Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

ooo

No dnes mi je zas zle, sa trasiem ako osika, ledva sa držím na nohách, ruky sa mi tak trasú, že ledva niečo udržíš, nohy mám ako slamky, len čakám, kedy ma opustia sily... a pán neurológ sa pousmeje a povie "uvidíme"...

ooo

vau, no tak zas toho nebolo až tak veľa, lebo to najdlhšie boli Miškine opakované správy, xixi. TAkže, ja som bola dnes u toho neurológa s tými mojimi poruchami videnia. Je to divný chlapík, ale ja ho mám rada. Dnes bol ale extrémne divný a protivný, vôbec ma nepustil k slovu, iba o tom videní sme sa bavili a ja som mu chcela vymenovať všetko príznaky, ale však sa nedalo no...Kukal na mňa ako puk, pozapisoval si, potom ma vyšetril, poklepal, vzdychal, nadychoval sa, hlavou vrtel... Tak som sa ho spytala, či je to niečo blbé a on mi povedal: "V neurológii je všetko blbé moja zlatá." Tak som sa ho spýtala, či to nie je tá SM a on sa usmial, že uvidíme... no nepoteší vás to??? Poslal ma na očné pozadie, na rontgen lebky a na VEP vyštrenie. Na tom očnom pozadí som bola hneĎ dnes, samozrejme zbytočne, lebo to mám samozrejme dobré... Takéto kolečko vyšetrení som už absolvovala pred pár rokmi a teraz znovu, sa mi to zdá všetko zbytočné... viete niektorá, čo je to VEP vyšetrenie? robili vám takú srandu už?

golda 1

ahojte, to som rada ze vam je dobre mne dnes ani velmi nie asi to zato ze ma caka menstruacia tak uvidime ako bude dalej MACULKA ty si nebrala ziadne lieky??? a ako si sa stoho dostala viem ze treba na to vela sile tak ti je uz oki to som rada tak caute

Vlamonka

Ahojte baby...Dnes bolo celkom fajn , mala ma zajtra meniny , tak sme boli oslavovat , bala som sa strasne ako mi bude , uz pri jedle som zacala trpnut...heh no potom bolo celkom fajn ..V sobotu som mala riadny zachvat a asi ma to este drzi , dufam , ze to prejde , lieky uz neberiem a kupila som si vapnik , horcik a zinok...Skusam to takto , tak dufam , ze to pomoze , este si chcem kupit vitamin D2..a magnezium.

zdenka

Dorsiflex sa pouziva pri bolesti krcnej chrbtice, stuhnuti sije, svalovych krcoch . Nemam pri nom ziadne vedlajsie ucinky, beriem 1 tabletku denne.

mariaa

Zdenka,tebe nic nerobi ten Dorsiflex?ja som ho brala 2xdenne,a lezala som ako narkomanka.Tak som ho brala len tyzden,a musela som ho vysadit,lebo somsa citila mizerne po nom.Je to na uvolnenie ze?

zdenka

Ahojte, dnes som bola na vysetreni na cievnom,vela som sa tam nacakala, pozrel sa mi na nohy, predpisal lieky a isla som domov. Som rada, ze uz 2 dni sa mi celkom OK dari, ziadne tocaky, trpnutie,trochu ma boli krcna chrbtica,ale to sa da.Mala som aj trochu obavy, ci mi nepride u lekara zle, ale zasobila som sa mineralkou a optimizmom a hlavne som seba samu presvedcila, ze vsetko bude OK. tak aj bolo. Neuzivam ziadne lieky iba Dorsiflex od chrbtice. Neviem, ktorá ste tu pisali, ze ked mate problemy, pomaha vam skrcanie a vyrovnavanie prstov na rukach. Skusila som to. Neviem, ci mi to pomohlo, alebo mi pomohla viera v to, ze to pomaha , ale citim sa o 90 % lepsie. Dakujem. Bola by som rada, keby aspon takto zostalo. Aky ste mali dnes den.Zelam vam pohodovy podvecer.

maculka

Ahojte. Uz dlho som sem nehodila riadok...to mozno preto, ze som hodila za hlavu problem. Tiez som mala zopar zachvatov,stavy uzkosti a vsetko to zle, po ktorom som sa este dalsie tri dni citila ako po neviem com. Posledny bol pred dvomi mesiacmi,co mozem povedat,ze je uspech. poctivo beriem MagneB6, vela ovocia,vyvazenu stravu,minimum mastneho jedla,denne pol hodiny cvicim a mam pocit, ze sa mi opat vratil zivot. Mam len 31rokov a pred niekolkymi mesiacmi bola zo mna takmer troska. Dnes som ok, sem tam sa objavi aj mracik na nebi, ale da sa to zvladnut. Mozno je to prave tym, akeho skveleho priatela mam, ktory ma v tom najhorsom najviac podrzal a aj nasmeroval. Vedzte, ze na ceste k zdravemu telu patri predovsetkym pohoda nasej duse.

zufala

Ahojte kocky,mne bolo doteraz fajn,ale ide na mna nejaka silna unava.Skusim maleho zabavit tak,aby sme boli v jednej izbe a mohla som si lahnut,staci aj par minut.Tym,ze som bola skoro celu noc s nim hore,som teraz asi unavena,ked som sa aj najedla.Zato on mi pripada ako keby vypil 1L redbulu,chcela by som mat taku energiu.S muzmi ako aj so zenami je to niekedy tazke.Mna sice moj nedepta ale niekedy zahlasi taku vec,ze mam 100 chuti sa otocit a odist.Ale nie je to take vazne ako u niektorych,takze my to rychlo prekoname vzdy.Ja si ponadavam a kaslem na to.Zatial sme spolu 7 rokov,z toho 1 a pol manzelia,uvidim co bude casom.Ale som presvedcena,ze ziadny chlap/z pohladu zien/nestoji za to,aby sa zena zblaznila,ci nechala si ublizovat.Je to velmi tazke ale musi sa to riesit skor,ako bude neskoro.Mariaa som rada,ze ti je fajn.Dufam,ze aj ostatnym a popisu co pekne dnes zazili.