Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

soravia123

hmh, kniha sa volá panická porucha. ci je dobrá ešte neviem ..len som ju začala čítať ale zdá sa mi dosť náročná..uvidíme.
OO, neboj sa dobre ti VEp dopadne..oni ti vlastne testovali len oci? nie? ked si mala sledovať stvorce.. proste ako rýchlo oci reaguju a či tam nie je nejaké dráh. porusenie. ci aj nohy a ruky testovali?
a ako sa citiš? točky? oci ako?

ooo

Tak super Lenka, že je lepšie, terapeutka isto pomôže, uvidíš... Inak dnes je otrasné počasie, u nás leje, tak to zvalme na to :-) Soravia aká je tá kniha? Oplatí sa mi ju hľadať? Dýchať ti doporučujem aj ja a prosím ťa hlavne s tým neprestaň :))))) Výsledky budú zajtra poobede, ale už na ne ani nečakám ani nemyslím, uvidíme... To je dobre, že si PN, za 1. si oddýchneš a za 2. môžme takto kecať kým som v práci. A dnes nikam nejdem, tak tu budem až do štvrtej minimálne...

zufala

Dobre rano kocky,este stale mi je otrasne ale o maly kusocek to povolilo,tak som schopna aspon vstat a horko tazko s tocakmi sa venovat drobcovi.Soravia mna prof.Kukumberg vysetroval a on mi stanovil vtedy dg panicka porucha a poslal ma psychosovi.Brala som lieky ale pomohlo to tak na polovocu.Skusali sme asi 3 druhy a potom ani neviem ako som sa dostala k terapeutke a jej som dala prednost pred liekmi,aj som otehotnela vtedy.Teraz je to zase tetania,ono je to asi jedno,stavy su rovnake.On mi robil vtedy to VEP vysetrenie a aj ine,o ktorych som ani netusila.Dnes idem po asi 15-tich mesiacoch k tej terapeutke/jasne,ze ma tam vezu autom/ a chcem vediet,co si ona mysli o tom,ze mi je zase tak zle.Velmi sa tesim,aj ked je to cudzi clovek,je mi velmi blizka a nebojim sa o nicom s nou hovorit,mozno mi pomoze trosku sa vyrozpravat.Mas pravdu,ze som troska teraz z pocasia soravia,konecne tu leje.Snad sa cim skor vzchopim.Ja musim,nemam nad cim rozmyslat.Ale zatial to nejde.Tesim sa,ze si sa stretla s tou lekarkou a drzim palce nech ti lieky zaberu.OOO dakujem,vidis,ze teraz ste zase mojimi pomocnikmi vy.Musime sa podporit,je super ked viem,ze ma niekto chape.Este sa musim objednat k tej psych.,co ma tam posiela neur.,to som zvedava.Myis,co je s tebou moja,preslo to?Mna to vecer chytilo tiez,otec mi krk,plecia a pod. natrel fastumgelom a to tu bolest stuhnutia svalov trosku uvolnilo.Chudak dlho sa staral o maminu nez odisla a ja som teraz ako troska,kupil mi vcera plno ovocia kvoli vitaminom.Je super.Aj moj manzel ku mne teraz pristupuje perfektne,som prekvapena.Asi vidi,ze mi je naozaj strasne.Milujem ho.Drzte sa a pekny den.

soravia123

OOO, mam to brat a po 2 tt sa ozvat..ako to zaberá..ak zle tak dá nieco iné...este mam brat Magne B6..
zavolám jej o 2tt ako sa mam a dohodnem nejakú terapiu...a dala mi knižku od Kukumberga- panická porucha..mam citat..dýchat, vela spat a vegetit. som aj PN. kvôli tým liekom keby mi prislo zle..
ty ako? mas výsledky VEP?

ooo

Ránko babky :-) Soravia zo Xanaxu sa veru drieme, lebo to je oblbovák, čo ťa má utlmiť... Okrem toho ti čo tá psychologička povedala? Ešte máš prísť? Myis ako sa máš dnes, píííš, však sa o teba bojím. Lenka to je príšerné, čo tu čítam, ale ty si silná, vládzaš bojovať, len neupadaj do beznádeje, nehovor si, že ti už nič nepomôže a pod. Skús ešte trochu... :-)

soravia123

nuž, pekné ránko vám:)
zúfalka ako?
snáď lepšie hoc vonku je desne..
ja sa mam ako- tak..zacala som s xanaxom, tak uvidíme..Myis tebe sa z neho nespalo? proste vcera mi kamoska volala že ona ho mala a fest spala..
uvidime..dost som oťapená a ešte ked sa mi bude z liekov driemať tak KONEC..
paaa zatial pekný den

ivanan

Co už neni návikové, -mám už do kelu pocit, že už aj naša choroba je taká naviková, že sa jej nevieme zbaviť.
Ináč dík za upozornenie pet.