Ahojte.. viem, že je tu téma silikonove prsia, kde je milion prispevkov, no tam sa pise o vselijakych doktoroch, mna by zaujimal nazor dievcat, ktoré boli u doktora Červeňa. V piatok mam termin konzultacie, operacia neviem kedy bude .. mozno este tento rok, mozno buduci .. mne je to v podstate jedno, aspon si este nasetrim :) chcela by som vediet cely priebeh, kolko tyzdnov trva zotavenie, ako dlho nemozem pracovat, sportovat, ci to velmi boli a ci to nikto z vas neolutoval :) z coho pozostava predoperacne ? za akykolvek nazor ci prispevok vopred velmi pekne dakujem ..
Silikónové prsia - MUDr. Červeň
Veverka,
vitaj v klube!!!Som rada, že si ok!!!Vedela som, že hneď sa sem nedostaneš, ale teším sa že si už tu. OP si mala o 5?!?Dr.Červeň operuje celé dni. Kedy si ten chlap oddýchne?Ale tak to je jeho hobby, on mal byť sochár, tak ďaleko nie je od remesla...Niekde som to o ňom čítala.A ako si zvládla cestu? Veverka, prosím ťa popíš tu babám podrobne, tie detaily, aké pyžamo, strava, ako sa na cestu pripraviť a tak..Ja už vám toho veľa nepopíšem...
Teším sa,že si po OP, už teraz zo dňa na deň bude menej a menej bolesti.
Pekný deň a kočky, nedajte sa nikým odradiť, ak vás niekto prehovára, robíme to len pre seba!!!
VeVerka11
Ahoj,ja idem na opku 13.3.tak by som rada vedela ako to cele prebiehalo...napr.ci tam treba to dvojdielne pyzamo,ako je to s jedlom a pitim?dakujem za odpoved :)
Kocky ahojte, tak mam uspesne po. Isla som v sobotu uplne posledna asi okolo piatej. Bola som uz v novej budove. Vsetko prebehlo v poriadku. Vcera som bola ovela viac ubolena,ale dnes je to ovela lepsie. Dr. Cerven povedal, ze najlepsie nakoniec a rano na vizite povedal, ze som isla posledna a prva som fit :D v noci som ale vobec nespala. Ja mam vzdy problem v cudzom prostredi. Po opke som pozerala telku - Vo stvorici po opici :D potom som isla spat. O 8 som uz isla domov. Doma sa o mna stara mamina, inak sama by som vela veci nezvladla, kedze sa nechcem namahat. Cakala som horsie bolesti. 18. idem na vyber stichov. Dakujem velmi pekne, ze ste na mna mysleli. Pisem az teraz, lebo vcera som uz bola unavena. Kozy v tom ultra modernom skafanderi vyzeraju male, ale to sa zevraj iba zda :D uvidime.
Kordelia22 - ak mas nejake otazky pytaj sa. Budes to mas z prvej ruky :D inak sestricky boli velmi zlate a ochotne a aj nove prostredie bolo pekne :) este som nove prsia nevidela, az na kontrole uvidim. Drzte sa a dakujem za podporu :)
VeVerka11:
nič sa neboj ! .. inak, ked sa vcitim do tvojej situacie, ze by som mala mať zajtra opku, tak fuuu ... :D ale uvidis, vsetko bude v poriadku a povieš si, že to bolo celé o ničom ( hovorím, akoby som už na takej operácii bola :D :) a tu chorobu si si asi privolala v podvedomí, že si nechcela byť chorá :) to tak býva vždycky :) .. len smelo do toho ! zajtra už budeš ceckatáá :) :)
kordelia22
Dakujem, uz mi teda riadne redne a mam v hlavne iba kozy :D :D :D urcite napisem :)
ska38
Ano uz sa citim ovela lepsie, trosku mam este hrdlo cervene, ale dufam, ze to do zajtra pominie :)
Baby drzte palceky :) bojiiiiim sa....
VeVerka,
dúfam, že sa cítiš lepšie a na OP ideš zajtra. Ja som mala termín 19.dec a posunuli mi ho na 12. januára, pred 4 rokmi...Kvôli prechladnutiu...
Držím ti veľmi veľmi palčeky, aby si to zvládla! Potom napíš ako to všetko prebehlo...
VeVerka11:
ahoj ! zajtra na teba budem mysliet :) zajtra mas opku, vsak ? .. drzim ti palce a nech vsetko dopadne podla tvojich predstáv !! :)
potom daj vediet ako to cele prezivas .. :))
drzim prsty !! :)))
Ska38
Dakujem volala som a mam vsetko potrebne info ;-)
O aky cas Ti posunuli opku? Lebo som sa rano zobudila s bolestou hrdla :-/ uz som nadopovana kadecim zdravym. Lezim v postely. Len uz mam vsetky vysetrenia,za ktore som platila tak by ma mrzelo neist v sobotu.
VeVerka,
tak ohľadne antikoncepcie, tak asi vysadiť a menštruáciu asi tiež by si nemala mať...Radšej zavolaj sestričke alebo kukni na Silikónové prsia- prvotné fórum. Ja si už nespomeniem, ale viem že ja som nemala menštruáciu a antikoncepciu som neužívala v tom čase. Ja si pamätám, že som ochorela pred OP, prechladla, tak bol posunutý termín.Zlato, už sa ti to blíži, neboj zvládneš to ako my.Držím vám všetkým palčeky.pa
Veverka...
gombíky?hm...potom napíš zlato, ako si si s nimi poradila v prvý deň..Ja som mala všetko na zips.Pre mňa bolo neskutočné zdvihnúť ruky. Aj doma sveter -všetko na zips..no ja som mala OP v januári. V lete, radšej niečo na ramienka a voľné, nech sa s tým netrápiš pri prezliekaní (obtiahnuté veci nechajte keď budete OK). Ono si to človek teraz ešte neuvedomuje, ale po operke zistíte.A pohľad na zubnú kefku, tiež nebol super, kým som sa odhodlala po pár sekundách, že idem si umyť zuby...xixi. Vevrka,Ty máš operku teraz, tak určite voľné pyžamo, ale sa mi zdá že nám dávali nejakú nočnú košeľu a podkolienky, ani si už nespomeniem, či som mala svoje pyžamo.Ale ak niečo nevieš, kľudne zavolaj sestričke ti dovysvetľuje.Alebo čo napíšu ešte kočky, 4 roky dozadu už som zabudla. Aj obuv, úplne jednoduché obúvanie, žiadne šňúrky, remence...naozaj čo najľahšie veci čo sa týka prezliekania a prezúvania.Kamoška , tá bola v teplákoch na OP, ale tak ona aj lieta v teplákoch po svete..xixi..Spomeniete na moje slová. Viem, že niektoré baby mali laserom odstránené chĺpky v podpazuší, pred OP.Píšem, čo si spomeniem z fóra, som tu bola kedysi celé dni a sme sa podporovali..ešte viem, že aj Dr. Červeň sem chodieval, a vedel o nás čo ktorá píše a čo riešime...Ak to aj teraz ešte pán Dr. Červeň čítate, tak Vás pozdravujem. Ja som tak smiala na kontrole, lebo som mu povedala, že nás on a aj sestrička nemá volať po priezvisku, mene ale podľa Nicku: Ska38 atď!!!Viem, že sme sa aj chceli baby stretnúť a každá by mala na tričku svoj Nick, niekde na kúpalisku..xixi. Končím, určite som zasa napísala na celú stranu, pa