Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
No ale uznajte,aky dovod este potrebuje?Pomylila som sa nie cipralex ale citalec mi dala.To budeme stale skusat a nic z toho.Takto to uz poznam 7 rokov.Maly je hore,musim ist,zatial pa,prave mi je uplne na prd aj z toho aj z pocasia.
Myis, ty náš hypochonder :-)))))))))))) Som veľmi rada, že to nie je to tvoje strašidlo... Mňa to čaká zajtra...
No napríklad aj aj som prišla skôr z roboty a ľahla som si, samozrejme som zaspala, no a teraz som opleštená, hlava sa mi točí, nič sa mi nechce, takže som normálne musela odvolať terapiu, lebo jednak by som to nestihla, jednak nie som schopná sa tam dostaviť... no krava,krava...
Myis zlato žiaľ u nás to takto chodí, MR nie je bežné vyšetrenie a dáva sa len ak je na to podľa lekára dôvod, t.z. ak je niečo nejasné. Tak ja to vidím tak, že máš Lenka proste tú tetániu, máš ju zistenú, nepátraj ďalej. Ten Cipralex beriem aj ja, veľmi mi pomohol, takže si myslím, že aj tebe by mohol. Ale musíš byť trpezlivá a cca 3 týždne počkať na prvé zlepšenia...
AHOJ zufala.ked som citala ako si pochodila,ako sa citis je mi luto,ale skus sa ukludnit,lebo to bude horsie.Skus si zobrat nejake prirodne ukl.lieky alebo vipi nejaky caj.Len nechapem preco vam je horsie po spanku,ved telo sa v spanku regeneruje.Ja teraz vela casu nemam,ale az budem mat cas tak sa ozvem.Aj ako som dopadla na tej kapke.Tak sa maj krasne aj otatny.Prajem pekny zb. dna.Pa.
Milacik, okamzite vymen tu kravu neurologicku, ja idem prvykrat k neurologovi a on mi povedal, ze mi da tu mr pre pokoj mojej duse, aj ked si nemysli, ze to je treba!!! Co to je za idiota ta neurologicka, co mas?!!! To je nejaka taka, co len predpisuje lieky a sedi na svojej riti!
Ahojte,no myis,som rada,ze ti to lekar povedal,mohla by si byt kludnejsia.To mas super,ze ta na mr posiela,ja som taka napalena,ze az.Nepochodila som,asi sa musim prestahovat mimo SR ako ty.Povedala som neurologicke,ze sa mi polepsilo len o trochu,a ze som stale slaba,ze to mocenie nie je gynek.problem ale neurologicky/min.20x denne/,ze ma bolia nohy atd..Ked som povedala,ze nech ma posle na mr,zakrutila hlavou.Vraj ja mam presne stanovenu diagnozu podla EMG vysetrenia a na mr posiela ludi,ktori na to maju dovod.Lebo ja asi nemam.Zmenila mi lieky na cipralex 1x vecer a kazdy den budem dochadzat na injekciu/magnezium do zily/a uvidime ako mi bude.Isli mi slzy,skoro som to nezvladla,utierala som si oci.Aky dovod potrebuje,zda sa jej,ze mem toho malo?Ked budem skapinat,potom si ju uz moze strcit do ri.i,tu mr.Naozaj ako pokusny kralik,vsak nech trpim,srat na mna.Nemam na nic naladu,maleho sme dali spat neskoro chudatko,tak teraz haja.Ked sa nic nezmeni po 3-tich liekoch ktore mi nasadila,tak uz naozaj neviem co budem robit,za kym ist.Novy neurolog,k comu to bude?Zase mi je na nic a ani spat nemozem aby by nebolo horsie.
som zvedava, ako dopadne moja Zufalka
ahoj golda, musim sa najprv objednat na mr, takze asi pojdem na buduci tyzden, lebo robim poobede tak mi to vyhovuje. Bojim sa jak slak