Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
caute baby, tak som sa vratila od neurologa, poklepkal ma, musela som zatvarat oci, davat si prsty na nos a ine veci a povedal, ze velmi pochybuje, ze je to skleroza multiplex, ked som mu povedala, ze co si myslim, ze to je, tak sa usmial, ze on si to nemysli a poslal ma na magneticku, tu to dostanete hned, takze teraz ma caka magneticka rezonancia
Ahojte Uvarila som si antistresovy caj, ked mi podla vysledkov nic nie je. Som zvedava, ci mi aspon v utorok na EMG nieco zistia. To je hrozne, citim sa otrasne a vsetky vysledky mam zatial dobre.
Ahojte vsetci,prajem pekny den,bez problemov.pis.len na rychlo.Zufala,pozdr.maleho.Len som vas chcela pozdr.az budem mat cas ozvem sa.PA
Ahoj Zdenka,tak to velmi dobre poznam,este tak budes vyzerat aj u inych lekarov.Nakoniec ti povedia,ze je to psychyka.
Ahojte . Prisla som od lekarky, vsetky krvne vysetrenia okrem dvoch - a to S- ALP / IFCC/ a cholesterol boli Ok , zajtra idem na sono, ale predpokladam, ze aj tam vsetko bude negativne. U Dr. som si pripadala ako nejaky hypochonder.
Zúfalá decká zvládnem, to bude v pohodke a Soravia toto ja poznám, ja som sa jeden čas aj bála s ľuďmi stretávať kvôli tomu, že mi určite príde zle a oni budú jak telce čumieť... som vždy chodila len s niekým, kto vedel o mojich stavoch a aj teraz keĎ idem hocikde, aj na služobku, tak som neistá, keď tam nemám takého blízkeho človeka, o ktorom viem, že to vie a žeby ma zabavil...
Hm, ja traumy z detstva nemám, rodinu mám normálnu a moji rodičia výšku nemajú, tak sú happy, že ju mám ja a segra si ju robí... Ale zato viem, z čoho mi toto svinstvo vzniklo. Stres jak sviňa... niekoľko vecí sa nakopilo a už to muselo niekde vybuchnúť...
Ja si tu traumu nesiem z detstva, otec nas opustil a ja som musela pendlovat medzi dvoma rodinami, jednou milujucou z maminej strany, ale cez prazdniny som musela chodit k otcovej a to bol horor.. V 14 rokoch som sa pred mamou rozplakala a ona povedala, ze tam uz nepojdem..
soravia, ja viem o com hovoris, co sa tyka tej rodiny. Ja mam v rodine 2 pilotov, doktorky a inzinierov, ja som vysku neskoncila, ale zato hovorim 5 timi jazykmi a vsetci mi mozu vies co!!! To je otcova rodina, ktora je moooc moc bohata uz 200 rokov, mojej maminy rodina je velmi mudra, lenze nemohli studovat, lebo prastara mama bola zidovka a potom za sociku nasi neboli v strane plus stareho otca mama je americanka a tak sa mojho otca rodina na nas pozerala ako na kus hovna!! Teraz vyvolavaju a vraj nech pridem pozriet, ale ja ich serem!! Baby, drzte palce, za polhodinu idem