Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

Vlamonka

Ahoj myis , mam sa zatial celkom fajn...lieky som vysadila , beriem vapnik , horcik a zinok...pijem medovkovy caj a zatial som v pohode..Dufam , ze to tak ostane , ale viem , ze to nieje mozne , vcera mi trpla tvar a bolel ma zaludok , tak viem , ze sa uz blizi ten nestastny tetanicky zachvat...Dufam babenky , ze sa mate lepsie...az na zufalu...Zufala , neboj budes v pohode , prejde aj to neboj , malemu posielam pusinku...ma skvelu mamu...

zufala

Ahojte babule,som uplne hotova,neviem co sa stalo.Asi mi je tak z pocasia.Dnes ma ledva dovliekli ku neurologicke,vraj to nemozem mat z novych liekov,tak ich mam brat.Rozplakala som sa u nej,uz som to nevydrzala.Ani davka magnezia mi nepomohla,vysetrila ma tym sprostym kladivkom a povedala,ze mi ine lieky uz nemoze dat,mam sa objednat ku psychyatricke.Uvidime co povie a ci mi da silnejsie lieky,vraj je to psychyka,to je ta najjednoduchsia a najviac ponizujuca veta,ktoru som od nej cakala.Nie som schopna byt sama s malym,otec sa snazi mi pomoct.Vsetko ma boli,neviem prehltat jedlo/musim nasilu aspon nieco/,napina ma-ale to vsetko je nic oproti tomu ake mam zavrate nonstop,klepe ma zima,a to uz 2 den vkuse.Tiez sa mi dobre radilo,ked mi bolo lepsie.Ale teraz som uplne v r..i.Chcela by som vidiet niekoho komu je cely den na odpadnutie,ako by prijimal to,ze sa snazia z neho spravit debila.Ledva sedim ale myslim na vas.Mariaa dakujem,maly pozdravuje.

[zruseny12]

Vsetkych zdravim,zvlast zufalu,dufam,ze sa mas dobre.Az bude viac casu tak sa ozvem.Maj sa krasne aj Tvoj syn,potom Ti neskorsie nap.meil.adresu.Lebo teraz mam malo casu.Majte sa vsetky fajn.PA-drz sa zufala.

myis

Dnes som sa objednala na magneticku rezonanciu, dali mi na zajtra, ale hodina mi nevyhovovala a tak som im povedala, ze radsej nabuduci tyzden, tak idem nabuduci utorok

ooo

na aký iný pokec myslíš? Iba v rámci zdravia.sk chodím na témy, čo sú týmto príbuzné, ako všetky, nie? .-)

myis

Caute baby, dnes mam vela roboty, takze vas trosku zanedbam. Dnes mame mat prejav pred velkym sefom a ja sa tak strasne bojim, uz nech to mam za sebou... ooo, vidim, ze chodis aj na iny pokec, asi ta zanedbavame.. Mna boli chrbat na lavej strane a na hrudi..