Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Baby čo je s vami? Ja na vás čakám a nikde nikoho od rána božieho... (teda okrem Marie :-))
Ahojte,prajem pekny den vsetkym.Ako sa mas zufala?Lebo po tom co som si precitala tak sa zda,ze nic moc.Pisem zase len tak na rychl.kym mam cas.Ja tiez nachcem moc zver.svoj meil,ale to davali deti a neviem ako ho dali,lebo mi nieco prislo na zoznamenie.Ako sa dnes mas?Ja ok.Vcera sme boli na Dukly,pri pamatniku,bolo mi cely cas dobre.Az ked som prisla domov rozbolela ma hlava.Akurat,ked sme sli hore kopcom k jednemu tanku,tak sa mi zle dychalo,TAZKO.Ale inak OK.A zrana mi bolo zle.Nohy ma boleli.myslela som si,ze nikam nepojdeme,ale premohla som sa.Maly ako,kazdy den je sikovnejsi,ze?Vie viac a viac slov.A vsetko ho zaujima.
Ránko dievčatká, už som sa vás nemohla dočkať :-) až do stredy nemám doma PC, hroznéééé. Zúfalá, určite je to vedľajší účinok liekov, to znamená, že ti nesadli, treba minimálne volať tej neurologičké, ale ona za to moja fakt nemôže, lebo s AD je to tak, že treba vyskúšať aj dvoje-troje kým ti nejaké sadnú. Oni ti buď sadnú a pomôžu alebo nie... žiaľ je to tak. Neviň ale za to tú doktorku, ja myslím, že sati snaží pomôcť... Dnes ti je ako? Ak stále zle, tak jej hneĎ volaj. Ono priAD to býva tak, že prvý týždeň sa ti môže stav výrazne zhoršiť, no však uvidíš, čo ti povie...
Baby, máte aj vy ten názor, že za svoj zdr.stav si môžme samé. Čim to vlastne vzniká-neviem či sa mám obviňovať, alebo to môže postihnúť každého.
Asi však musím ku svojmu zdraviu pristupovať trochu zodpovednejšie.Dala som si predsavzatie, že budem pravidelne jesť lieky, dopovať sa vitamínmi a dbať na zdravie. Dnes mi bolo konečne lepšie, trochu som síce cítila napätie v tele ale bolo to určite neporovnateľé s tou hrôzou predtým, kedy som miestami už nechcela ani bojovať. Magnézium si dávam 3x denne, tým nič nepokazím,+ tie tablety proti kŕčom a Lexaurin mi potláča tlaky na hrudníku-ale to ako kedy-niekedy ani necítim , že som ho užila a musím si dať ešte 1 aby som fakr nedostala infarkt. Predtým som brala neurol-bol naozaj super, keď som cítila že ide na mňa ten záchvat, hneď som si ho dala a do 5-10 min. pomohol.No nemohla som ho užívať dlhodobo lebo je návikový, a tento lexaurin už neni ono. A každú tabletu teraz zapíjam rozpusteným šumákom a striedam vitamíny vápnik, horčík ,zinok... No keď mi ide roztrhnúť hlavu vtedy si neviem dať rady.
Zúfalá aj ja som brala nejaká svinstvo už radšej ani nechcem vedieť čo ale bolo mi po tom poriadne zle, vôbec som nejedla, chudla som, mala som zimnicu+ešte nejaké než.účinky . Nevedela som čo však beriem, lebo z liečena mi dali len také pilulky vo flaštičkách ktoré boli bez názvu a popisu. Až po mesiaci som sa dostala k origoš baleniu a prečítala som si vedl. účinky-muž mi v ten deň tie lieky zahodil,vytlačili sme z netu návod a zvýraznila som tie :-( účinky ktoré na mňa pôsobia.Doktory tvrdili že sa zbytočne iba špŕtam v nete a sama si vsugeruvávam choroby. To keby bola pravda,hneď v ten deň keď som dostala neznámu flaštičku tak pátram po názve- ale ja som mesiac ani nevedela čo do mňa ládovali- a potom som ja na chybe. zúfala ,ak sa cítiš nezvyčajne divne, neber to. Snaž sa rýchlo to poriešiť, veď samotný boj s tou chorobou je dosť ťažký, a myslím, že vôbec nepotrebuješ pridať na tých stavoch. Som s Tebou lebo viem čo zažívaš.Je Ti zle, ale nevieš čo si máš dať. Skús aspoň nejaké vitamíny aby sa Ti vyrovnala ako tak hladina a čím skôr to porieš.
Držím Ti palce aby si mala dosť síl aj pre malého.
Myis tá bolesť môže ísť aj od chrbtice, ale aj nemusí, ak ťa to skór pichá môžeš mať niečo zacviknuté, ale ak máš tlaky tak to môže byť aj jeden zo :-( stavov , ktoré mávaš. Daj si prezrieť chrbticu, možnoje to banalita,-aby si zbytočne netrpela. Dávaj si pozar aj na malé, veď sa navzájom potrebujete.
Idem búvať. prajem aj vám dobrú noc, najmäpokojnú, aby ste všetky mohli vykročiť s :-) do nového týždňa.Pá
skoda babky, ze ste tu neni
My take stastie nemame.. Chcela by som vediet, ze ci taky divny pocit pri srdci moze ist aj od chrbtice?
Tak to ti potom zavidim..
Ja som nasla na www.youtube.com slovenske rozpravky, Bambulku, Pa a Pi, Vcielku Maju, Macka Uska a mnoho dalsich a teraz ich kukam.. Krasne
Mna tak svrbeli oci po jednych liekoch, co mi nasadila jedna doktorka, ze som myslela, ze sa zblaznim.. Uplne az tak vzadu v hlave. Pamatam si to aj preto, lebo moj priatel mal vtedy narodeniny a ja som nic ine nerobila, len cakala, dokym pojdeme domov.. Poloz si na nich lad, ak mas. Zabal do vreckovky a priloz..