máš ty a antidepresíva mi to stiahli do takej miery, že mi síce nie je dobre, ale som schopná fungovať. Zájdi k tej psychiatričke, nebudeš sa musieť takto trápiť.
ja mám všetky príznaky panickej poruchy. teraz vám ich neviem vymenovať, ale keď som si to čítala u psychiatra na dverách, tak už mi to bolo jasné :-)