Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

zufala

Musim ist varit a venovat sa drobcekovi,no ja som v praci 24 hodin.Ale kazda praca prinasa ovocie,ze?Sem tam mrknem ako sa mate.Mam vas rada a ak sa sem nahodou niektora cez vikend nedostanete,tak si oddychnite a uzite si ho.Pa.

myis

ja sedim v robotke, dnes som mala taky divny pocit pri srdci, ale akokeby od chrbtice (Zdenko asi da nejaky koment), ale teraz uz fajn... Je tu take super pocasie, ani teplo ani zima a uz sa tesim domkov, ako si dam ponozticky a zabalim sa s mojim frajerom pod deku. Cely tyzden som makala a aj zajtra este idem tak si musim oddychnut. Boztek tvojmu drobcekovi

zufala

No vidim,ze budete mat zaujimave vikendy.Ja este neviem kam pojdem,manzel bude pracovat na byte,tak snad nieco vymyslim,mozno pojdem ku krstnej,zalezi od pocasia.

zufala

Nie myis,necitim,bola to len druha.Ale uz som to absolvovala a ziadny zazrak sa ani vtedy nestal.Mozno ked sa pocasie ustali,tak ten tlak povoli,konecne mi ustupuje migrena.A ty?

myis

Nad tym som tiez rozmyslala, ze ked bude mat v rodine niekoho choreho, alebo jeho priatelka/zena nedajboze ochorie, to mas jasne, ze sa na nu vypr... Uz teraz ju lutujem. Ooo, vela stastia na zahradke, ja teraz, ako som tehotna, tak stale len salatove uhorky jem, tak hrozne mam na nich chut..

myis

mna to vie len preto rozculit, ze ja som mala takych blbcov v byvalej robote, preto som sa aj na to vykaslala a takisto preto ma dokazu taki blbci vytocit.. Ale co uz, ako po injekcii Lenka, citis sa lepsie??

zufala

No myis,mam dost!Keby to bolo take jednoduche ako si to niektori ludia predstavuju.Ale ked mi vie niekto povedat urob toto a uz ti nikdy nebude zle,tak nech sa paci.Co si mysli,ze o co sa pokusame?Predsa jedna druhu podporit a poradit si,a ked sa uz clovek nemoze ani touto formou vyzalovat,tak na co to forum tu je.Asi pre poucitelov.Mozno to nemyslel v zlom a chcel nas nastartovat,len to nejde len tak.S takymto pristupom som sa uz stretla,nevsimam si to,naozaj to nepochopi clovek,ktoremu sa to nestalo.Ale na kazdeho raz pride.Uzavrime to,sme tu pre seba.Dufam,ze sa ta nedotkol a uz na nieco take ani nereagujme.Je dost smutne to,ze ak sa to stane jeho zene,tak sa asi na nu vys..e,lebo z nej urobi hypochondra.Vidis,ja sa nebojim nicoho,mam milujucu rodinu,krasne dieta a 7 rokov sa neviem z toho dostat.Dala by som neviem co za to,aby mi bolo lepsie.Ako sa mas?A kde ste ostatne,zlakli ste sa?Uz mam po inj.,este ma caka 8x.To zas bolo pocasie pred chvilou,tu v BA prsalo a padali krupy.Ja nenavidim zimu,chcem slniecko.

ooo

Myis však sa s ním nebav,vieš ako sa to hovorí - najhoršie zo všetkého je zrážka s blbcom... to je náš prípad momentálne :-)