Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

zufala

Ahojte,uz som ho uspala a pustili ma aj k PC.Ja tiez mavam taky pocit chvenie,zoslabnutia ale to vsetko sa da zatial prezit,i ked je to hnusne.Mna najviac stvu tie tocaky,navaly tepla do hlavy,videnie a pocit dezorientovanosti.Fuj,som rada,ze je to teraz trosku lepsie.Radsej si na to nechcem ani spominat.Manzel je uz doma,takze zase jeho nakrmit atd.Tesim sa ako zajtra popiseme,prajem pekny vecer a myslim na vas.Mariaa,no ty toho mas dost za sebou,drzim palce aby bolo uz len dobre.

mariaa

Ortoped mi predpisal ortop.vlozky,tak to trochu pomohlo.Takze,dbajte o seba.Presne aj ja som mala take myslienky,do konca zivota mam takto trpiet bolestami?A tak som si povedala,nevzdam sa.A ostane viete opakovala by som sa.Dnes som sa mala,celkom bobre.Prajem aj vam aby,ste sa dostali do takeho stadia ako ja.aby ste si aspon na chvilu od bolesti oddychli.Musim koncit.majte sa.

mariaa

Ahojte,LEN strucne,presne giga,ja som tiez mala problemi z crevami,vsetky vit. a miner.isli mimo tela.Mam hemeroid.vnutorne aj vonkajsie,a stresom som si totalne dorypala travenie,creva.Aj zlat.zilu mam.Co sa pamatam,uz pri dcere mi trpli prsty,sestricka mi kazala jest jogurty a mliecne vyr.Bolo to pred 11rokmi.Tak,som jedla.PO narodeni dcery som mala zlu krv,ktora tiez nebola nejak doliecena,lekarmi.Tak som mala tolko starosti,ze nejak som na vsetko zabudla,a niekedy po styroch som robila.Mala som 7roc.syna a dceru malicku.Tak som do toho zacala krv.z konecnika.Lekar. ma zase odbil.Tak som to nechala tak.Ale na mna sa nalepili,vselijake alergie,a postupne rokmi na mna liezla aj ta TETANIA.Citila som sa mizerne,to uz vies podla toho co citas.CO prezivaju aj ostatne,hrozne niekedy na zomrenie.Este som zabudla,baby, pila somvodu MAGNEZIU.A brala vtedy nej vitam.Ani ma nenapadlo,ze mam malo vapnika,a mala som dost stresu.ale,niekedy mi to preslo,a tak som zila s tym.Jedina zachrana bola zahrada,tam som sa tak odreagovala.Ale,prisli problemi stres a ja som musela k lekarovi,a ten ma poslal na neurol.A o tom som uz pisala.Co bolo atd.O tej KAPKE KRVY,jak mi zistili TET.atd.Takze,kazda by si mala dat zistit jak su na tom z vapnikom,horcikom a stitna zlaza ma na svedomi u niekoho TETANIU.A este,tym jak mi nefungovalo travenie.Nasledok MIERNE ODVAPNENE KOSTI,mam problemi aj s klbmi a krizami,lebo mi pada klenba,a trpia tym klby.Niekedy su to hrozne bolesti.

ooo

baby stáva sa aj vám, že sa z ničoho nič začnete triasť? mne sa to teraz stalo (aj stáva teda), že som ako srnka roztrasená a ruky tak, že ani nie som pomaly schopná niečo robiť...

myis

Ja tiez mlieko nemozem, je mi z neho tazko.. Zufalka, zvladala som to, ale vecer som bola akosi mimo, unavena, ledva som sa vliekla. Ja neviem, co to je, ale mam taky stav, ze to ide od krku, taka tupa bolest a zasahuje to do ramien a chrbta a vystreluje do spankov, zatylku a tak k ociam. Nechapem, co to moze byt.. Pri mamine som sa prekonavala ako som len mohla..

ooo

Soravia ja si to tiež myslím s tým tvojim povolaním, že by si mala porozmýšľať nad zmenou...Ono sa vždy dá niečo vymyslieť. Alebo učiteľovanie tak miluješ, že sa ho nevzdáš? :-)

ooo

Golda mlieko nepi, fakt je to sajrajt. Tak môžeš mať fakt zníženú hladinu kalcia aj ty... daj si to zistiť, aj horčík