Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

ooo, aspon ze to nie je sm.. Vytiahnu ti hnis, daju ti antibiotika a potom nas uz tu nenavstivis, lebo ti bude fajn...

ooo

Myis to je čelustná dutina zaplnená hlienom, takže baby moje ja idem pod nôž, lebo to sa chirurgicky musí odstrániť, xixi. Ale vraj je to ambulatné. No neoddýchneš si na PN?

ooo

aj ja keď spím cez deň, tak mi je horšie... je to divné, ale je to tak. SOravia popísať točáky? Hm, zamyslím sa a skúsim...

myis

neviem, co to znamena ooo, ale ked si to uz dala na temu tak ti urcite niekto bude vediet povedat. Tak sme nic nevymysleli :p Ja idem aj so zufalkou zajtra tak nam drzte palce, lebo ja urcite nezaspim...

soravia123

už je ok..ale sa budem bať že ma to chyti zas kua..
teraz si pipijam cajik...
a ty ako moja? citam ako ten tvoj RTG....ako sa citis? popis mi tie tvoje točáky.

ooo

no, to je tak... veď si to čítala ako funguje panická porucha... raz sa ti niekde niečo stane a potom vždy čakáš podvedome, že sa ti to tam stane znova... celé to je psychika. Toto ja presne poznám čo hovoríš. Ale už si zalezená doma nie? Tak už je dobre, skús na to čo najrýchlejšie zabudnút

soravia123

nuž, doma mi nebolo nist- keby mi bolo tak sa nevyberiem do obchodu:)
tam ma to chytilo...ako prislo tak odislo...hmhmhmh ale som vyplasena.a citim uzkost..., smutok..je mi nanic,....skôr by som povedala ze telesne sa citim tak-tak ...len tá moja duša nešťastná:)