Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

mariaa

Ahoj zufala,ano ale nie na tej stranke.Nasla som 1str.kde som bola velmi prekvapena,tak ja sa chcem zaregistrovat.Aby som mala istotu,ze toho nikto nezneuzije.Ja som zaciatocnik,a vobec ma nenapadlo,ze sa to moze aj toto zneuzit.Lebo,ja som sa raz pomilila a nechcelo mi text zverajnit.Mozem vediet kolko mas rokov?Ja pomaly 40,takze chapes.pomaly starena.A chcem sa naucit na PC,ucitelia su moje deti.

zufala

Ahojte,prajem krasne ranko vsetkym babulkam.Myis,neboj sa,nekasleme na teba.Len ty sa vzdy dostanes k pisaniu vtedy,ked uz mnohe z nas su unavene a idu spat.Ja sice tazko zaspavam ale casto nemam sancu sa k PC uz dostat.Bola by som ti odpisala.Pozeram si maily aspon cez mobil vtedy.Ale som s tebou a myslim na vas svoch.Mariaa,to chces naznacit,ze tie vcerajsie prispevky nie su od teba?Zdalo sa,ze normalne debatujeme,to je teda sila a hamba.OOO a ako rontgen dopadol,vsetko o.k.?Neboj sa uz,vysetrenie budes mat za chvilu za sebou a vsetko bude o.k.,len treba mysliet pozitivne.Dobre moja?Ako sa mimo tej obavy dnes citis? Ja ako vzdy rano trochu otapene,i ked uz pri malom fungujem,sme napapany,skladame spolu pradlo a hrame sa.

ooo

Ránko dievočky, polovicu noci ma mátalo to debilné vyšetrenie... ale usilujem sa už na to nemyslieť. Ja už som aj na tom rontgene bola, aj som už v robote naraňajkovaná a idem pomááááličky niečo začať robiť, xixi. Pekný deň, nech nám je dobre

mariaa

Ahojte,pis.teraz,lebo sa tak skoro k tomu nedostanem,a musim sa zaregistrovat,lebo vcera niekto pisal pod mojim nickom.Myslela som si,ze tu sa da seriozne popisat,ale vidim,ze nie.Az budem zaregistrovana tak sa ozvem,pod inym nickom.Ale,ja to neviem tak musim pockat na syna.Zatial sa majte fajn,a zelam vam dni bez bolesti,vsetkym.Pa

myis

Ja viem, lenze mna tak bolia svaly, hlavne krk, ze sa idem zblaznit, Lenka! Ja sa bojim, co zas bude zajtra, ci to budem zvladat a najviac sa bojim stvrtku.. Mam zleho tusaka

zufala

Dobry vecer kocky,golda myslis,ze povies,ze chces na take vysetrenie ist a poslu ta tam?Ak ano,to mas super.Keby to tak fungovalo vzdy a vsade.Ahoj myus a ty sa mi zase strachujes?Na co na to myslis,nehnevaj ma.Vies,ze musis byt kludna.Ked sa da tak len pekne hajaj.Musim uvolni PC ale pozrem sa ked ma k nemu pustia ako sa ti dari teraz.

myis

Caute baby, vidim, ze vas zase strasi sm, mna dnes strasi cely den, tak som sa bala, ze som prisla domov a hned som isla spat, teraz som sa zobudila a boli ma cele telo. Vo stvrtok mam ist na vysetrenie k neurologovi a strasne sa bojim!!!