Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Idem uspat mrncadlo,zatial pa.Budem sledovat na mobile co popisete a ak sa sem este dostanem,ozvem sa.Dobru noc.
Ahoj myis,uz si nam chybala.Ked tu bola mamina,tak si to celkom dobre zvladala,ze?Tak skus robit to,co ste spolu robili,mozno ti bude lepsie.Co napinanie,prechadza to uz?Teraz uz len vylozit nozicky a oddychovat,aj male je urcite unavene.Soravia a neuvazovala si o zmene povolania?Nejaka praca v kancelarii kde na teba nebude nikto pozerat.OOO,ja ta tak naozaj vnimam a preto to nevzdavam.Ja zajtra volam neurologicke,musim sa objednat.
Caute babenky, dnes sme zaviezli maminu na letisko, mne je akosi divne, teraz som sa zobudila a tak ma zvlastne boli hlava, krk a ramena.. Vo stvrok idem k neurologovi a mam strach. Trochu. Vidim, ze ste dnes v celkom dobrych naladach, prajem, nech vam to vydrzi..
inak spustacom je moje povolanie, ucila som prvý mesiac a musela som ostat na PN lebo som zblbla- tocila sa mi hlava..potom rok klus a potom srdce a dýchanie...stale som to "odplasila" ale teraz po 7 rokoch to udrelo naplno:)))
inak mam dceru kt. ma 4r. a kojila som ju 2,5r. a mam pocit ze ma "odvápnila":)) takze PP prerastlo možno aj do tetánie...
baby ucky su na hlavu to každý vie..a nik si ich pracu nevaži..ale nechcem o tom..
ja mám zase pocit, že ako povzbudzujúci prvok tu funguješ ty :-)
:-)))) až pridobré :-) učím sa s ňou zaobchádzať... a dokonca ani neviem, či ju mám, ale učím sa prijať svoj stav a vedieť ho ovplyvniť. Inak ďakujem za samé komplimenty.
Ospravedlnujem sa ooo,ale ked ty si bola ten spustaci motor u mna ked som sa sem 1x dostala,povzbudila ma a stale s tebou vo vela veciach suhlasim,tak nemam pocit,ze ti treba nieco poradit.Naucila si sa/aspon si to myslim/ s tetaniou zaobchadzat a teraz pomahas druhym.Si super.Moze byt?
o tej strave je to podľa mňa pravda, ja tomu verím, že veľa sa dá zmeniť stravou, ja sa snažím v tejto oblasti trochu zorientovať, že čo teda jesť a čo veľmi nie, ale šak sa mi moc nedarí... každý čosi iné povie...