Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia - MUDr. Červeň

Príspevok v téme: Silikónové prsia - MUDr. Červeň
kordelia22

Ahojte.. viem, že je tu téma silikonove prsia, kde je milion prispevkov, no tam sa pise o vselijakych doktoroch, mna by zaujimal nazor dievcat, ktoré boli u doktora Červeňa. V piatok mam termin konzultacie, operacia neviem kedy bude .. mozno este tento rok, mozno buduci .. mne je to v podstate jedno, aspon si este nasetrim :) chcela by som vediet cely priebeh, kolko tyzdnov trva zotavenie, ako dlho nemozem pracovat, sportovat, ci to velmi boli a ci to nikto z vas neolutoval :) z coho pozostava predoperacne ? za akykolvek nazor ci prispevok vopred velmi pekne dakujem ..

ska38

Kordélia, Peťa
Ja som začala cvičiť po roku od operky- fitko, ale behať som začala skôr, ale už neviem kedy...a behala som s pooperačnou podprsenkou...Viaceré ju neznášali ale na beh bola super!xixi...Ale úprimne povedané, ja mám stále pred očami tú kočku z posilky- profes.kulturistka (teraz určite má reopku a možno už ani necvičí..ale dávno som o nej nečítala). Ona mala ten jeden prsník= ako 2 malé gule, a keď napla sval tak to malo taký hrozný tvar...Nechcem vás strašiť, ja si už nepamätám, či môžete cvičiť prsia. Jasné, že je veľa cvikov, kde zapájaš svaly, ale naozaj ženy opatrne-predsa len ste investovali..to telo vo fitku aj tak má dobrú formu, aj bez cvičenia prsných svalov. Tie ja ani necvičím(teda nezameriavam sa čisto na ne ). Biceps cvičím normálne...pa

VeVerka11111

Ďakujem kordelia22 :)
Kočky som rada, že si tu môžem prečítať názory o cvičení, lebo ja tiež cvičím pravidelne a vidím to tak, že až počas leta resp. tesne pred budem môcť zacať. Radšej vydržím a ako sa hovorí pomaly ďalej zájdeš :)
Súhlasím, že každá máme iný základ a iné predstavy. Mňa pán doktor pomeral a skúšal aj guľaté aj anatómy, aj väčšie aj menšie.
Určite napíšem ako som na tom :D
Kočky mám ešte otázku, treba mi dvojdielne pyžamo s gombičkami alebo bez gombičiek? :D

peta79

ska38
a ty si po akej dobe začala cvičiť? ja som tiež už na nervy z toho,že nič nerobím a chabnem :-( ja chodím na thaiský box,to je môj relax a môj dobíjač energie,len tam sa dosť boxuje a to neviem,kedy zvládnem :-( uvidím,ako mi bude po 6 týždňoch a skúsim začať chodiť na tréningy s tým,že ruky budem zapájať minimálne :-(

kordelia22
no ja by som na tvojom mieste tiež asi volila cestu vlakom,lebo tam podľa mňa necítiš každú zákrutu a tak... teplo ti bude aj v aute,nie len vo vlaku a keď tak,tak otvoríš okno... :-)

kordelia22

ska38:

tak to nam tiez zdoraznoval doktor, ze tie iste implantaty mozu vyzerat na dvoch babách uplne uplne inak, takze to sa neda presne povedat ze 350 ml budu na tebe vyzerat takto .. mozno na mne bude vyzerat tych 410 ml tak ako na tebe 350 ml :D ja nemam skoro ziadny zaklad :D a som dost široká, aj pod prsiami .. tak asi preto mi chcel dat väcsie.. ale ja mu verim na 100% :)

tak to si ma potesila s tym cvicenim .. vazne toho sa bojim najviac :D uff tak prehanat to s činkami asi netreba, nechcem si to pokazit potom .. ked do toho vrazim tolko penazi ! .. ale uz sa mi o tom aj sniva :D vcera som skusala lezat na chrbte ale rano som sa zobudila a uz som bola na bruchu .. haha.. ale ked budem po opke urcite to pride automaticky a aj tak budem mat bolesti ..

