Silikónové prsia - MUDr. Červeň

Príspevok v téme: Silikónové prsia - MUDr. Červeň
kordelia22

Ahojte.. viem, že je tu téma silikonove prsia, kde je milion prispevkov, no tam sa pise o vselijakych doktoroch, mna by zaujimal nazor dievcat, ktoré boli u doktora Červeňa. V piatok mam termin konzultacie, operacia neviem kedy bude .. mozno este tento rok, mozno buduci .. mne je to v podstate jedno, aspon si este nasetrim :) chcela by som vediet cely priebeh, kolko tyzdnov trva zotavenie, ako dlho nemozem pracovat, sportovat, ci to velmi boli a ci to nikto z vas neolutoval :) z coho pozostava predoperacne ? za akykolvek nazor ci prispevok vopred velmi pekne dakujem ..

peta79

kordelia22
No ja som bola tiež prekvapená. Čakaj horšie,príde lepšie :-) ja som malá,takze na mne by veľké boli smiešne. Ak si vysoká,tak určite väčšie. Moja kamarátka má 410ml a má ich pekné :-) Pred cestou si pýtaj lieky od bolesti,určite to dajú.Ja som si tiež dala,lebo cesta cez Štúrec je samá zákruta a bála som sa. Tak ti budem držať palce a keby si niečo chcela vedieť,kľudne sa pýtaj. Ak budem vediet,rada poradím. :-)

kordelia22

a este sa chcem spytat, baby, cestoval z vas niekto domov na druhy den po opke vlakom ? :D dalo by sa to zvladnut ? samozrejme s doprovodom.. cesta cca 6 hodin .. snad by sa nic nemalo stat, nie ? :)

kordelia22

peta79: wau, to je perfektné, ze si tak skoro vedela vsetko sama robit a tak si to zvladla v pohode.. :) dufam, ze budem na tom podobne aj ja :)) teraz sa uz zacinam bat tych 410 ml :-O ale kedze som vysoka, dufam, ze sa to na mne strati :))) doverujem doktorovi, urcite vie, co robi :)))

kordelia22

repka: nesranduj, takze az take velke ich mas ? ja nechcem mat E-cko prsia :D .. aj mne chcel dat 450 ml ale prehovorila som ho aspon na tych 410 ml .. huu a vazne ta to tak strasne bolelo ? :( ale tak to je asi u kazdeho individualne, ako tak citam, niekomu pretrvavali bolesti dost dlho a niekto po troch dnoch uz bol v pohode - dufam, ze budem ten druhy pripad :D :) bojim sa, ale tak dufam, ze vysledok bude stat za tu bolest a za tie peniaze :))

kordelia22

janika:

mam vysku cca 175 cm .. myslis, ze budu velke ? :D ja dufam, ze nie, ze budu take presne dobre :)) a mna zas on prehovaral, aby som si dala väcsie :D tak mne jul presne vyhovuje, uz budem mat dovolenku za sebou takze pohoda :D .. potom sa uz nikde nechystam a snad sa zotavim rychlo ... mam strach aj sa tesim, necakala som, ze budem mat prsia uz tento rok :))) vsetko mi vysvetlili do podrobna, vsetky rizika aj komplikacie.... boli fakt super :)

janika1531xx

kordelia

A aku maš výšku ? Tak to super že maš tak skoro termín akurat že to budeš mať cez leto...no dosť ti dal :-) ja som ho musela prehovárať aby mi dal 600ml :-)..

kordelia22

ahojte. .tak mam za sebou konzultaciu :) doktor mi navrhol 410 ml, okruhle, pod sval .. snáád nebudu obrovske.. vravel, ze take potrebujem, aby som mala sumernu postavu a ze preco neidem do väcsi :D ale to uz fakt nie, to uz neni pre mna .. tak dufam ze budu fajn :D a operacia bude uz 3. júla toho roku :D co som fakt prekvapena ..

dnes este boli v novamede, od pondelka su na novom mieste, sestrička mi povedala, ze je to tam krásne a ze budem milo prekvapená :)

peta79

Ahojte baby
aj ja som rada,že sa vytvorila skupina Dr.Červeňa,je to aj podľa mňa priehladnejšie :-)
Tak ja som 21 dní po opke :-) ja som mala minimálne bolesti,čo som bola sama zo seba v šoku,lebo ja mám prah bolesti minimálny a keď som si dávala robiť peru,tak mi slzy tiekli od bolesti. Musím povedať,že som to naozaj znášala veľmi dobre. Hneď večer som sa sama vedela postaviť z postele a na druhý deň som v pohode zdvihla ruky,učesala sa a umyla zuby :-) mala som tlaky na prsiach a jasné,že ma aj prsia boleli,ale bolo to v rámci normy,znesiteľné.Vôbec si netrúfam povedať,ani po tom,čo som všetko čítala,od čoho to závisí.Ja už mám odkojené,cvičím,tak je dosť možné,že aj preto,ale fakt neviem. Mám eurosilikón, 370ml, pod sval,popod prsnú ryhu.Kým som išla,tak som si to študovala na nete a na konzultačke som nechala hovoriť doktora a povedal mi presne moju predstavu,len mi hovoril aj väčšie,ale ja troška rozmýšľam dopredu a nechcela som väčšie,lebo po rokoch bude treba určite meniť implantáty a tie musia byť väčšie,tak nechcem mať v 60-70-tke melóny a ešte aj preto,že ja som radšej zástanca prirodzenejšej veľkosti,aby to nebilo všetkým do očí:-) ale 100ľudí,100 chutí :-) Dr. Červeň je veľmi milý,ochotný a určite aj veľký odborník.Sestričky a starostlivosť boli tiež na 1* :-) prsia sa mi páčia a som maxi spoko :-) ešte si počkať pár mesiacov,nech úplne odpuchnú a usadia sa a bude fajn. Tak držím palce pri rozhodovaní a aj kočkám,čo idú na opku :-)

VeVerka11111

Ahojte dievčatá :) konecne nieco prehladnejsie sa tu vytvorilo :) ja idem na opku k Dr. Červeňovi 8.2. Takže som sem zablúdila :) moje kamošky sú tiež operované u neho a sú spokojné a ten čas, čo čakáš na opku stojí vraj za to ako sa unáhliť a potom lutovať. Ja som mala mať operáciu až 10.7. a dnes mi volala sestrička, či nechcem už o týždeň. Bojím sa, ale kamoška, ktorá už má po operácii, tak ma podporuje :) Už sú presťahovaný :)