Tento problém asi patrí do kategórie psychické problémy, ale dal som ho radšej sem.
Žijem s priateľkou už šiesty rok a predtým som bol viac ako 10 rokov ženatý. To uvádzam preto, aby bolo jasné že v intímnom živote nie som žiaden nováčik. S týmto som sa ale nestretol a to som preliezol všetky možné diskusné fóra. O čo vlastne ide?
Partnerka nenávidí svoje prsia a neznáša pohľad, dotyky, hladenie, alebo bozkávanie na ne a to nielen odo mňa, ale aj od seba samej. Pritom je to kus zrelej peknej baby, prsia má č.3 a na jej vek jej ešte pekne držia formu. Tak isto s milovaním nemáme žiadny problém, len sa jej predtým, alebo pri ňom nesmiem nielen dotknúť pŕs, ale ani o nich ani hovoriť - inak by bolo hneď po sexe. X-krát som jej hovoril, že má krásne prsia, že sa mi páčia a že tento stav ťažko znášam - bohužial bezvýsledne. Snažil som sa z nej nejako vytiahnúť dôvod prečo má tento problém, či ju prsia nebolia, tvrdí že nevie dôvod, že necíti nijaké problémy, len nevie zniesť žiaden dotyk na prsia a nevie si s tým pomôcť.
Jednoducho je psychicky zablokovaná, čo by možno poriešil psychológ, ale o tom nechce ani počuť.
Nejako to ale vyriešiť musíme, lebo obidvaja cítime, že nás tento problém začína rozdeľovať
Stretol sa s tým už niekto, prípadne ste natrafili na podobný problém na inom fóre?
Za rady typu "tak sa jej pŕs nedotýkaj" vopred ďakujem, to nič nerieši.
Intímny život a prsia partnerky
tiež čo sa mňa týka,nie som s tými svojimi až tak spokojná ale zase na druhej strane priam zbožňujem partnerove dotyky plné nehy ... uff! :)
Ondrej
tak a ona ťa vôbec chce? ľúbi ťa?
jendoducho jej povedz že to žako nesieš a že už to nezvládaš ani ty a že navrhuješ teda rozchod ...
.. len ako návrh a mňa by zaujímalo čo by na ot povedala,mal by si jej dať už teda ultimátum buď sa pokúsi ten jej problém riešiť alebo koniec vzťahu - čo ty nato?
viem je to blbé,ale niekedy pomáha už iba radikálnejší prístup .. veď teba to evidentne trápi až ničí..
Agnes, v prvom rade, závidím tvojmu partnerovi tvoj prístup k intimite.
Podobne, ako si napísala, mám obavy aby bol tento problém vôbec riešiteľný, keďže tento stav trvá viac ako 20 rokov.
Druhá vec, ísť za psychológom má význam len spolu - lebo určite budem musieť poznať názor psychológa aj ja a je pravdepodobné, že doporučí aj v mojom správaní niečo zmeniť.
Ale určite nemá význam, aby som tam chodil sám.
Iveta keby si mala nulky pochopila by si aj baby ktore si davaju silikony.
K teme, s tymto som sa nestretla, nikdy som o tom necitala a nepocula. Ja mam dotyky na prsiach velmi rada a je to pre mna vzrusujuce. Nevedela by som si predstavit vztah bez toho, aby sa moj partner dotykal pri sexe mojich prs. Jedine co ma napada, ze moze mat nejaky komplex zo svojich prs, ze ty ich mozno vidis inak ako ona. Ale ked to ma cely zivot, tak uz to nevidim velmi nadejne, zeby sa niekedy zmenila. Skus ist mozno aspon ty sam za nejakym psychologom a porozpravat sa s nim o tomto probleme, kedze ona odmieta. Psychologovia uz poculi a zazili vselico, mozno sa s niecim takym uz stretli a budu vediet v com by to mohlo byt.
aj ja mam ten problem...
Iveta, ja si vážnosť situácie uvedomujem. Ono sa zdá že je to len jeden problém, ale to generuje desiatky iných menších problémov v každodennom živote. X-vecí sa nedá, lebo prsia. Vyšetrenie u lekára, to ani nejdem rozvádzať ...
No,tušila som .. to už nie je z puberty :) lenže ver tomu že ju treba nejako prsvedčiť aby sa aspoň poradila zo psychológom..totiž ten problém môže byť oveľa vážnejší ako sa domnievaš a nemalo by to takto ostávať.. mňa osobne taktiež veľmi trápi veľkosť mojich pŕs (3)a rozhodne by som chcela o čísielko menšie no keď vidím moje priateľky a iné ženy tak sa vždy upokojím - nikdy som nevedela pochopiť ženy ktoré si dávajú do pŕs silikón aby mali väčšie,však to im len pridáva na hmotnosti kks..
ale u nej je ten problém ktovie v čom,ja si netrúfam tipovať ani hádať,pokiaľ to teba veľmi irituje (čo chápem)tak niečo s tým musíte robiť.
Ondrej,pises ze bohuzial sama nevie ako na to. Viete a mas predsa navrhy aj z fora od bab,len ona by mala chciet. Niekde treba zacat,nevzdavaj to ;-)
Mohla by jej pomoct Regresna terapia. Pre pochopenie/odstranenie problemu.
Ale ano. 46(ja) a 40