Silikónové prsia - MUDr. Červeň

Príspevok v téme: Silikónové prsia - MUDr. Červeň
kordelia22

Ahojte.. viem, že je tu téma silikonove prsia, kde je milion prispevkov, no tam sa pise o vselijakych doktoroch, mna by zaujimal nazor dievcat, ktoré boli u doktora Červeňa. V piatok mam termin konzultacie, operacia neviem kedy bude .. mozno este tento rok, mozno buduci .. mne je to v podstate jedno, aspon si este nasetrim :) chcela by som vediet cely priebeh, kolko tyzdnov trva zotavenie, ako dlho nemozem pracovat, sportovat, ci to velmi boli a ci to nikto z vas neolutoval :) z coho pozostava predoperacne ? za akykolvek nazor ci prispevok vopred velmi pekne dakujem ..

kordelia22

Luky2112:

ahoj, ja len k tym predoperačným, ja som sa napr. tak dohodla so sestričkou, aby som nemusela isť za obvodnou, pretože sa bojím, že budú pletky ( dedina ). tak mi povedala sestrička že ok, nemusím jej odniesť celú zdravotnú dokumentáciu od obvodnej, ak som zdravá a všetko je OK.. a inač všetko ti spraví internista.. aj odbery aj všetko..a vravela, že sa dá spraviť predoperačné aj u nich, ale že napr. jedna pani si tam robila v novamede, a že vraj boli k nej strašne hnusný, tak mi vravela sestrička :)

Luky2112

VeVerka
Ano prave si tie papiere pozeram len ja som este nikdy nebola na operacii tak sa tomu moc nerozumiem...to zas bude pohlad obvodneho ked mu poviem naco som tam :) oki teda tak ty sa drz a prajem skore uzdravenie ;)
Ozaj na druhy den,cely den len lezis alebo mozes aj sediet alebo chodit?ja mam 2 rocneho syna,tak by som sa rada aspon trosicku chcela aj jemu venovat :)

VeVerka11

Luky
Najprv k obvodnej a potom na interne predoperacne. Ja som.sa.nikde neobjednavala lebo som to potrebovala rychlo. Dve doobedia mi to zabralo. Tyzden a pol staci urcite naj je tyzden len choroby su vsade tak aby si daco nechytila. Vysledky donesies uz pred opku. Tam.si to sestra.pozrie hned. Treba ist na krv,EKG a jja som mala.aj taku spravu z interneho. To je vsetko. Mas.to napisane v tom,co.Ti dala.sestricka pri konzultacii.

Luky2112

VeVerka11
ja mam tiez uzky hrudnik,pod prsiami mam cca 71 cm,budem mat gule ja som anatomy nechcela a ani mi ich nenavrhol..
Este som sa ta chcela spytat ci tie predoperacne si robim ja v mojom meste,u nich sa uz nerobi nic,uz tam iba v den op prinesiem vysledky ze?a kedy je najlepsie robit si predoperacne?ani neviem komu mam najskor ist asi obvodnemu?

VeVerka11

Luky
Ja som tiez mala dilemu,ci to staci a viem,ze po case chcu dievcata vacsie. Ja mam uzky trup. Skusal aj mensie aj vacsie aj gulate aj anatomy. Moja predstava bola ziadne bomby a hlavne svoj zaklad som mala dost pevny,takze aj natiahnutie koze a v buducnosti chcem mst dieta tak sa urcite este zvacsia. Povedal mi,ze budem mat pekne trojky a ked ma pred opkou kreslil tak zevraj budu dost velke :-D ked sa zmestis vacsie tak si daj ;-)
ty mas gulate alebo anatomy?

Luky211

VeVerka

No asi ho to budem musieť pomaličky učiť :-D
Ja mám základ take A+ ale čo poznám kamarátky tiež majú 350 a každá by chcela väčšie,tak uvažujem že si dám tých 375...dr mi povedal že sa mi zmestí aj 400,skúšali sme aj tých 375 a na tie mi povedal že to už budem moc prsnata tak že zostaneme na tých 350,ale to som skôr ja hovorila že nechcem nejaké bombi....ale keď si pozerám foto v galérie tak ani tých 400 nieje až tak moc....ty si mala aký základ?

VeVerka11

Kordelia22
Citala.som.si ten tvoj prispevok ohladne cvicenia. Ja chodim na jumping a jogu. Na jumpingu cvicime s cinkami. Samozrejme,ze za mesiac sa nechystam cvicit,ale tak v buducnosti budem pokracovat. Kamoska ma silikony 4 roky a chodi do fitka a aj cinkuje a v pohode. Ja radsej negativne veci necitam,lebo by som asi ani z domu nevysla :-D ja som tri roky to zvazovala,viem,ze su mozne aj komplikacie,ale myslim pozitivne a teraz sa sustredim,aby som bola cim skor fit.
Ja som dost bojazliva,veci su musim poriadne premysliet a zvazit. Takze je to len na tebe. Ked si povies,ze si spokojna a strach je vacsi ako odvaha tak nechod. Ak mas tuzby a sny a chces si ich splnit,tak nevahaj. Kazda sme ina a verim,ze ty to zvladnes na vybornu ;-)

VeVerka11

Luky
tak muz moze trenovat do 13.3. :-D ale ver mi ze cop si neurobis sama :-D
ja mam 350 ml a ked ich takto obkukavam cez stiahnuty skafander tak som spokojna.
Ak nemas ziadny zaklad a chces vacsie tak chod do nich ale neviem ako ste sa dohodli na konzultacii.
Hlavne si urob predoperacne radsej tyzden a pol pred opkou lebo v raji bavilov este ochories.