tak teoreticky by som mala odvoz autom .. len sa bojim ze jul, bude asi horuco a vo vlaku :-O a tak vela cestovat .. jasne, doprovod budem mat.. tak to by som nezvladla sa ani obliect, ani vystupit na vlak ani niest kabelku :D

strašne mi pomáha, čítať si vaše skúsenosti :) ďakujem ...

kordelia22

VeVerka1111:

budem ti držať palce velmi a budem na teba mysliet :) a potom napíš všetko, ako si to celé prežívala :) som zvedavá, ako budu tie anatomy vyzerat :))

ska38

Kordelia
Jáj, som ťa nechcela zmiasť , že máme rovnakú výšku aj váhu, len mne dal 350ml okrúhle a viac by som ani nechcela. Ale ide o to aký máš tvar prsníkov pred OPkou! Ak ti Dr. Červeň povedal, že 410 anatomy, tak to bude najlepšie!!ver mu!!!A že bolesť horšia pod pazuchou, na tak to je pravda, úprimne ti tu každá píšeme a nič nezatajujeme, neboj sa..Ale najlepšie riešenie je, ako povedal Dr, spoliehaj sa len naňho. Tu ťa nikto nebude nahovárať na iné, my tvoje prsníky nevidíme, necítime tvoje svaly atď...Tiež športujem... a nechcela som, aby moje silikóny kričali:"tu sme"...Každý deň behám, dvíham činky, úplne v pohode. Ale dávam si pozor. Lebo raz vo fitku mi jedna kočka ukázala prsník pravý ako si ho s činkou zničila pri cvičení bicepsov...lebo som sa jej zdôverila, že idem na OPku(ale úprimne: ženské na nej boli asi len tie implantáty.)Hneď sa aj ospravedlňujem za tento výrok!!!Ona je totiž profesionálka, implantáty jej robili v Amerike. Kordélia, domov by som cestovala vlakom. na tvojom mieste.Ak premýšľam nad autom po tých našich cestách, budeš cítiť každý kamienok na ceste a to nehovorím o zákrutách a súčasných výmoľoch!!!Zvolila by som asi vlak a s doprovodom, predsa budeš mať tašku, dvíhať ju po operácii(dvíhať ruky?)Dávala by som si pozor, aby ťa nikto nebuchol..atď...Nechcem ťa strašiť, len úprimne si spomínam na moje cestovanie, autom...Niektoré baby zvládli po operácii cestu autom samé(ja by som nezvládla). Samozrejme s liekmi od bolesti,ale bála by som sa, predsa bolesť necítiš ale pri napínaní svalov pri šoférovaní..no skôr nie.Ak má kto prísť po teba autom, a rozhodneš sa pre toto riešenie, tak po diaľnici a pomalšie...Však uvidíš sama.A ešte ja som dosť dlho spala na chrbte, nikdy predtým som takto spať nevedela, ale zvykla som si a hádam ešte aj rok po OPke som spávala na chrbte. Dvíhanie z postele som oklamala tým, že som spávala na vyvýšenom podklade pod chrbát, aj keď brušné svaly trénuješ tak to bol masaker(xixi). Ale ako píše Peťa79, čakaj horšie príde lepšie!!!Kľudne sa pýtaj, však na to je toto fórum,pa

VeVerka11111

Inak tiez som mala haluz z toho, ci som si spravne vybrala, ale on to vie posudit najlepsie a ja som mu povedala, ze nechcem mega bomby, ze najprv kozy a dlho nic a az potom zvysok tela. Moja predstava bola mat ich prirodzenejsie. Kamoska mi povedala, ze mam verit doktorovi :) napisem potom po opke ako sa citim a ake su nove priestory atd. Stahuju sa na Skolsku 11.

