Intímny život a prsia partnerky

Príspevok v téme: Intímny život a prsia partnerky
Ondrej_333

Tento problém asi patrí do kategórie psychické problémy, ale dal som ho radšej sem.
Žijem s priateľkou už šiesty rok a predtým som bol viac ako 10 rokov ženatý. To uvádzam preto, aby bolo jasné že v intímnom živote nie som žiaden nováčik. S týmto som sa ale nestretol a to som preliezol všetky možné diskusné fóra. O čo vlastne ide?
Partnerka nenávidí svoje prsia a neznáša pohľad, dotyky, hladenie, alebo bozkávanie na ne a to nielen odo mňa, ale aj od seba samej. Pritom je to kus zrelej peknej baby, prsia má č.3 a na jej vek jej ešte pekne držia formu. Tak isto s milovaním nemáme žiadny problém, len sa jej predtým, alebo pri ňom nesmiem nielen dotknúť pŕs, ale ani o nich ani hovoriť - inak by bolo hneď po sexe. X-krát som jej hovoril, že má krásne prsia, že sa mi páčia a že tento stav ťažko znášam - bohužial bezvýsledne. Snažil som sa z nej nejako vytiahnúť dôvod prečo má tento problém, či ju prsia nebolia, tvrdí že nevie dôvod, že necíti nijaké problémy, len nevie zniesť žiaden dotyk na prsia a nevie si s tým pomôcť.
Jednoducho je psychicky zablokovaná, čo by možno poriešil psychológ, ale o tom nechce ani počuť.
Nejako to ale vyriešiť musíme, lebo obidvaja cítime, že nás tento problém začína rozdeľovať
Stretol sa s tým už niekto, prípadne ste natrafili na podobný problém na inom fóre?
Za rady typu "tak sa jej pŕs nedotýkaj" vopred ďakujem, to nič nerieši.

Agnes998

Nemohla by som zit s muzom ktory by ignoroval moje prsia a nechcel sa ich dotykat! Ja len, ze vobec nerozumiem tvojej partnerke.

Ondrej_333

Chlapci, ja vám váš názor nemienim brať. Ale keby som to chcel riešiť takým spôsobom, aký sa mi tu snažíte podsunúť, tak by som navštívil iný typ fóra, diskutoval s iným typom diskutérok, na iné témy a očakával iný výsledok ...
Ženy sú komplikovanejšie, ako my chlapi a do ženskej hlavy skôr vidí iná žena, preto sa mi v tomto vidia ženské rady cennejšie ako mužské, sorry.

pompiKolacik

3peat ti napisal rozumne (sice trosku priamo no to je on)
Ondrej uvazuj ,ako inteligentny muz a ked uz daj precitat partnerke vsetko nie len na fore ,ale aj maily .
Jasne ,uz to vidim ako tvoje maily cita ;)
Drzim palce nie tebe ,ale tvojej partnerke.
Sorry ,aj ja poviem na rovinu :)

Ondrej_333

3peat, hlavná vec že ty v tom máš hneď jasno. Ja som blb a Iveta je trúba.
Smutný život, nikomu neveriť a hneď mu dať nálepku. To ego mi hladkalo viac diskutérok, nezáviď.
Aký je rozdiel medzi účelovo vytvoreným emailom a kontom na fóre? Ja vidím len jeden a to ten, že to čo je určené len mne, čítam iba ja. A o to asi Ivete ide, tak sa to snažím rešpektovať.
Lulu2011, predstav si, že moja partnerka toto fórum čítala, teda s výnimkou dnešného dňa, ale to asi o nič neprišla. Ak si pozorne prečítaš moje reakcie, určite prídeš na to, prečo som túto tému založil.

Iveta Michael

Ondrej,ďakujem ..ospravedlňujem sa nedostala som sa vôbec k internetu,zajtar ti napíšem lebo momentálne mám už dohodnuté stretnutie .. premýšľala som nad tým a tou tvojou partnerkou..