Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

Vlamonka

Ahojte baby , vcera som sa rozhodla , ze vynecham lieky a ser...na lekarov..Aj tak mi nepomahali a bol to najhorsi tetanicky zachvat , co som doteraz mala , neviem ci to nieje aj nahodou , ze mi vysadil ten XANAX...docitala som sa , ze sa maju najprv postupne znizovat davky a naraz sa nema vysadit...Ja som tiez uz objednana na tu KVAPKU KRVY...tak dufam , ze to pomoze...Ozaj byva niektora s vas v Kosiciach?

mariaa

Zufala,ja som tam volala,a povedala som,ze by som mala zaujem o vysetrenie z KVAPKY KRVY,a oni TI povedia kedy je najblizsii termin,a nemusis im hovorit odkial to vies.Oni sa na take veci nepytaju.Krasny den prajem.

zufala

No golda,vidim,ze ty uz sa nasmu buducemu povolaniu kolotocarky/pre nase stavy/ naplno venujes.Tak to len rozbehni,ha,ha.Mariaa este sa chcem spytat,ze ked zavolam na to cislo co si uviedla,co mam povedat,ze odkial o nich viem?Inac dnes okrem slabych krcov v lytku to zatial tiez zvladam.Este aj vytahy su pokazene,takze tu u otca slapem na 5.posch..Dava mi to dobre zabrat,musim ist pomaly a oddychovat,inac mi skace srdce a potom tazko dycham.Ak pojdem von aj s malym tak len bez kocika,no to daleko nedojdeme.

zufala

Tak ano,aj to moze byt jednym z typov oddychu.Ja neviem co skor,skladam pradlo a vesiam druhe,varim,som s malym,mampa pierovacky,chcem ist na ten byt atd.Uz aby bol vecer.Brat s frajerkou spia,tak clovek ani hudbu si nepusti,komu je lepsie.

mariaa

Prave,zufala, ta KAPKA KRVY,mi pomohla prave v tom ze tam mi zistili presne ake min.a vit. mi chybaju.A,ze som v strese.Ja som viac chora ked idem k lekarovi,lebo ma vytaca jak sa niektori chovaju.A je mi trapne niekedy o tom aj rozpravat,lebo sa citim ako hypochonder.Hovori sa,neprajem to ani nepriatelovi.Ja osobne by som priala,ludom ktory nam neveria aspon tak 1rok zit s tym,tak by sa nam nikto nesmial.Presne,som robila to co ten chlapec co pisal ten pribeh,spisala som si problemi na papier,a ked som prisla k lekar.tak som sa hanbila ho vytiahnut.A ked som odchadzala,bolo mi este horsie.Tak som sa zacala s casti liecit sama.Cloveku sa ulavi,uz len ked sa porozprava z ludmi ktori ho chapu.

golda 1

no ako sa mate?? ja zatial oki no uvidim co bude pobede ozaj dnes idem zase na kolotoce jaaaj baby ja sa asi zblaznim ale co pre maleho nespravim aby sa tesil tak sa majte

ooo

ale Lenka, veď ja oddychujem :-) Ideme do kostola a poobede ideme pre malú - priateľovu dcéru a skočíme k jeho rodičom a tak, oddychovka :-)

mariaa

Citala,som ten pribech chlapca,ako keby pisal o mne,len ja som to vzdala z lekarmi skor.Lebo ja som niekedy ani nevladala ist k lekar.A ked mi bolo dobre,tak som bola rada,ze zijem a ze mi je fajn.A uzivala som si den.Tak uz budem koncit.Prijemny den,vsetkym.

zufala

Dobre ranko aj ja prajem vsetkym,no mariaa vidim,ze ty sa s tym tiez pasujes uz dlhsiu dobu ale je super,ze si prisla na to,ako s tym zit.Najlepsie je ked ti niekto konkretne povie co mas robit,ako sa stravovat atd.Uz som myslela aj na to,ze napisem tam,kde je uvedene,ze mozme pisat svoje otazky,mozno mi nejaky lekar,ci odbornik odpovie.Ale ked sa dozviem len zaklad,to mi je k nicomu.Myis,my budeme len radi,ked sa k nam zase pridas,tesim sa,ze mas za sebou pekne dni,ze ti rastie brusko,a mohla by si z toho tepla poslat aj sem,tu je uz zima.OOO,a ty co neoddychujes?Ved mas za sebou pracovne dni a tesila si sa na klud.Manzel ide dnes pracovat na byt,ja sa tam tiez potrebujem zastavit a pohladat malemu par veci na jesenne pocasie.Uz sa tesim na to hrabanie v krabiciach.Kupovali sme vacsie a min.zimu ich nenosil lebo sme ho este nasiroko balili a neobliekol to.Vela toho ale nema,takze mozme zase kupovat,ak bude za co.