Ahojte.. viem, že je tu téma silikonove prsia, kde je milion prispevkov, no tam sa pise o vselijakych doktoroch, mna by zaujimal nazor dievcat, ktoré boli u doktora Červeňa. V piatok mam termin konzultacie, operacia neviem kedy bude .. mozno este tento rok, mozno buduci .. mne je to v podstate jedno, aspon si este nasetrim :) chcela by som vediet cely priebeh, kolko tyzdnov trva zotavenie, ako dlho nemozem pracovat, sportovat, ci to velmi boli a ci to nikto z vas neolutoval :) z coho pozostava predoperacne ? za akykolvek nazor ci prispevok vopred velmi pekne dakujem ..
Silikónové prsia - MUDr. Červeň
Kordelia22
Kontrola.a vyber stichov 10 dni od opky. Dovtedy neotvarat skafandrik :-D mamina mi vrch tela umyva vlhkym uterakom. Zvysok sama :-D aj ist na zachod je uplne v pohode ;-)
Luky a kedy mas opku?
Ja mam vlasy po plecia. Iba som.sa precesala.a cop si nespravis. To mozno sestra.ale niekto kto pride po teba ;-)
ranajky som tam mala.tiez. Chlebiky so sunkou a syrom s teply cajik ;-)
Inak spavam v takom polosede. Vankuse za chrbtom aj v nemocnici sa mi tak lepsie. Urcite teplaky. Sestra ma pochvalila,ze obtiahnute rifle maju baby vacsinou a potom sa same neoblecu. Urcite v tvojom pripade Kordelia22 nieco tenke.
VeVeverka11
Dakujem za podrobny popis,pomohlo :) ja tam mam byt uz o 7:45 takze asi budem prva na rade.....takze si to super zvladla,v dobrom zavidim ze uz mas potom...ty si sa sama ocesala?toho sa tiez obavam ci to budem vediet,teda aspon dat vlasy do copu by som chcela....aku mas vlastne velkost?ja mam mat 350 ale asi si to zmenim na 375,dneska zavolam na potvrdenie opky a hned si objednam aj tie inplantaty....
Ska38
Ty si si prsia aj chladila niecim lebo nejake baby to robia tak neviem ci je to dobre. Dakujem za spravu. Tesim.sa aj ked som este vysledok nevidela :-D
Dr. Cerven je pan,klobuk dole. Dufam ze budem coskoro fit ;-);-);-);-);-)
Kolko uz mas prska?Kedy si bola po opke fit?
VeVerka11:
perfektné :) dakujem(e) za podrobný popis :) ani si nevieš predstaviť, ako to človeka ukľudni a proste vieš, na čo sa máš pripraviť..
takže vankúš pod zadok do auta :D a mikina na zips plus teplaky .. a kedze ja idem v lete, tak niečo s kratkym rukavom asi :)
a kedy mas ist na kontrolu ? vtedy ti vyberu stehy ? a dokedy musis mat ten skafander ?? kedy si ho mozes prvykrat dat dole ?
Opku som mala mat az 10.7.ale ponukli mi skorsi takze mala som tyzden aby som.sa.natierala kremom Elastic Q a papala.som 3x denne ascorutin. Pred opkou ma bolelo hrdlo,ale nadopovala.som sa a v sobotu som bola.fit pred opkou. Mam 350ml anatomy. Chcela.som prirodzene. Zaklad skoro ziadny. Som.dost chuda takze vacsie ani nie. Doktor mi povedal ze.som si zvolila inteligentnu velkost :-D urcite kocky nech sa o vas niekto stara. Ja mam maminu a ona mi pomaha vstat atd. Bolesti este su ale je to stale lepsie. Len to spanie na chrbte je tazke pre mna. V nemocnici som bola velmi spokojna. 18.2. idem na vyber stichov. Tam sa popytam viac. Sprchovala som sa hned v nedelu. Zvladam to celkom.dobre.
Kocky pisem na mobile tak sa ospravedlnujem za chyby. Ak su otazky piste. Rada odpoviem. Hadam.som na nic nezabudla ;-)
Tak idem sa pustit do pisania :-D
doktor je frajer,clanok bol v Emme tusim o tom socharovi. Aj teraz su tam vsade obrazy a sosky. Ako v muzeu ;-)
ja som mala prist az na 12:00,takze do siedmej som sa mohla napit a najest. Len kedze som mala opku tak neskoro tak som bola riadne uz dehydrovana a mimo :-D Takze prisla som na ulicu Skolska 11. Sestricka ma zobrala dnu aj s priatelom a zaviedla na izbu. Mala.som.izbu sama. Baby uz lezali po opkach na izbach. Dala mi kosielku a kompresne pancusky. Mala.som sa vybalit. S priatelom sme si zapli tv a pozerali olympiadu :-D okolo tretej som sa obliekla. Inak izby velmi krasne. Vsetko vonave citila.som sa tam.dobre. Doktor ma prisiel pomalovat. Pred opkou som.dostala oblbovacku ale mne to nic nerobi :-D mno a potom sala atd. Po opke som sa prebrala pozrela na kozy. Su stiahnute takze su mensie. Aj doktor ma bol kuk a povedal ze je velmi spokojny. Pyzamo mi nebolo treba. Mala som len "skafander",pancusky a nohavicky. Je tam dost teplo. Pyzamo mi nebolo vobec treba. Sestry sa krasne staraju. Moje prve jedlo boli piskotky a cajik :-D viem ze babe vedla v izbe bolo zle z narkozy. Vracala. Ale myslim si ze ked nepapas nic pred OP a ani potom hned tak je vsetko v poriadku. Ja som v noci nespala :-D rano som.sa poobliekala. Umyla zuby - mala som elekt.kefku co bola
vyhoda. Ucesala a naranajkovala. Jedlo si netreba nosit ani pitie. Uteraky a toaletak bol tiez. Ja som.z LM a cesta autom bola nie az taka hrozna. Priatel isiel pomaly. Dala.som si zupan pod zadok ale vankus by bol lepsi :-D doma uzivam ibalgin a wobenzyn. Na cestu som mala teplaky a mikinu na zips.
neviem baby, uz vam urcite idem na nervy, ale mna fest odradza od opky to nešportovanie po operacii !! ja dufamm, ze je to fakt individualne a mne sa nakoniec po čase podari aj činky dvihat-a nie len 0,5 kilové :) aj ked na prsne svaly velmi ani necvicim-max kliky, ale nechcem si potom nejak poskodit silikon a este som citala niekde, ze tie anatomicke sa mozu otočiť ? :-O
ale do frasa ! najlepsie bude, ked pojdem na opku a uvidim sama ! lebo ked nepojdem, urcite budem lutovat !!!
VeVerka:
prave som na teba myslela a chcela som ti napisat, ze ako sa mas !
to je super, ze si to zvladla ! normalne sa tesim, akoby som sla ja :)
ja ani neviem, ake mam otazky.. mozes napisat cely priebeh, ak chces .. a hlavne cestu ! viezli ta domov autom ? a kolko ty mas vlastne ml ? 350 ? a anatomy ? takze sa ti zdaju male teraz ? ale aky si mala zaklad ? lebo ja nemam skoro ziadne prsia tak preto sa pytam :) a takze bolest sa da vydrzat hej ? .. nic hrozne .. fuh upokojila si ma :) juj urcite sa rychlo zotavis ! .. a natierala si si prsia nejakym kremom pred operaciou ? aby si nemala strie ?
juuj ty sa uz v lete budes vyvalovat na pláži s novými prskami :)