Tento problém asi patrí do kategórie psychické problémy, ale dal som ho radšej sem.
Žijem s priateľkou už šiesty rok a predtým som bol viac ako 10 rokov ženatý. To uvádzam preto, aby bolo jasné že v intímnom živote nie som žiaden nováčik. S týmto som sa ale nestretol a to som preliezol všetky možné diskusné fóra. O čo vlastne ide?
Partnerka nenávidí svoje prsia a neznáša pohľad, dotyky, hladenie, alebo bozkávanie na ne a to nielen odo mňa, ale aj od seba samej. Pritom je to kus zrelej peknej baby, prsia má č.3 a na jej vek jej ešte pekne držia formu. Tak isto s milovaním nemáme žiadny problém, len sa jej predtým, alebo pri ňom nesmiem nielen dotknúť pŕs, ale ani o nich ani hovoriť - inak by bolo hneď po sexe. X-krát som jej hovoril, že má krásne prsia, že sa mi páčia a že tento stav ťažko znášam - bohužial bezvýsledne. Snažil som sa z nej nejako vytiahnúť dôvod prečo má tento problém, či ju prsia nebolia, tvrdí že nevie dôvod, že necíti nijaké problémy, len nevie zniesť žiaden dotyk na prsia a nevie si s tým pomôcť.
Jednoducho je psychicky zablokovaná, čo by možno poriešil psychológ, ale o tom nechce ani počuť.
Nejako to ale vyriešiť musíme, lebo obidvaja cítime, že nás tento problém začína rozdeľovať
Stretol sa s tým už niekto, prípadne ste natrafili na podobný problém na inom fóre?
Za rady typu "tak sa jej pŕs nedotýkaj" vopred ďakujem, to nič nerieši.
Intímny život a prsia partnerky
Chlapci ? Nie som chlap paaanecku :))))
Nemohla by som zit s muzom ktory by ignoroval moje prsia a nechcel sa ich dotykat! Ja len, ze vobec nerozumiem tvojej partnerke.
necital som vela, ale
skusal si tie prsia ignorovat tak 1 mesaic napriklad?
Chlapci, ja vám váš názor nemienim brať. Ale keby som to chcel riešiť takým spôsobom, aký sa mi tu snažíte podsunúť, tak by som navštívil iný typ fóra, diskutoval s iným typom diskutérok, na iné témy a očakával iný výsledok ...
Ženy sú komplikovanejšie, ako my chlapi a do ženskej hlavy skôr vidí iná žena, preto sa mi v tomto vidia ženské rady cennejšie ako mužské, sorry.
Asi si myslel, ze ked si bude vymienat mail s inou, poriesi partnerkyne mindraky :))
3peat ti napisal rozumne (sice trosku priamo no to je on)
Ondrej uvazuj ,ako inteligentny muz a ked uz daj precitat partnerke vsetko nie len na fore ,ale aj maily .
Jasne ,uz to vidim ako tvoje maily cita ;)
Drzim palce nie tebe ,ale tvojej partnerke.
Sorry ,aj ja poviem na rovinu :)
tak potom vam drzim palce, nech vam mailovanie pomoze :) ked uz nic nepomohlo :)
3peat, hlavná vec že ty v tom máš hneď jasno. Ja som blb a Iveta je trúba.
Smutný život, nikomu neveriť a hneď mu dať nálepku. To ego mi hladkalo viac diskutérok, nezáviď.
Aký je rozdiel medzi účelovo vytvoreným emailom a kontom na fóre? Ja vidím len jeden a to ten, že to čo je určené len mne, čítam iba ja. A o to asi Ivete ide, tak sa to snažím rešpektovať.
Lulu2011, predstav si, že moja partnerka toto fórum čítala, teda s výnimkou dnešného dňa, ale to asi o nič neprišla. Ak si pozorne prečítaš moje reakcie, určite prídeš na to, prečo som túto tému založil.
keby to tu nasla, ako sa ide radit s inymi, hned by mu dovolila vsetko :))
Ondrej,ďakujem ..ospravedlňujem sa nedostala som sa vôbec k internetu,zajtar ti napíšem lebo momentálne mám už dohodnuté stretnutie .. premýšľala som nad tým a tou tvojou partnerkou..