VeVerka11111

Ahojte kočky, ja mám v sobotu opku a potieram sa krémom s nazvom Elasti-Q - kúpis v lekarni za 8 ecok. Odporucila mi to baba, co bola na silikonoch. Fiiiha tak ja uz budem v novych priestoroch, tak sa tesim :) bojim sa coraz viac a aj citanie fora mi nerobi dobre, preto som to zminimalizovala :) Mne dal Cerven 350 ml anatomy, lebo mam chuducky hrudnik, ale vysku mam 172cm. Myslim si,ze mensie ako 350 ani nedava :D

kordelia22

baby prepáčte, ja sa už hanbím, asi mi už z toho šibe ! už si zakážem čítat tie fóra :) ale tak strašne sa bojím ! .. a včera, ako som nad tým rozmýšľala, ze sa toho vsetkeho musim vzdat len kvoli prsiam, tak som si aj poplakala a normalne som si povedala, ze sa vykaslem na prsia ... ale tak vdaka vam som uz kludnejsia. vazne, vela mi pomaha citat vase skusenosti ! .. a viem, este mam casu dost, ale viem ze to zbehne strasne strasne rychlo a ani sa nenazdam a uz bude jul .. a tiez sa bojim, ked budu velke horucavy, ci to nebudem znasat este horsie ! .. no s tym odvozom tiez rozmyslam, len nemam ani šajnu, kto by pre mna prisiel ... lebo keby som sla vlakom, tak tam musim dvakrat aj prestupovat .... no neviem ci by som to zvladla :D

peta79:

to je asi tak so vsetkym :) aj ked si kupujes napr. auto.. jeden ti povie na tu istu znacku ze naj na svete, druhy ze otrasne .. a je to na tebe, ci pocuvnes niekoho radu .. a tak isto to bolo aj v tvojom pripade s tym porodom (aj ked sa to neda porovnat s kupou auta jasne :D :) a tak isto bude aj u mna s plastikou :) kazdy to preziva inak ..

nellyy:

velmi si ma ukludnila :) tak sa budem drzat toho ! aj tak sa v horucavach zle cvičí :) tak si polezim cez leto .. heh .. a potom v septembri by som mohla zacat s behom pomaličky - ale samozrejme s dobrou športovou podprdou :P som športová maniačka, tak sa velmi teším, ze aj ty vies v pohode posilovať a nijak ti v tom prsia nebránia a ani necítis bolest ziadnu pritom ? .. potom sa uz nic nemoze stat, vsak ? ked to uz mas zahojene.. nemoze mi prasknut silikon ked napr. zdvihnem tazsie činky :D sorry ak sa pytam hluposti.. ale vazne ma to zaujima.. ci su bolesti aj po dlhsej dobe ? a k tej velkosti, tak ano mne povedal ale najprv len 375, potom 450 a tak 410.. a mlady povedal, ze 410 budu velmi pekne na mojej postave ! tak duuufam, ze nebudem lutovat velkost :) ale ja teraz nemam ziadne prsia ! uplne len mini kopceky ! takze aj ked nebudu obrovske, ja budem velmi velmi stastna, ze mam take, ake mam :))))

nellyy

kordelia22

ahoj...to sú úplné blbosti čo si čítala, kamarátka behala už po 3-4 týždňoch po opke a úplne v pohode.
Mne to trvalo dlhšie, ale úplne normálne športujem, chodím do fitka
(drepy s činkami...všetko proste bez obmedzenia), plávam či snowboardujem....
Implantáty Ťa nebudú vôbec obmedzovať. som 2 roky od opky a ešte som nezaznamenala žiaden problém ani obmedzenie...dokonca mám menšie bolesti pŕs pred menzesom ako som mala pred opkou. Žiadna s kamošiek nemá problém, nieken ja.
Takže sa zbytočne nestresuj, sú to úplné blbosti čo sa tam píše.
Čo sa týka implošov absolútne počúvaj lekára (guľatý...anatomický)a priznám sa ja by som šla možno aj do tých
450 ml. ak Ti to navrhol, ja som totiž stiahla veľkosť ako Ty a teraz to ľutujem...k mojej postave som ho mala poslúchnuť, ale na druhej strane si nechaj rezervu ak si ich budeš chcieť po pôrode meniť a tam si kôly vyťahanej koži budeš musieť dať väčší imploš ak nebudeš chcieť korekciu.

Ja by som len zvážila tú cestu vlakom...ak sa dá choď autom