Tento problém asi patrí do kategórie psychické problémy, ale dal som ho radšej sem.
Žijem s priateľkou už šiesty rok a predtým som bol viac ako 10 rokov ženatý. To uvádzam preto, aby bolo jasné že v intímnom živote nie som žiaden nováčik. S týmto som sa ale nestretol a to som preliezol všetky možné diskusné fóra. O čo vlastne ide?
Partnerka nenávidí svoje prsia a neznáša pohľad, dotyky, hladenie, alebo bozkávanie na ne a to nielen odo mňa, ale aj od seba samej. Pritom je to kus zrelej peknej baby, prsia má č.3 a na jej vek jej ešte pekne držia formu. Tak isto s milovaním nemáme žiadny problém, len sa jej predtým, alebo pri ňom nesmiem nielen dotknúť pŕs, ale ani o nich ani hovoriť - inak by bolo hneď po sexe. X-krát som jej hovoril, že má krásne prsia, že sa mi páčia a že tento stav ťažko znášam - bohužial bezvýsledne. Snažil som sa z nej nejako vytiahnúť dôvod prečo má tento problém, či ju prsia nebolia, tvrdí že nevie dôvod, že necíti nijaké problémy, len nevie zniesť žiaden dotyk na prsia a nevie si s tým pomôcť.
Jednoducho je psychicky zablokovaná, čo by možno poriešil psychológ, ale o tom nechce ani počuť.
Nejako to ale vyriešiť musíme, lebo obidvaja cítime, že nás tento problém začína rozdeľovať
Stretol sa s tým už niekto, prípadne ste natrafili na podobný problém na inom fóre?
Za rady typu "tak sa jej pŕs nedotýkaj" vopred ďakujem, to nič nerieši.
Intímny život a prsia partnerky
Ahoj Ondrej,mohla predtym prezit nejaku zlu skusenost s nimi-napr.niekto sa jej vysmieval,obtazoval.... lebo ked ti hovori,ze ju vobec nebolia,tak neviem aky problem by bol...Najlepsie,keby si sa s nou vklude porozpraval,aby ti vysvetlila,preco je to tak....dovod predsa byt musi. A v intimite,je to predsa dolezite,ked sa im muz moze venovat.
Prsia sú jej problém odjakživa. Iné časi tela sú úplne v pohode - určite viem na čo narážaš - všade inde dotyky vníma ako príjemné. Predomnou mala len jedného partnera - to isté, chyba teda asi vo mne nebude. V mužzkom tele by sa určite dobre necítila, nie je to typ "mužatky" a to by aj na prsia iných žien nehovorila "fuj". Nechápem to a nikde nevidím nijakú logiku, alebo súvislosť s niečim, prečo tak musí jednať. To musí, podčiarkujem, lebo ona tvrdí, že to nevie ovládať.
hm... je to zvlastne, fakt. nema problem aj s inymi castami svojho zenskeho tela? necitila by sa napr. lepsie v muzskom tele? a je to tak u nej odnepameti? vzdy neznasala dotyk svojich prs, aj ked bola mlada?