Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

zufala

Ahoj myis,uz si nam chybala.Ked tu bola mamina,tak si to celkom dobre zvladala,ze?Tak skus robit to,co ste spolu robili,mozno ti bude lepsie.Co napinanie,prechadza to uz?Teraz uz len vylozit nozicky a oddychovat,aj male je urcite unavene.Soravia a neuvazovala si o zmene povolania?Nejaka praca v kancelarii kde na teba nebude nikto pozerat.OOO,ja ta tak naozaj vnimam a preto to nevzdavam.Ja zajtra volam neurologicke,musim sa objednat.

myis

Caute babenky, dnes sme zaviezli maminu na letisko, mne je akosi divne, teraz som sa zobudila a tak ma zvlastne boli hlava, krk a ramena.. Vo stvrok idem k neurologovi a mam strach. Trochu. Vidim, ze ste dnes v celkom dobrych naladach, prajem, nech vam to vydrzi..

Ivka 1

Dievčatá fakt by som vám radila vyskúšať kombináciu džúsu Aloe s broskyňou a natur mine alebo včelí peľ dražé. Budete sa cítiť skvele a budete mať aj dostatok energie.Bližšie info na maile.Napíšte mi ak budete chieť.

soravie123

inak spustacom je moje povolanie, ucila som prvý mesiac a musela som ostat na PN lebo som zblbla- tocila sa mi hlava..potom rok klus a potom srdce a dýchanie...stale som to "odplasila" ale teraz po 7 rokoch to udrelo naplno:)))
inak mam dceru kt. ma 4r. a kojila som ju 2,5r. a mam pocit ze ma "odvápnila":)) takze PP prerastlo možno aj do tetánie...
baby ucky su na hlavu to každý vie..a nik si ich pracu nevaži..ale nechcem o tom..

ooo

:-)))) až pridobré :-) učím sa s ňou zaobchádzať... a dokonca ani neviem, či ju mám, ale učím sa prijať svoj stav a vedieť ho ovplyvniť. Inak ďakujem za samé komplimenty.

zufala

Ospravedlnujem sa ooo,ale ked ty si bola ten spustaci motor u mna ked som sa sem 1x dostala,povzbudila ma a stale s tebou vo vela veciach suhlasim,tak nemam pocit,ze ti treba nieco poradit.Naucila si sa/aspon si to myslim/ s tetaniou zaobchadzat a teraz pomahas druhym.Si super.Moze byt?

ooo

o tej strave je to podľa mňa pravda, ja tomu verím, že veľa sa dá zmeniť stravou, ja sa snažím v tejto oblasti trochu zorientovať, že čo teda jesť a čo veľmi nie, ale šak sa mi moc nedarí... každý čosi iné povie...