Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

Caute baby, doteraz som oddychovala, vcera som sa na to vyprdla, na tu pohotovost, uz mi ti doktori lezu na nervy.. Stale ma to boli, ale ked ma uz vystre, tak ma vystre.. Pekny den prajem, som bez nalady

ooo

no to je hádam silný výraz, že som OK ;-), ale snažím sa, no, nemôžem stále frflať a sťažovať sa a vyhľadávať, čo mi je... Včera sme sa chceli prihlásiť na spoločenské tance s Peťom, ale nám to časovo nevyhovuje, ani sme neboli spokojní s organizáciou, tak sme sa naštvali a odišli, xi. Ani v kine tu nič nehrajú, no človek nemá čo robiť, otrasnééé

soravia123

alkohol uvolnuje..ale pozor len v malom množstve- potom je to zlé:))
preto fakt deci, dva vinka su ok.
zufalka, drž sa.. myslim na teba...neboj budes ok..
OOO, tak ty si už ok, kočka..som rada..

zufala

Ahoj Vlamonka,ver mi,ze keby som mohla tak si aj nieco dam/napr.to pivo/ ale ja som cisty abstinent.V detstve som mala 2x epilepticky zachvat a povedali mi,ze sa toho zbavim/ma to vela deti/ ale,ze nesmiem pit aby sa mi to nevratilo.Takze ja tak maximalne rumove pralinky si moze dat a mam dost,ha,ha.Kde je myis?Ona je prva kto tu hned rano vypisuje a dnes nic,snad je o.k..Uz aby to sproste pocasie sa nejako ustalilo,je neuveritelne co to dokaze s clovekom urovit.Maleho som dala na chvilu spat,kedze potom pre nas pride muzik a ideme po lekaroch behat.Idem pripravit veci.Zatial pa,ozvem sa ked sa vratime.

ooo

Točáky mám len také krátka, že zrazu sa mi na dve sekundy zdá, že padnem zo stoličky, ale rýchlo sa usmejem, niekedy aj sama na sebe :) a ideme ďalej. Nemyslím už na žiadne somariny, oči zatiaľ v pohod, zajtra budú 2 týždne bez tých mojich porúch videnia, ktoré nechápem, kde sa berú, ale hádam mi ich zajtra objasnia...

ooo

Hej, len oči, len na tie štvorce som čumela, mi hovorila, že tak vedia odhaliť aj rakovinu, som sa čudovala, že z takého jednoduchého vyšetrenia. Ruky a nohy nič, na to každý kašle... Včera mi bolo celkom fajn, až večer keĎ som išla domov sa mi začali ruky triasť, potom nohy a potom som ledva chleba natrela. Toto neznáša tieto triašky, vôbec nechápem čo to má znamenať, to som mávala málokedy a teraz skoro každý deň, ale vždy väčšinou večer alebo v strese...

Vlamonka

Ahoj zufala , som velmi rada , ze je ti uz trosku lepsie...Vcera som na teba myslela , ale aj na vas ostatne...Baby dajte si pohar piva , staci raz za den ..mne to velmi pomaha aj ked pivo neznasam...Skuste , neobanujete...Prajem vam krasny aj ked uprsany den....

soravia123

lenka, ty sa drž dýchaj, premáhaj sa. mne to pomohlo pred 6r. vtedy som upadala kvôli PP..
ale pomohli mi pesnicky, filmy, zmena pohaldu na svet,.. proste som zacala byt taký vegeťák:)))
teraz ked mam baby tak som zas napnutá kvôli nej- strecha o dieta a o vsetko..