Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

ooo

mne dnes po dlhej dobe tŕpla tvár, akurát som bola u toho neurológa a on si ma kľudne poklopkáva a nič... akurát hovoril, že som predráždená, lebo divoko reagujem...

soravia123

eee, ano MR je rozhodujuca ale ak je toto pozit. vtedy sa ide na MR..a je vela pripadov ked je toto pozot. a MR negat...proste VEP je len nejaký uklazovatel:))
nemaj boja...
mne to nerobili lebo ja mam z Dr taký stracha že by ma museli bud ožrat alebo nadopovat lexaurinom aby ma colen k zubnej dotiahli:))

ooo

A nie je to náhodou to vyšetrenie, že ležís a oni ti vrazia takú ihlu do ruky a do nohy potom a kukajú na monitor? Lebo to mi robili kedysi a neviem, čo to bolo...

soravia123

Mojko OOO, neboj..je to normalne vysetrenie....to zažili vsetci tetanisti....strasne vela ludi tam chodi...neboj sa..bude to v poho..
aj ja sa klepem..trpne mi brada a vytaca usta..a brnia mi chodidla...zuachvilu ak si nestrcim hlavu pod sprcu tam ma mrdne:)))

soravia123

ahoj OOO, neboj vep su asi evokovane potencialy..robia sa na zistenie SM.napoja ta na taku mašinku a pytaju sa a skumaju ako reaguje tvoj mozog..ako rýchlo ti trvá reagovat..ci nemas nejake nerv. dráhy narusene..a tak sa da skumat aj reakcie nohy, ruky, hlavy..proste rýchlost nerv. impulzov..Sm-kari to maju pomalsie...
ja ako spravny hypochonder to mam vsetko nastudovane:))))
Inak neboj..pokial mas oci ok tak tam nebude nist..

zufala

No ahojte,uz som doma,vonku mi bolo na prd,ale nejako som to zvladla,kedze sme sa s kamoskou venovali nasim malym panacikom.Ale teraz uz jak som doma,je to horsie,chce sa mi spat,boli ma hlava,krcna chrbtica a mam kolotocik.Este musim krpca okupat a nakrmit,snad to zvladnem co najskor.Ja ked som brala lieky na chrbticu,tak mi nepomohli.Mavala som casto aj migreny,teraz ma to tiez niekedy chyti.Je super,ze ste sa mali niektore dobre,nejak sa nam to strieda.Zatial pa.

ooo

PRE ANNU: Viem, že je ťažké sa od takého človeka odpútať, ale skús skupiny pre manželky alkoholikov, nájdeš tam obrovskú pomoc. Napíš mi ak chceš, že odkiaľ si a ja ti pošlem kontakt na najbližšiu skupinu, na ktorú sa môžeš kontaktovať...