Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

[zruseny12]

no ja len vyuzijem,chvilu co mam na cas sa neozvem,lebo budem mat viac prace.Ale napisem ako som dopadla na tej kvapke krvi.Zufala ja som sa uz zaregistrovala,takze mam trochu iny nick.Prajem TI pokojnu noc,aj vsetkym.Aj malemu aby Ta nechal vyspat a nech TI to dobre dopadne,aj myis na neurolog.PA.

zufala

Dakujem myis,to mas super,ze si mozes lahnut kedy chces.Dnes mam volny PC,samozrejma mi ale musi byt na prd,tak neviem dokedy popisem.Rozmyslam nad tym,ze skusim ist spat dnes skor ako vzdy az okolo 23.00h..Ani v TV nic nie je.Co robite vy?

myis

baby, akurat som sa zobudila, tak som si pospala dobre, ja mozem spat poobede, ja sa citim mizerne len ked sa zobudim, par minut po tom... Zufalka, zajtra drzim palceky

zufala

Dobry podvecer babulky,bola som vonku s malym a este som pokecala cez skype s krstnou.Zajtra ma caka ta navsteva u neur.,hned dam vediet,ci som si vybavila tu MR alebo aspon CT.Mariaa,nespala som,ja nesmien spat,bolo by mi horsie.Ale ani som si neoddychla,zacal tu niekto vrtat a zobudil aj maleho.Dnes mi je na nic cely den,nic nove.Moja kartoteka,kde som mala vsetky najdolezitejsie vysetrenia sa pred 4-mi rokmi stratila na neuro. na kramaroch.Druha uz je odvtedy tiez dost plna,tiez mam pocit niekedy,ze mam min. 100rokov,hlavne ked vidim ine.OOO dobre si pocvic,trosku sa rozptilis,myis a babenko-vsetko prejde len sa uz tolko nestresujte.Cmuk.Idem maleho okupat,dam mu mliecko a este sa snad zastavim.Soravia,ja som tvoj stav zazila vcera,a tak som dnes do obchodu ani nesla,ten pocit a potom strach je k nevydrzaniu.Lezie mi to na nervy a nenavidim tie stavy.Chcem mat pokoj!

ooo

jasné, niekedy to ešte príde, ale učíme sa a trénujeme a za chvíľu sme preborníčky... :-) Cica idem na Pilates, večer kuknem ešte na vás okolo 20:30 ak neodpadnem :-)

soravia123

Vies, točáky odisli..malokedy sa mi zatoci hlava..ale vlani to bol des..a odisli sami ale vytrapili ma...
deprsonalizacia mi tiež nebyvala cudzia...vzdy prislo obdobie kedy tiet pluhy odisli...fakt sa treba premôcť....nemysliet a aj ked sa ti chce grcat, plakat tak sa treba usmievat- silou vole sa to dá...
len dnes v tom obchode to bolo strasne..triasla som sa ako osika...a omdlet a omdlet:))))
niekedy je to silnejsie než ja:)