Tento problém asi patrí do kategórie psychické problémy, ale dal som ho radšej sem.
Žijem s priateľkou už šiesty rok a predtým som bol viac ako 10 rokov ženatý. To uvádzam preto, aby bolo jasné že v intímnom živote nie som žiaden nováčik. S týmto som sa ale nestretol a to som preliezol všetky možné diskusné fóra. O čo vlastne ide?
Partnerka nenávidí svoje prsia a neznáša pohľad, dotyky, hladenie, alebo bozkávanie na ne a to nielen odo mňa, ale aj od seba samej. Pritom je to kus zrelej peknej baby, prsia má č.3 a na jej vek jej ešte pekne držia formu. Tak isto s milovaním nemáme žiadny problém, len sa jej predtým, alebo pri ňom nesmiem nielen dotknúť pŕs, ale ani o nich ani hovoriť - inak by bolo hneď po sexe. X-krát som jej hovoril, že má krásne prsia, že sa mi páčia a že tento stav ťažko znášam - bohužial bezvýsledne. Snažil som sa z nej nejako vytiahnúť dôvod prečo má tento problém, či ju prsia nebolia, tvrdí že nevie dôvod, že necíti nijaké problémy, len nevie zniesť žiaden dotyk na prsia a nevie si s tým pomôcť.
Jednoducho je psychicky zablokovaná, čo by možno poriešil psychológ, ale o tom nechce ani počuť.
Nejako to ale vyriešiť musíme, lebo obidvaja cítime, že nás tento problém začína rozdeľovať
Stretol sa s tým už niekto, prípadne ste natrafili na podobný problém na inom fóre?
Za rady typu "tak sa jej pŕs nedotýkaj" vopred ďakujem, to nič nerieši.
Intímny život a prsia partnerky
Iveta, vďaka za ochotu.
Ak máš teda nejaký nápad, napís mi na:
333.ondrej@gmail.com
Ondrej_333
ťažké to máš naozaj,ale tak čo teda budeš robiť..?
skús tu na fóre alebo ind enapísať o tomto probléme psychológovi a možno by ti vedel niečo zaujímavé navrhnúť,inak .. niečo mi v tejto chvíli zišlo na um ale to by som ti napísala iba súkromne.. ak budeš chcieť,veľmi by som ti dopriala aby si bol konečne spokojný a šťastný,veď si aj zaslúžiš len samé to nepôjde ..
Aleais, držím palce, aby sa tak stalo.
Hráč(ka), ďakujem za názor, ale nemôžem s ním súhlasiť. Porovnávať to s chytaním za vlasy a šteklením ... ? Keď ťa chytí za vlasy dobrý kamarát, alebo ťa pošteklí a tebe sa to nebude páčiť, asi to viac neurobí, zabudnete na to a ste kamaráti ďalej. Takto hladko by to ale neprešlo, keby ťa chytil za prsia - lebo to je intímna zóna a tá je určená a to podčiarkujem na iný typ vzťahu. Ak to tak nie je, teda môže tam hocikto, alebo nikto, ani partner - je niečo v neporiadku.
Inak, samozrejme, že len ja s tým mám problém. A kto ešte s tým má mať problém? Jej kolegovia v práci, rodina, susedia ... ?
A ako vieš, že mi to nevadilo celých 6 rokov a celú tú dobu som sa to nesnažil zmeniť bez násilia? Lebo keby áno, už je to buď zmemené, alebo nie sme spolu.
Tvoja priatelka ma zvlastne nazory ked si mysli ze zeny nemaju radi dotyky na prsiach alebo im je to jedno. To nikdy necitala ziaden zensky casopis, internet, nerozpravala sa o podobnych temach s kamaratkami? Kazda zena zboznuje od partnera dotyky na prsiac a bradavky su po klitorise najvacsia eroticka zona? Ktovie, ci tomu co ti hovori aj sama veri, ale neverim
Ja s Hracom nesuhlasim, lebo to je len urcity pohlad na vec...Clovek si nevie predstavit ako takato vec moze ovplyvnit cely vztah a celkovo kazdodenne zivotne malickosti . A nemyslim si, ze Ondrej to zacal riesit len teraz po 6 rokoch, len teraz napisal aj tu na forum.
A nemam pocit, ze to pise to len zo sebeckeho dovodu, ale aj z dovodu pomoct partnerke prekonat tento problem aby bola v zivote spokojnejsia a pripadne sa mala viac rada, lebo zrejme ju to celkovo negativne ovplyvnuje. Podla mna to bude suvisiet s podvedomim, mozno este z cas, ked bola/ nebola dojcena...Ved clovek prichadza do styku s prsiami uz hned po narodeni, ked ho matka dojci...Ondrej skus napisat tento problem aj nejakemu online psychologovi, teda ked si este nepisal...
HM plne suhlasím s Hráčom. :)
Je to naozaj zvláštne a pravdepodobne máš pravdu, že v tom bude psychická blokáda. Ja sama za seba musím povedať, že nielen, že milujem dotyky na prsiach a aby sa s nimi muž hral, ale dosť ma to vzrušuje. Mala by odhodiť zábrany, veď vraj sa dá mať orgazmus aj po dlhšom dráždení bradaviek. :) Som zvedavá, či sa k takému niečomu aj ja raz prepracujem.
ako sa niekomu nepaci chytanie za zadok, za vlasy, za brucho, steklenie a pod. veci, tak tvojej sa nepaci chytanie za prsia. Je to normal. Proste je taka, je sama sebou, ma to tak od mladosti cely zivot. Nemen ju, hlavne nie nasilu. Lebo jediny mas ty problem s tym. V dnesnej dobe nemas rad hocaku malickost a hned si oznacovany, ze mas psychicku poruchu.
Zijes s nou uz 6 rokov, takze vo vztahu ste este dlhsie a ty to zacinas riesit az teraz po takej dobe? Zrazu ti to zacalo vadit a chces ju nasilu menit?
jj ... to máš v tomto pravdu a držím ti palce!
Iveta, tvoj partner má určite radosť z toho, že tak vnímaš jeho dotyky na celom tele a ja mám radosť z toho, že o tom otvorene (a nielen ty) píšeš.
Je to z toho dôvodu, lebo túto diskusiu chcem dať prečítať svojej partnerke a tým ju dostať trochu pod tlak iných názorov v akých žije ona. Lebo ona síce pripúšťa, že dotyky na prsia nemusia veľa ženám vadiť, ale je presvedčená, že máloktorá má z toho radosť a skôr im to vadí. A to je zásadná vec. Ak chceš po niekom, aby riešil svoj problém, musíš ho najprv presvedčiť, že ten problém má a to sa mne nedarí.
S radikálnym riešením typu buď, alebo nesúhlasím. To môžeš aplikovať len na psychicky silných jedincov a ľudia s nejakým psychickým problémom nie sú takí. To nemusí dobre skončiť. Nedocieliš vyriešenie, ale naopak prehĺbenie problému.