Ahojte.. viem, že je tu téma silikonove prsia, kde je milion prispevkov, no tam sa pise o vselijakych doktoroch, mna by zaujimal nazor dievcat, ktoré boli u doktora Červeňa. V piatok mam termin konzultacie, operacia neviem kedy bude .. mozno este tento rok, mozno buduci .. mne je to v podstate jedno, aspon si este nasetrim :) chcela by som vediet cely priebeh, kolko tyzdnov trva zotavenie, ako dlho nemozem pracovat, sportovat, ci to velmi boli a ci to nikto z vas neolutoval :) z coho pozostava predoperacne ? za akykolvek nazor ci prispevok vopred velmi pekne dakujem ..
Silikónové prsia - MUDr. Červeň
Luky2112:
ahoj, ja len k tym predoperačným, ja som sa napr. tak dohodla so sestričkou, aby som nemusela isť za obvodnou, pretože sa bojím, že budú pletky ( dedina ). tak mi povedala sestrička že ok, nemusím jej odniesť celú zdravotnú dokumentáciu od obvodnej, ak som zdravá a všetko je OK.. a inač všetko ti spraví internista.. aj odbery aj všetko..a vravela, že sa dá spraviť predoperačné aj u nich, ale že napr. jedna pani si tam robila v novamede, a že vraj boli k nej strašne hnusný, tak mi vravela sestrička :)
VeVerka
Ano prave si tie papiere pozeram len ja som este nikdy nebola na operacii tak sa tomu moc nerozumiem...to zas bude pohlad obvodneho ked mu poviem naco som tam :) oki teda tak ty sa drz a prajem skore uzdravenie ;)
Ozaj na druhy den,cely den len lezis alebo mozes aj sediet alebo chodit?ja mam 2 rocneho syna,tak by som sa rada aspon trosicku chcela aj jemu venovat :)
Luky zabudla som - ano vo svojom meste ;-)
Luky
Najprv k obvodnej a potom na interne predoperacne. Ja som.sa.nikde neobjednavala lebo som to potrebovala rychlo. Dve doobedia mi to zabralo. Tyzden a pol staci urcite naj je tyzden len choroby su vsade tak aby si daco nechytila. Vysledky donesies uz pred opku. Tam.si to sestra.pozrie hned. Treba ist na krv,EKG a jja som mala.aj taku spravu z interneho. To je vsetko. Mas.to napisane v tom,co.Ti dala.sestricka pri konzultacii.
VeVerka11
ja mam tiez uzky hrudnik,pod prsiami mam cca 71 cm,budem mat gule ja som anatomy nechcela a ani mi ich nenavrhol..
Este som sa ta chcela spytat ci tie predoperacne si robim ja v mojom meste,u nich sa uz nerobi nic,uz tam iba v den op prinesiem vysledky ze?a kedy je najlepsie robit si predoperacne?ani neviem komu mam najskor ist asi obvodnemu?
Luky
Ja som tiez mala dilemu,ci to staci a viem,ze po case chcu dievcata vacsie. Ja mam uzky trup. Skusal aj mensie aj vacsie aj gulate aj anatomy. Moja predstava bola ziadne bomby a hlavne svoj zaklad som mala dost pevny,takze aj natiahnutie koze a v buducnosti chcem mst dieta tak sa urcite este zvacsia. Povedal mi,ze budem mat pekne trojky a ked ma pred opkou kreslil tak zevraj budu dost velke :-D ked sa zmestis vacsie tak si daj ;-)
ty mas gulate alebo anatomy?
VeVerka
No asi ho to budem musieť pomaličky učiť :-D
Ja mám základ take A+ ale čo poznám kamarátky tiež majú 350 a každá by chcela väčšie,tak uvažujem že si dám tých 375...dr mi povedal že sa mi zmestí aj 400,skúšali sme aj tých 375 a na tie mi povedal že to už budem moc prsnata tak že zostaneme na tých 350,ale to som skôr ja hovorila že nechcem nejaké bombi....ale keď si pozerám foto v galérie tak ani tých 400 nieje až tak moc....ty si mala aký základ?
Kordelia22
Citala.som.si ten tvoj prispevok ohladne cvicenia. Ja chodim na jumping a jogu. Na jumpingu cvicime s cinkami. Samozrejme,ze za mesiac sa nechystam cvicit,ale tak v buducnosti budem pokracovat. Kamoska ma silikony 4 roky a chodi do fitka a aj cinkuje a v pohode. Ja radsej negativne veci necitam,lebo by som asi ani z domu nevysla :-D ja som tri roky to zvazovala,viem,ze su mozne aj komplikacie,ale myslim pozitivne a teraz sa sustredim,aby som bola cim skor fit.
Ja som dost bojazliva,veci su musim poriadne premysliet a zvazit. Takze je to len na tebe. Ked si povies,ze si spokojna a strach je vacsi ako odvaha tak nechod. Ak mas tuzby a sny a chces si ich splnit,tak nevahaj. Kazda sme ina a verim,ze ty to zvladnes na vybornu ;-)
Luky
tak muz moze trenovat do 13.3. :-D ale ver mi ze cop si neurobis sama :-D
ja mam 350 ml a ked ich takto obkukavam cez stiahnuty skafander tak som spokojna.
Ak nemas ziadny zaklad a chces vacsie tak chod do nich ale neviem ako ste sa dohodli na konzultacii.
Hlavne si urob predoperacne radsej tyzden a pol pred opkou lebo v raji bavilov este ochories.
VeVerka
13.3. Mam opku,no neviem si predstavit ze by mi mal muz urobit cop :-D a kolko ml mas?