Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Ahoj ooo,uz 2 den je tu nejako pusto.Vies aj deti daju zabrat,domace povinnosti atd..Mne sa chce strasne spat,tiez varim a vesiam pradlo,no zabava.Zrejma aj PC mi zaberie niekto,tak sa zatial maj.Soravia sa vobec neozvala,asi haja po tych liekoch.
Dievčatá kdeže ste, však pršííí. Soravia tu tiež včera nebola, s tou je čo, nevieme?
Ale šak jasné Lenka :))) Ale šak vieš, že ja si sem nechodím len pre podporu :))) Ja varím, pečiem, hlava mi puká, no pekný deň. Ale fakt. Keď kuknem von na tie krásne farebné stromy, tak sa mi zdá život krásny :))
Ale no ooo,ved aj my s myis sme na teba a aj na ostatne kocky mysleli.Pisali sme,ze kde vsetky ste,ze vam je asi fajn a tak nepotrebujete podporu,nie?Vidim,ze si mala vcera prijemny vylet za sebou.Tiez prajem vsetkym pekny den.Myis,daj vediet ci si bola na tej pohotovosti.Mariaa nie je to ziadna vyhra ale aspon o malicko to povolilo,uvidim co bude dalej.Maly pozdravuje.
Čau Mária, ty vždy píšeš len na rýchlo...:))))))))
Ahojte,no nie je to celkom tak,len nie je cas.Prajem pekny den,aj v nedelu.Lenka dufam,ze sa mas uz lepsie,ja som nemala vobec cas na PC,ani teraz tak len tak na rychlo pis.Prajem aj malemu pekny den,aj vsetkym tetanickam.PA
Tak dievčatká pekne ako sme si hovorili - vstaneme s úsmevom, ktorý nám vydrží počas celého dňa a spievame siiiii :))))))))
Pekné sobotné ránečko dievčatká :)))Aspoň Ivanka si na mňa spomenula, ďakujem. My sme boli s priateľom a kamarátom našim najlepším vo Viedni, vedia? Bol muzeálny deň, tak sme si spravili výlet. Išlo to dobre, až navečer ma rozbolela hlava, cestou späť keď som si pospala, to to trochu prešlo, ale ráno som sa zobudila a otras. Strašne ma bolííí a nos upchatý jak naozaj, tak neviem, asi mám virózu. Ale inak bolo dobre, aj sa snažím mať dobre :)
ja uz neviem, clovek sa citi ako taky posledny debil, ze tam stale chodi, predtym som doktorku videla kazdy rok a to bolo aj tak len na rocnu prehliadku, inak som bola jak taka rybka.. A teraz som taky kripel, sama za seba sa uz hanbim
Myis, to je najhoršie, že doktory si naozaj myslia, že si to všetko vymýšlame-ja viem, že je Ti trapne, ale do kelu, nemôžeš s tým takto fungovať.
Aj ja som bola u neurol. a keď sa ma spýtala , čo ma trápi, tak som povedala len tie tlaky na hrudi, bolo mi to trápne vymenovať jej to tam všetko.Ale tak Ti poviem, už to robiť nebudem, lebo najmä vtedy keď nič nepovieš, nemôžeš obviňovať doktorov, ale samú seba, že si to neriešila. Ale iné by bolo , keby to doktor vedel a nič s tým nerobil, mohla by si mať spokojné svedomie, že si k svojmu zdraviu pristupovala zodpovedne, a doktor ťa zanedbal. No myslím, že nemôžeš mať čisté svedomie, lebo si nespravila zo svojej strany maximum. Ale ak doktor sklame- obráť sa na iného.
Hlavne sa teraz nerozčuluj , nepomôže Ti to. Dobrúuuuu noc. Neviem kde je dnes ooo, asi sa má fajn tak to využíva :-))))