Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

888

Tiez som tu nova,no anna,toto si musis vyriesit sama.Poznam,tento problem,psych.tyranie,hoci alkoholika namam.Vsetci ho povazuju za slusneho cloveka,ale inak sa chova ku mne a inak k okoliu.Ale ked chce je mily aj ku mne.Vela krat som ho chcela nechat,ale mam ho rada.Ale ked sa chova jak hlupak,tak by som ho najradsej vystrelila na mars.Ty mas aj ten problem,ze pije.A kedy ta tyra?ked je opity?

micha7

Ahojko ANNA!
Tak Vitaj;-) Väcsinou sme tu vsetky co maju kadejake psychicke problemy,panicke ataky,tetaniu. Zijeme v strachu a s neistotou ,pretoze nas stav nam to da niekedy poriadne pocitit. Niesi sama,kazda mame nieco,ALE aj kazda sa musi pustit do boja sama! Hlavne teraz,ked je take depresivne -jesenne obdobie . Teraz dolieha na cloveka taky smutok,nic sa mu nechce , divne myslienky proste jednym slovom DEPKA!
Pises,ze sa bojis ist von! Aj ja som mala take pocity, ze som sa bala niekam ist ,ze mi pride zle. Ale su aj dni,kedy si poviem, A DOST! Takto zit nemozes!!! spamätaj sa!!! a idem ako baran proti muru ,snazim sa prekonat sama -seba , myslim na pekne veci a fakt to pomaha! Netreba sa zlaknut , netreba povolit ! Ziadne lieky a ani nikto Ti nepomoze ,ked nebudes chciet TY ! Ty sama sa aspon trosku musis pokusit ,vybrat hlavu s piesku a zit svoj zivot!
Pises , ze mas muza alkoholika ,proste napisem rovno idiota!!! Preco si s nim??? ;-/ ON velmi dobre vie,kde su tvoje slabosti, aka si citliva a preto vie ako ta znicit!!! Pytam sa preco si to nechas!!! Ty niesi povinna sa nechat psychicky nicit niekym co zato vobec nestoji! Moja v tomto mame asi odlisne povahy, ja som sice citliva,ale aj vybusna a nenecham na seba utocit len tak ,aby ma niekto deptal! TO NEJDE!!! Nikto nema pravo!
Neviem moja , skus prekonat aspon trosku samu-seba a pokus sa nieco urobit ,urcite sa to da s tym "manzelom" !!! Ty este mozes byt stasna, mozes sa smiat, mozes prezivat stastie a tesit sa! NIKDY NENI NESKORO! ;-))) ver mi...

micha7

Ahojko ANNA!
Tak Vitaj;-) Väcsinou sme tu vsetky co maju kadejake psychicke problemy,panicke ataky,tetaniu. Zijeme v strachu a s neistotou ,pretoze nas stav nam to da niekedy poriadne pocitit. Niesi sama,kazda mame nieco,ALE aj kazda sa musi pustit do boja sama! Hlavne teraz,ked je take depresivne -jesenne obdobie . Teraz dolieha na cloveka taky smutok,nic sa mu nechce , divne myslienky proste jednym slovom DEPKA!
Pises,ze sa bojis ist von! Aj ja som mala take pocity, ze som sa bala niekam ist ,ze mi pride zle. Ale su aj dni,kedy si poviem, A DOST! Takto zit nemozes!!! spamätaj sa!!! a idem ako baran proti muru ,snazim sa prekonat sama -seba , myslim na pekne veci a fakt to pomaha! Netreba sa zlaknut , netreba povolit ! Ziadne lieky a ani nikto Ti nepomoze ,ked nebudes chciet TY ! Ty sama sa aspon trosku musis pokusit ,vybrat hlavu s piesku a zit svoj zivot!
Pises , ze mas muza alkoholika ,proste napisem rovno idiota!!! Preco si s nim??? ;-/ ON velmi dobre vie,kde su tvoje slabosti, aka si citliva a preto vie ako ta znicit!!! Pytam sa preco si to nechas!!! Ty niesi povinna sa nechat psychicky nicit niekym co zato vobec nestoji! Moja v tomto mame asi odlisne povahy, ja som sice citliva,ale aj vybusna a nenecham na seba utocit len tak ,aby ma niekto deptal! TO NEJDE!!! Nikto nema pravo!
Neviem moja , skus prekonat aspon trosku samu-seba a pokus sa nieco urobit ,urcite sa to da s tym "manzelom" !!! Ty este mozes byt stasna, mozes sa smiat, mozes prezivat stastie a tesit sa! NIKDY NENI NESKORO! ;-))) ver mi...

golda 1

ANNA ahoj nie si same sme tu stebou tak sa mozes tu aj viplat aj napisat co ta trapi ale ak nebudes bojovat proti strachu tak to nikdy nezvladnes aj ja mam problem chodit von ale sa prekonam a poviem si ze ked sa ma nieco stat nech sa stane ale ked som vonku tak mam strach ale si hovorim boze sak klud bud budes stale doma ,bat sa tak sa stoho zblazis musis to prekonat len kvoli sebe samej a mojmu synovi nic ti nepomoze len sila a sila aj na mna pridu chvilky ked si myslim ze to fakt uz nezvladnem ale potom sa viplacem a dostanem silu lebo ju mat musim tak hore hlavu a dotoho a co sa tyka tvojho muza tak ked chces byt stastna tak ti poviem treba sa ho zbavit cim skor treba jednoducho odist od neho a nenechat sa mu tirat tak ti drzim palce a hlavne vela sily strach musis prekonat sama

micha7

Ahojko ANNA!

zufala

Ahoj anna p.,velmi som zosmutnela po precitani tvojho prispevku.Co to mas za zivot,kedy u teba tie problemy nastaly?Najhorsie je,ked sa clovek zacne uzatvarat do seba a nikam nechodi.Sme spolocenske tvory a potrebujeme byt v styku s ludmi.Si PN ked nikam nechodis alebo nezamestnana?Kolko mas rokov,stoji ti to manzelstvo za to aby si takto trpela?Je to tazke,nechcem nikoho sudit.Skusala si terapiu?

anna pasternakova

AHOJTE SOM TU NOVA.uz nezvladam nic.nikam nechodim.nechce sa mi milovat s manzelom.dieta mam uz velke a tak som sama cely den .nemam surodencov .ani kamaratov.proste nikoho.manzel je alkoholik.psychicky ma tyra. a ja som sama. beriem lieky ale necitim ziadnu ulavu a tak vas chcem poprosit o radu.ako to vy zvladate ze mozete ist von . ja uz nejdem von vobec. moj svet je len pocitac a kuchyna .nemam sa s kym porozpravat.je mi tazko a velmi

anna pasternakova

ja ma tetanicky syndrom,ale neviem co to znamena ak mi vie niekto poradit,poprosim na email , kominkovo@azet.sk dakujem a trpim agorafobiou,strachom z lidi,a panic.por,ahojte