Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Ahoj myis , mam sa zatial celkom fajn...lieky som vysadila , beriem vapnik , horcik a zinok...pijem medovkovy caj a zatial som v pohode..Dufam , ze to tak ostane , ale viem , ze to nieje mozne , vcera mi trpla tvar a bolel ma zaludok , tak viem , ze sa uz blizi ten nestastny tetanicky zachvat...Dufam babenky , ze sa mate lepsie...az na zufalu...Zufala , neboj budes v pohode , prejde aj to neboj , malemu posielam pusinku...ma skvelu mamu...
Ahojte babule,som uplne hotova,neviem co sa stalo.Asi mi je tak z pocasia.Dnes ma ledva dovliekli ku neurologicke,vraj to nemozem mat z novych liekov,tak ich mam brat.Rozplakala som sa u nej,uz som to nevydrzala.Ani davka magnezia mi nepomohla,vysetrila ma tym sprostym kladivkom a povedala,ze mi ine lieky uz nemoze dat,mam sa objednat ku psychyatricke.Uvidime co povie a ci mi da silnejsie lieky,vraj je to psychyka,to je ta najjednoduchsia a najviac ponizujuca veta,ktoru som od nej cakala.Nie som schopna byt sama s malym,otec sa snazi mi pomoct.Vsetko ma boli,neviem prehltat jedlo/musim nasilu aspon nieco/,napina ma-ale to vsetko je nic oproti tomu ake mam zavrate nonstop,klepe ma zima,a to uz 2 den vkuse.Tiez sa mi dobre radilo,ked mi bolo lepsie.Ale teraz som uplne v r..i.Chcela by som vidiet niekoho komu je cely den na odpadnutie,ako by prijimal to,ze sa snazia z neho spravit debila.Ledva sedim ale myslim na vas.Mariaa dakujem,maly pozdravuje.
Vsetkych zdravim,zvlast zufalu,dufam,ze sa mas dobre.Az bude viac casu tak sa ozvem.Maj sa krasne aj Tvoj syn,potom Ti neskorsie nap.meil.adresu.Lebo teraz mam malo casu.Majte sa vsetky fajn.PA-drz sa zufala.
Cau Vlamonka, ako sa mas? Inak, kde je Zufalka? Dufam, ze sa ma lepsie ako vcera, tak mi jej bolo luto
Dnes som sa objednala na magneticku rezonanciu, dali mi na zajtra, ale hodina mi nevyhovovala a tak som im povedala, ze radsej nabuduci tyzden, tak idem nabuduci utorok
v poho, ja tiez sem-tam napisem inde. Ako sa dnes mavas?
na aký iný pokec myslíš? Iba v rámci zdravia.sk chodím na témy, čo sú týmto príbuzné, ako všetky, nie? .-)
Caute baby, dnes mam vela roboty, takze vas trosku zanedbam. Dnes mame mat prejav pred velkym sefom a ja sa tak strasne bojim, uz nech to mam za sebou... ooo, vidim, ze chodis aj na iny pokec, asi ta zanedbavame.. Mna boli chrbat na lavej strane a na hrudi..