Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

golda 1

giga2 ako to myslis mohla by si to viac popisat to akoze mozme byt alergicke na mlieko??? lebo som to fakt nechapala sorry

ooo

ja to mám overené na sebe, že je to z veľkej časti psychika, samozrejme nepopieram ani to, že tomôže byť vyvolané množstvom iných vecí

ooo

Som rada Soravia. Ivka ja netvrdím nikdy, že psychiater ťa zbaví problémov, ale AD ti ich zmiernia, ak je to už neznesiteľné. Už som tu o tom písala, že väčšia časť je makanie na sebe...

giga2

Ahote. Trochu vám do toho pridám. Dcéra mala zistenú alergiu na bielkovinu kravského mlieka ako 2 ročná, držala dietu. Po 2,5 roka povedali, že už je pozit len na jeden +, ak mlieko toleruje, môže ho piť. Pila. Teraz má 16 rokov a objavili sa tetanické záchvaty ako vo vašom popise s nízkou hladinou Calcia, vysokou hladinou Parathormónu, ktorý to má na starosti hladinu Calcia v krvi. Popri tom vyšla opäť pozitívna reakcia na mlieko. opäť je na diete. Skúste sa na problém pozrieť aj týmto smerom. Prečo, ak berie Vitacalcin a Magne B6, sa záchvaty opakovali a Parathormon reagoval zvýšenou produkciou? Asi to nebude v psychike, ale skôr psychika je následok metabolizmu.

ooo

Golda to je super, podľa mňa je to preto, že si sa vôbec nesústredila na seba, ale na malého. Ja sa mám fajn, čakám na vás, že kto mi čo napíše a idem do sprchy, dnes už nič nerobím... Ráno idem na neurológiu a večer k zubárovi...

soravia123

Vlamonka- aj mne lavá:)) lava cast tela zodpovedá za duš. stav- to mi povedala maserka..
a aj brada a nos zvykne..
a vcera som si ležala na gauci a kukala telku a srdce sa rozbuchalo...som vyskocila že coooooooo?? potom som sa nejak upokojila..ale ja mam take stavy ze spim a prebudim sa že mi straaaaasne bije ......
OOO, slubujem:))))volam:))

golda 1

baby dnes som bola na tych kolotococh s malym a super som to zvladla ani neviem ako noo normalne som bola stoho hotova naozaj a vy ako sa mate ??